Het Wijzigen van Google Docs Standaard Instellingen

0
89

Google Docs maakt gebruik van een specifiek lettertype en regelafstand standaard. Deze gids toont u hoe u de standaard instellingen in Google Docs, zodat u niet handmatig het uitwisselen van deze elementen voor het iets beter met elke nieuwe document.

Bijvoorbeeld, wanneer we maken een nieuw document in Google Docs, het lettertype is Arial, wordt de grootte ingesteld op 11, en de regelafstand wordt ingesteld op 1.15. Wat we willen, echter, is het gebruik van een 10-punts lettertype Calibri met dubbele spaties elke keer dat we het maken van een document.

Om de verandering te maken, we moeten een paar zinnen of wijzigen van de huidige overeenkomen met de instellingen die we willen. Na dat, kunt u die specifieke stijl als de standaard.

GERELATEERD: De Beginner ‘ s Guide to Google Docs

Aanpassen van Lettertype en Regelafstand

Open Google Docs, open een document of maak een nieuwe, en schrijf een paar zinnen met het lettertype en regelafstand u wilt. Markeer de zinnen door te klikken op een keer aan het begin of einde van de tekst en het vasthouden van de muis totdat u alle tekst met de nieuwe opmaak.

Met de tekst gemarkeerd, klikt u op het tabblad “Opmaak” zich op de werkbalk bevinden. Selecteer vervolgens “Alinea-Stijlen” in het drop-down menu (1), gevolgd door de “Normale Tekst” – optie (2).

Kies de “Update ‘Normale Tekst’ Match ‘ – optie (3) in de definitieve uitrol menu.

Klik op het “Indeling” de optie opnieuw gevolgd door “Alinea-Opmaakprofielen.” Deze keer, echter, selecteert u “Opties” op de bodem van een tweede menu (2). Klik daarna op “Opslaan Als Mijn Standaard Stijlen” – optie op de uiteindelijke uitrol menu (3).

Pas de Standaard Omschrijving

Het openen van een Google Docs document of een nieuwe te maken en het schrijven van een rubriek in het lettertype en de grootte die u wilt. Markeer de kop door te klikken op een keer aan het begin of einde en u de muisknop ingedrukt totdat u alle van de tekst.

Met de tekst gemarkeerd, klikt u op het tabblad “Opmaak” zich op de werkbalk bevinden. Selecteer vervolgens “Alinea-Stijlen” in het drop-down menu (1), gevolgd door een van de acht opties spanning “Titel” te “Kop 6” (2). Voor dit voorbeeld, hebben we gekozen voor “Titel”.

Kies “Update [Uw Specifieke Keuze] om” in de definitieve uitrol menu (3).

Klik op het “Indeling” de optie opnieuw gevolgd door “Alinea-Opmaakprofielen.” Deze keer, echter, selecteert u “Opties” op de bodem van een tweede menu (2). Klik daarna op “Opslaan Als Mijn Standaard Stijlen” – optie op de uiteindelijke uitrol menu (3).

Nu, de volgende keer dat u een nieuw Google-document, zal het automatisch de standaard voor de nieuwe sytles.

LEES VERDER

  • “Waar Is de Beste Plaats voor een Smart Speaker in een Kamer?
  • “Google Is het Doden van Cloud Print op het Einde van 2020
  • “10 Manieren om het Personaliseren van Uw Slack Account
  • “Hoe Vindt u de Gegevens in een Google-spreadsheet met VLOOKUP
  • “Hoe om te Stoppen met Uw Disney-Account van het Krijgen Van een Gehackte