5 Apps die Ouders Kunnen Gebruiken om Te spioneren Op Hun Kinderen het Internet Gebruiken

0
73

Als ouder moet je je kinderen te beschermen voor de verborgen en niet-verborgen) gevaren van de wereld. Nu je pre-tieners en tieners hebben toegang tot slimme apparaten, ze een hoger risico lopen te worden blootgesteld aan het leven van de harde realiteit.

Zonder de juiste begeleiding, een smartphone of tablet kunt uw kinderen toestaan om verbinding te maken met vreemden, leren obsceen gedrag, en zich in andere afschuwelijke daden.

Echter, dit betekent niet dat je hebt om te voorkomen dat uw kind vanaf de smartphone. In plaats daarvan, kunt u controleren en beperken hun activiteiten. Hier zijn vijf apps kun je stiekem gebruiken om te spioneren bij uw kinderen het internet gebruiken.

Mobicip – Top Van De Lijn Spy App

De Mobicip app wordt geleverd met alle functies, kan een ouder wil om de veiligheid te garanderen van de online activiteiten van hun kinderen. Het stelt u in staat om een scala van informatie over een apparaat gebruiken.

U kunt bijvoorbeeld het blokkeren van sites en apps en meldingen ontvangen wanneer uw kind probeert te krijgen. Plus, het zal je vertellen wanneer ze proberen te zoeken voor de inhoud die u uitgefilterd. U kunt sites en apps op basis van categorieën (van meer dan 30 meegeleverd), of u kunt voorkomen dat bepaalde apps (d.w.z. WhatsApp, Snapchat, enz.).

Als u wilt dat uw kinderen om te sms-bericht of chatten, dan kunt u dit zo instellen dat beide kanten van het gesprek worden vastgelegd. Dan zodat je niet zitten rond het lezen van een oneindig aantal teksten per week, kunt u waarschuwingen voor zinnen, zoals “don’ t tell” of “sluipen.”

Het nadeel aan deze app is dat je alleen het ontvangen van meldingen via een portaalsite of e-mail (geen teksten). Anders dan dat, kunt u instellen dat de app op vijf verschillende apparaten, en er is geen noodzaak om root of jailbreak hen.

Ook de kosten is $50/jaar, dat is goedkoper dan vele andere opties met een maandelijkse plannen.

mSpy – Spion App voor Externe Toegang

Tieners zal worden tieners wanneer ze proberen om iets te doen idioot, heb je hulpmiddelen zoals mSpy bij het vinden van hun verblijfplaats. Na het downloaden van mSpy naar de telefoon van uw kind, zult u in staat zijn om te spioneren bij uw kinderen gebruik van internet en andere activiteiten.

Bijvoorbeeld, je zult in staat zijn om te zien of ze waar ze zeggen te zijn. Plus, kunt u controleren hun e-mails, sms-berichten en gesprekken. Het komt ook met een keylogger om te volgen wat uw kinderen aan het typen bent met vrienden of op het web.

Als uw kinderen hebben camera ‘s op hun telefoons (die ze waarschijnlijk doen), dan kunt u bladeren door middel van hun foto’ s (rechts van uw control panel). Sprekende foto ‘ s, kunt u zien op hun social media-accounts, met inbegrip van Snapchat, Instagram, Facebook en WhatsApp.

U kunt gebruik maken van deze app op iOS-en Android-apparaten. Echter, je moet jailbreak bepaalde telefoons. U kunt verwachten te betalen $20/maand voor mSpy.

Qustodio – De Goedkopere Spy App

U bent smaak wat spion apps kan betekenen voor uw ouderschap — maar je bent niet al te enthousiast over de prijzen. Als dat het geval is, dan kunt u kiezen voor Qustodio. Deze wordt geleverd met drie verschillende plannen, te beginnen bij $4.58/maand voor de kleine plan ($55 per jaar).

Met deze optie kunt u het beveiligen van maximaal vijf apparaten. Wat kunt u doen: — u kunt:

  • Content filteren op categorie
  • Beperken wanneer uw kind gebruik maken van de telefoon
  • Een limiet instellen op hoe lang uw kind toegang tot het web
  • Monitor gesprekken op de chat apps en teksten
  • Waarschuwingen te ontvangen voor “de rode vlag” – toets zinnen
  • Bespaar transcripten van gesprekken

Dan is een van de beste features is de paniek knop. Dit zorgt ervoor dat uw kind klik op de knop om direct waarschuwen u wanneer ze in de problemen of verloren.

Hoverwatch – Monitoren En Opnemen Van Alles Wat

Misschien heb je een probleem bij het kind is altijd het vinden van hun weg in de problemen. Als dat zo is, dan moet je Hoverwatch. Met deze app, je kan opnemen telefoongesprekken, sms-berichten, en de media die zij ontvangen of te delen.

Dan kunt u ook spy op uw kinderen internet gebruiken – met inbegrip van wat ze doen op sociale apps zoals Facebook, Skype, Whatsapp, Snapchat, Instagram, en WhatsApp. Natuurlijk, je in staat bent om dit allemaal zonder van uw kind weten. Dan om het af te maken, kunt u toegang hebben tot hun telefoon in de lijst met contactpersonen, notities en agenda-items.

Er zijn drie plannen om uit te kiezen, de goedkoopste begint bij $25/maand. U kunt ervoor kiezen om te betalen per kwartaal of jaarlijks goed. U kunt installeren van deze app op een Android, iOS of Windows apparaat. Plus, er is geen noodzaak om root of jailbreak van het apparaat.

Het nadeel — er is geen of keylogging screenshot vastleggen. Sommige klagen ook dat de internet filters niet goed werken op mobiel.

FlexiSpy – De Spion App Krachtpatser

U wilt niet alleen spion op uw kinderen smartphone. U wilt ook weten wat ze doen op hun laptop en tablet. Met FlexiSpy, u kunt de voortgang van de activiteiten voor alle apparaten. Het werkt op Windows, Mac, iOS en Android. Dus wat kan het?

Nou, je kunt het gebruiken om zowel op te nemen en luisteren op de telefoon. Ja, u kunt gaan super spy en het onderscheppen van gesprekken. Plus, de app is volledig verborgen als het registreert alle toetsaanslagen en logboeken.

Het komt ook met meer dan 150 functies, waaronder:

  • Op afstand toegang tot de camera-en video-recorder
  • Monitoring van WhatsApp en andere sociale activiteiten/berichten
  • Het inschakelen van het apparaat de mic te luisteren naar wat er gebeurt
  • Opname via VoIP (Skype, Viber, enz.)

Dat dit is een krachtige tool, die u kunt verwachten te betalen dienovereenkomstig. De prijs begint bij $68/maand voor premium, of u kunt alle uit te gaan voor $199/kwartaal. Dit geeft u alle functies, waaronder het opnemen van alle audio streams.

Weet Altijd Wat Uw Kinderen

Uw kinderen zijn nieuwsgierige wezens — dit kan een goede zaak zijn. Echter, dit kan vaak leiden tot verontrustende situaties. Dus om te voorkomen dat uw kind uit om in te diep, je kan het beperken van de toegang en toezicht houden op hun activiteiten.

U zult dank u later, wanneer u stopt met uw kind uit om in een hoop problemen. Dus check out deze tools om te zorgen dat uw kinderen veilig blijven, of ze nu thuis zijn of niet!