5 Apper Foreldre Kan Bruke til Å Spionere På Sine Barns Bruk av Internett

0
150

Som en forelder, du har for å beskytte barna fra de skjulte (og ikke-så-skjult) farer av verden. Nå som pre-tenåringer og tenåringer har tilgang til smart-enheter, de er på et høyere risiko for å bli utsatt for livets harde realiteter.

Uten forsvarlig tilsyn, en smarttelefon eller et nettbrett kan gi barna dine lov til å koble med fremmede, lære uanstendig atferd, og engasjere seg i andre fryktelige handlinger.

Men, dette betyr ikke at du må begrense dine barn fra en smarttelefon bruk. I stedet, du kan overvåke og begrense sine aktiviteter. Her er fem programmer kan du i all hemmelighet bruke til å spionere på dine barns bruk av internett.

Mobicip – Toppen Av Linjen Spion App

Den Mobicip app kommer med alle de funksjoner en forelder kan være lurt å sikre sikkerheten av sine barn er internett aktiviteter. Det gir deg mulighet til å samle en rekke opplysninger om en enhet er i bruk.

For eksempel, du kan blokkere nettsteder og apper og motta varslinger når barnet prøver å få tilgang til den. Plus, det vil fortelle deg når de prøver å søke etter innhold du har filtrert ut. Du kan blokkere nettsteder og apper basert på kategorier (over 30 inkludert), eller du kan blokkere bestemte apper (dvs., WhatsApp, Snapchat, etc.).

Hvis du ønsker å la barna tekstmelding eller chat, så kan du sette den opp slik at begge sider av samtalen blir tatt opp. Da så du ikke sitter og leser en endeløs rekke tekster hver uke, kan du opprette varsler for setninger, for eksempel “ikke fortell” eller “snike seg ut.”

Ulempen med dette programmet er at du bare motta varsler via en portal eller e-post (ingen tekst). Annet enn det, du kan sette opp programmet på fem ulike enheter, og det er ingen grunn til å heie eller jailbreak dem.

Også, det koster $50/år, som er billigere enn mange andre alternativer med månedlige planer.

mSpy – Spion App for Ekstern Tilgang

Tenåringer vil bli tenåringer — når de prøver å gjøre noe rart, du har verktøy som mSpy å finne ut sitt oppholdssted. Etter å ha lastet ned mSpy til barnets telefonen, vil du være i stand til å spionere på dine barns bruk av internett og andre aktiviteter.

For eksempel, du vil være i stand til å se om de er der de sier de er. Plus, kan du overvåke deres e-poster, tekstmeldinger og samtaler. Den kommer også med en keylogger for å følge med på hva barna dine, er å skrive til venner eller på internett.

Hvis dine barn har kameraene på mobilene sine (som de sannsynligvis gjøre det), så kan du bla gjennom deres bilder (rett fra ditt kontrollpanel). Snakker av bilder, kan du overvåke deres sosiale medier-kontoer, inkludert Snapchat, Instagram, Facebook, og WhatsApp.

Du kan bruke denne appen på iOS-og Android-enheter. Men, du trenger for å jailbreak bestemte telefoner. Du kan forvente å betale under $20/måned for mSpy.

Qustodio – Billigere Spion App

Du er like hva spion programmer kan gjøre for din foreldre, men du er ikke altfor begeistret om priser. Hvis det er tilfelle, så kan du melde deg for Qustodio. Dette kommer med tre ulike planer som starter på $4.58/måned for liten plan ($55 årlig).

Med dette alternativet kan du beskytte opptil fem enheter. Som for hva du kan gjøre med det — du kan:

  • Filtrere etter kategori
  • Grense når barnet ditt kan bruke telefonen
  • Begrense hvor lenge barnet kan få tilgang til internett
  • Overvåke samtaler på chat apps og tekster
  • Motta varsler for “røde flagg” viktige setninger
  • Lagre transkripsjoner av samtaler

Så en av sine beste egenskaper er på panikk-knappen. Dette gjør barnet ditt til å klikke på knappen for å umiddelbart varsle deg når de er i vanskeligheter eller går tapt.

Hoverwatch – Overvåke Og Registrere Alt

Kanskje du har en problematisk barn som alltid finner veien inn i trøbbel. Hvis det er slik, så du trenger Hoverwatch. Med dette programmet, vil du være i stand til å ta opp telefonsamtaler, tekstmeldinger, og media de mottar eller dele.

Så du kan også spionere på dine barns bruk av internett – inkludert hva de gjør på sosiale apper som Facebook, Skype, Whatsapp, Snapchat, Instagram, og WhatsApp. Selvfølgelig, er du i stand til å gjøre alt dette uten at barnet vet det. Klikk for å toppe det av, kan du få tilgang til telefonens kontaktliste, notater og kalenderoppføringer.

Det er tre planer om å velge mellom, de billigste starter på $25/mnd. Du kan velge å betale kvartalsvis eller årlig tillegg. Du kan installere dette programmet på Android, iOS, eller Windows enheten. Plus, det er ingen grunn til å utrydde eller jailbreak enheten.

Ulempen — det er ingen keylogging eller screenshot fange. Noen kan også klage på at internett-filtre fungerer ikke bra på mobil.

FlexiSpy – Spion App Store

Du ønsker ikke å bare spy på barnas smarttelefon. Du ønsker også å vite hva de gjør på sin laptop og nettbrett. Med FlexiSpy, kan du overvåke aktiviteter på tvers av alle enheter. Det fungerer på Windows, Mac, iOS og Android. Så hva kan den gjøre?

Vel, du kan bruke den til å både ta opp og lytte på samtaler. Ja, du kan gå super spy og avlytte samtaler. Plus, den appen er helt skjult som den logger alle tastetrykk og logger.

Den kommer også med mer enn 150 funksjoner som inkluderer:

  • Eksternt tilgang til kamera og videokamera
  • Overvåking WhatsApp og andre sosiale aktiviteter/meldinger
  • Slå på enheten mic til å lytte på hva som skjer
  • Opptak VoIP-samtaler (Skype, Viber, etc.)

Er at dette er et robust verktøy, kan du forvente å betale i henhold til dette. Prisen starter på $68 per måned for premium, eller du kan gå alle ut for $199/kvartal. Dette vil gi deg alle funksjonene, inkludert opptak alle lyd bekker.

Alltid Vet Hva Barna Er Opp Til

Dine barn er nysgjerrige vesener — dette kan være en god ting. Men, dette kan ofte føre til problematisk situasjoner. Så for å hindre barnet fra å komme i for dypt, kan du begrense deres tilgang og overvåke deres aktiviteter.

Du vil takke deg selv senere når du vil stoppe barnet fra å komme inn i en haug av problemer. Så sjekk ut disse verktøyene til å sikre at barna er trygge, enten de er hjemme eller ikke!