5 Apps Föräldrar Kan Använda för Att Spionera På Sina Barns Användning av Internet

0
69

Som förälder har du för att skydda ditt barn från den dolda (och inte så dolda) faror i världen. Nu som din pre-tonåringar och tonåringar har tillgång till smarta enheter, de är på en högre risk att utsättas för livets hårda realiteter.

Utan ordentlig tillsyn, en smartphone eller surfplatta kan tillåta dina barn att få kontakt med främlingar, lära sig obscena beteenden, och engagera sig i andra hemska handlingar.

Men detta betyder inte att du måste begränsa dina barn från smartphone-användning. I stället kan du övervaka och begränsa deras aktiviteter. Här är fem appar som du kan i hemlighet använda för att spionera på dina barns användning av internet.

Mobicip – Top Of The Line Spion App

Den Mobicip appen levereras med alla funktioner som en förälder vill att garantera säkerheten för sina barns online-aktiviteter. Det gör att du kan samla in en mängd information om en enhet används.

Du kan till exempel blockera webbplatser och appar och få meddelanden när dina barn försöker komma åt det. Plus, det kommer att berätta för dig när de söker efter innehåll som du filtrerat ut. Du kan blockera webbplatser och appar baserade på kategorier (över 30 ingår), eller så kan du blockera specifika program (dvs, WhatsApp, Snapchat, etc.).

Om du vill tillåta att barnen sms eller chatt, sedan kan du ställa in det så att båda sidor av konversationen är tagna. Sedan så ska du inte sitta och läsa ett oändligt antal texter varje vecka kan du skapa registreringar för fraser såsom “don’ t tell” eller “smyga ut”.

Nackdelen med denna applikation är att du endast ta emot aviseringar via en portal eller e-post (ingen text). Annat än att, du kan ställa in programmet på fem olika enheter, och det finns ingen anledning att rota eller jailbreak dem.

Också, kostnaden är $50/år, vilket är billigare än många andra alternativ med månatliga planer.

mSpy – Spion App för fjärråtkomst

Tonåringar kommer att vara tonåringar när de försöker göra något besynnerlig, du har verktyg som mSpy för att ta reda på var de befinner sig. Efter nedladdning mSpy till ditt barns telefon, du kommer att kunna spionera på dina barns användning av internet och andra aktiviteter.

Till exempel, du kommer att kunna se om de är där de säger att de är. Plus, du kan bevaka sin e-post, sms och samtal. Det kommer också med en keylogger för att ta reda på vad dina barn är att skriva till vänner eller på webben.

Om ditt barn har kameror på sina telefoner (som de sannolikt kommer att göra), så du kan bläddra bland sina bilder (direkt från din kontrollpanel). På tal om bilder, kan du övervaka deras sociala medier-konton, inklusive Snapchat, Instagram, Facebook, och WhatsApp.

Du kan använda denna app för iOS-och Android-enheter. Dock, du behöver för att jailbreaka vissa telefoner. Du kan förvänta dig att betala för under $20/månad för mSpy.

Qustodio – Billigare Spion App

Du gillar vad spion program kan göra för ditt föräldraskap — men du är inte alltför glad om priser. Om så är fallet, då kan du välja Qustodio. Detta kommer med tre olika planer, som börjar på $4.58/månad för de små plan ($55 per år).

Med detta alternativ kan du skydda upp till fem enheter. När det gäller vad du kan göra med det kan du:

  • Filtrering genom kategori
  • Gränsen för när ditt barn kan använda telefonen
  • Begränsa hur länge ditt barn kan komma åt webben
  • Övervaka samtal på chat program och texter
  • Ta emot varningar för “red flag” nyckelfraser
  • Spara avskrifter av samtal

Då en av de bästa funktionerna är panik-knappen. Detta tillåter ditt barn att klicka på knappen för att direkt varna dig när de är i trubbel eller förlorat.

Hoverwatch – Övervaka Och Registrera Allt

Du kanske har ett problematiskt barn som alltid hamnar i trubbel. Om det är så, då behöver du Hoverwatch. Med denna app kommer du kunna spela in telefonsamtal, sms, media som de får eller dela.

Då kan du också spionera på dina barns användning av internet – inklusive vad de gör på sociala appar som Facebook, Skype, Whatsapp, Snapchat, Instagram och WhatsApp. Naturligtvis, du kan göra allt detta utan att ditt barn vet. Sedan till toppen av det, du kan komma åt telefonens kontaktlista, anteckningar och kalender-poster.

Det finns tre planer att välja mellan, det billigaste som börjar på $25/månad. Du kan välja att betala kvartals-eller årsvis också. Du kan installera denna app på Android -, iOS, eller Windows-enheten. Plus, det finns ingen anledning att rota eller jailbreaka enheten.

Nackdelen — det finns ingen keylogging eller skärmdump fånga. Vissa klagar också på att internet filter inte fungerar bra i mobilen.

FlexiSpy – Spion App Kraftpaket

Du inte bara vill spy på ditt barns smartphone. Vill du också veta vad de gör på sin bärbara dator och tablet. Med FlexiSpy, kan du övervaka aktiviteter på alla enheter. Det fungerar på Windows, Mac, iOS och Android. Så vad kan man göra?

Tja, kan du använda det för att både spela in och lyssna på samtal. Ja, du kan gå super spy och avlyssna samtal. Plus, appen är helt dold när den loggar alla sina tangenttryckningar och loggar.

Det kommer också med mer än 150 funktioner som inkluderar:

  • Distans få tillgång till kameran och videoinspelning
  • Övervakning WhatsApp och andra sociala aktiviteter/meddelanden
  • Slå på enheten mic för att lyssna på vad som händer
  • Inspelning av VoIP-samtal (Skype, Viber, etc.)

Är att detta är en robust verktyg kan du räkna med att betala detta. Priset börjar på $68/månad för premium, eller så kan du gå all-in för $199/kvartalet. Detta kommer att ge dig alla funktioner, inklusive att spela in alla ljud.

Att Alltid Veta Vad Dina Barn Är Upp Till

Ditt barn är nyfikna varelser — kan detta vara en bra sak. Men detta kan ofta leda till problematiska situationer. Så för att förhindra ditt barn från att komma in för djupt, kan du begränsa deras tillgång till och övervaka deras verksamhet.

Du kommer att tacka dig själv senare när du slutar ditt barn från att komma in i en hög av problem. Så kolla in dessa verktyg för att se till att dina barn säkert, oavsett om de är hemma eller inte!