Hoe Mensen Stoppen met het Toevoegen van Je WhatsApp-Groepen op iPhone en Android

0
72
Khamosh Pathak

WhatsApp-groepen zijn geweldig om in contact te blijven met vrienden en familie, maar ze kunnen ook een last en een bron van spam. U kunt nu voorkomen dat mensen van u toe te voegen aan WhatsApp-groepen zonder uw toestemming op de iPhone en Android.

Controle WhatsApp-Groep Nodigt op Android

Met behulp van een nieuwe privacy-instelling op Android, kunt u nu stoppen met iedereen, of gewoon mensen die niet in uw contactpersoon boek, van u toe te voegen aan WhatsApp-groepen. In feite, een speciale optie in Android kunt u om uitzonderingen toe te voegen aan deze lijst blokkeren.

Op uw Android-telefoon gebruikt, zorg ervoor dat u hebt bijgewerkt naar de nieuwste versie van WhatsApp.

GERELATEERD: Hoe om te Zwijgen WhatsApp Groep meldingsgeluiden

Tik op de Menu-knop in de bovenste gereedschap balk.

Hier tik je op de knop “Instellingen”.

Selecteer nu de “Rekening” optie.

Uit de sectie Account, tik op de “Privacy” te klikken.

U vindt verschillende privacy-gerelateerde opties voor chats. Hier, tikt u op “Groepen”.

In de “Wie Kan Mij Toevoegen aan Groepen” sectie, zie je drie opties: Iedereen, Mijn Contacten en Mijn Contacten met Uitzondering van.

Als u wilt om spam te vermijden is, ga naar de “Mijn Contacten” – optie, zodat alleen gebruikers in uw contactpersoon kan u toevoegen aan een groep.

Als u wilt controle over het proces, kies “Mijn Contacten” Behalve ” optie. U zult dan in staat zijn om specifieke gebruikers selecteren uit de lijst die niet direct kunnen je toevoegen aan een groep.

Dit is een geweldige optie als u weet dat de mensen die vaak kunt u toevoegen aan WhatsApp-groepen die u niet wilt om een deel van.

Nu, wanneer iemand niet in uw contactpersoon boek probeert toe te voegen aan een groep, ze krijgt een bericht dat ze niet direct kunnen je toevoegen aan een groep. In plaats daarvan kunnen zij kiezen voor het verzenden van een uitnodiging naar de groep als een persoonlijke boodschap.

Controle WhatsApp Groep Uitnodigt op de iPhone

Het proces is iets anders dan op de iPhone. In plaats van de “Mijn Contacten” Behalve ” optie, u hebt een “Niemand” optie. Dit is een algemeen verbod dat stopt iedereen uit om u toe te voegen aan een groep direct.

Open de WhatsApp-app op je iPhone en tik op het tabblad “Instellingen” op de werkbalk. Hier, kies de “Rekening” optie.

Tik op de “Privacy” te klikken.

Selecteer de “Groepen” optie.

U kunt nu kiezen tussen “Iedereen”, “Mijn Contacten”, en “Niemand.”

“Iedereen” is de standaardinstelling. Laat alleen uw contacten toevoegen aan een groep, kies je de “Mijn Contacten” optie. Als u wilt dat een algemeen verbod voor iedereen, kies dan “Niemand.”

Nu, wanneer iemand probeert om u toe te voegen aan een groep, ze ziet een “Vriend Uitnodigen” knop. Als ze een tik op, ontvangt u een uitnodiging voor deelname aan de groep als een persoonlijke boodschap.

Dit is slechts een van de manieren om uw privacy te beschermen op WhatsApp. U kunt ook de rundvlees-up van uw WhatsApp veiligheid door het toevoegen van Face ID en Raak ID bescherming voor de app op uw iPhone.

GERELATEERD: Hoe Rundvlees Tot WhatsApp Veiligheid op de iPhone met Biometrische Opties en Encryptie

LEES VERDER

  • “Waar Is de Beste Plaats voor een Smart Speaker in een Kamer?
  • “Google Is het Doden van Cloud Print op het Einde van 2020
  • “10 Manieren om het Personaliseren van Uw Slack Account
  • “Hoe Vindt u de Gegevens in een Google-spreadsheet met VLOOKUP
  • “Hoe om te Stoppen met Uw Disney-Account van het Krijgen Van een Gehackte