Hoe te Stoppen met de Microsoft-Teams Van Start Automatisch met Windows op 10

0
63

Sommige Office 365-abonnementen automatisch installeren van Microsoft-Teams samen met de rest van Microsoft Office. Teams zal automatisch openen bij het opstarten moet nadat het is geïnstalleerd, maar u kunt dit stoppen door het uitschakelen van het Team opstarten van het programma.

Of u gebruik Teams of niet, kun je nu uitschakelen van het opstarten van het programma eenvoudig, zonder eigenlijk te melden bij een Team. Zoek het paarse Microsoft-Teams-pictogram in uw systeemvak of in het systeemvak. Klik erop met de rechtermuisknop en selecteer Instellingen > Geen Auto-Start-Teams. U kunt vervolgens met de rechtermuisknop op het pictogram en selecteer “Afsluiten.” Je moet het niet zien Teams opnieuw totdat u ervoor kiest om de lancering van het zelf.

Als u het pictogram niet ziet, moet u mogelijk klikken op de pijl aan de linkerkant van de pictogrammen op de taakbalk om extra pictogrammen. Het pictogram verschijnt hier zolang Microsoft Teams wordt uitgevoerd.

Op Windows-10, u kunt ook op het hoofd naar Instellingen > Apps > Opstarten. Om snel te vinden op dit scherm, opent u het menu Start, typ “Opstarten” in het zoekvak en klik op de “Opstarten Apps” snelkoppeling verschijnt.

Zoek “Microsoft Teams” in de lijst van apps in het Opstart-venster. Klik op de schakelaar aan de rechterkant van het om zet het op “Off.”

Windows heeft ook het opstarten van programma-opties in de Task Manager. Het werkt op dezelfde manier, en je kan gebruiken. De Task Manager te starten, klikt u op het tabblad “Opstarten” zoek “Microsoft Teams” in de lijst en klik op “Disable”.

Om taakbeheer te openen, met de rechtermuisknop op de taakbalk van Windows en selecteer “taakbeheer.” U kunt ook op Ctrl+Shift+Esc.

U kunt ook het verwijderen van de Teams-software als u niet wilt om het te gebruiken. U zult moeten verwijderen, twee dingen volledig verwijderen van Microsoft Teams: zowel Microsoft Teams zelf en de Teams Machine-Breed Installer.

Hoewel dit werk, updates om uw organisatie Office 365-software kan ertoe leiden dat Windows opnieuw installeren Teams. In plaats van vechten om te houden van de Teams van uw PC, kan je gewoon uitschakelen van de Microsoft-Teams opstarten van het programma en vergeet het.

GERELATEERD: Hoe om Permanent te Verwijderen van Microsoft Teams op Windows 10

LEES VERDER

  • “Wat is de Dappere Browser, en Hoe Is Het te Vergelijken met Chrome?
  • “Waar Is de Beste Plaats voor een Smart Speaker in een Kamer?
  • “Google Is het Doden van Cloud Print op het Einde van 2020
  • “10 Manieren om het Personaliseren van Uw Slack Account
  • “Hoe Vindt u de Gegevens in een Google-spreadsheet met VLOOKUP