Waar Is de Beste Plaats voor een Smart Speaker in een Kamer?

0
286
r.classen/Shutterstock

Google Startpagina en Amazon Echo-apparaten hebben een uitstekende microfoon-arrays. Als de jouwe lijken nooit te horen, het probleem is misschien niet de spreker of uw stem. Het zou kunnen zijn waar u het apparaat. Een betere plaatsing kan het verbeteren van de prestaties.

Waarom Luidsprekeropstelling Zaken

Smart luidsprekers, zoals de Google Startpagina en Amazon Echo, eigenlijk best stom apparaten op het lokale niveau. Zij bedrag van een luidspreker, een paar microfoons, en net genoeg computer om te luisteren voor een wakker word. De rest van de intelligentie komt uit de cloud.

Maar zelfs in de cloud cloud-aangedreven, dat intelligentie niet veel doen als de luidspreker kan u niet horen.

Smart luidsprekers meerdere microfoons gebouwd om te luisteren naar alles om hen heen. Maar, als je de speaker in de verkeerde locatie, deze microfoons werken niet optimaal. Maar dat is ok; het is een eenvoudig vast te stellen. Beweeg je de smart speaker. Het is gewoon een kwestie van weten waar te verplaatsen.

Het Midden van een Kamer is het Beste

Amazon

Weten waar een smart speaker begint met het begrijpen van de microfoons. Met dank aan de fijne mensen van iFixit, we weten precies hoe de Amazone Echo en Google Startpagina ingesteld. Elke kamer beschikt over meerdere microfoons—zeven voor de Echo en twee voor de Google-Startpagina—gerangschikt op een rond circuit board. De interne luidsprekers ook volgen in dezelfde ronde vorm.

Dat betekent dat als u een smart speaker tegen de muur, loopt u het risico van het blokkeren van een aantal van de microfoons van het horen van uw stem. Erger nog, het kan hoor een echo van uw stem het raken van de muur en het stuiteren van de microfoons. Op vergelijkbare wijze het geluid van uw smart speaker steekt gaat in alle richtingen, wat betekent dat het zal raken dichtbij muren stuiteren, geven uw muziek een modderige geluid.

Door die microfoon en luidspreker van de regeling, de beste locatie voor uw smart speaker is dicht bij het centrum van de kamer mogelijk, bij voorkeur met weinig obstakels. Het bereiken van dat wat moeilijk als je plop uw Echo of Google Startpagina op een salontafel, bijvoorbeeld als het netsnoer kan een struikelbron zijn.

Je zou kunnen overwegen om de montage van een Echo-Stip of Nest Hub Mini (voorheen Google Home Mini) aan het plafond. U vindt mounts voor beide apparaten, en als je het eenmaal op zijn plaats, je kunt het netsnoer aan op het dichtstbijzijnde stopcontact.

Met een plafond te monteren, u kunt niet alleen kiezen voor een plek heel dicht bij de kamers, je bent waarschijnlijk enkele obstakels zoals meubels in de weg. Afhankelijk van het plafond te monteren die u gebruikt, het kan ook de spreker meer discreet, ook.

Als je niet kunt beheren om uw luidspreker in het exacte midden van de kamer, doel zo dicht mogelijk te benaderen. Overweeg waar mensen samenkomen, ook. In een woonkamer, kunt u een Amazon Echo of Google Startpagina op een tafeltje naast de bank waar mensen zitten.

Wall Mounts Zijn een-na-Beste Optie

Google

Het plaatsen van een smart speaker in het midden van de kamer of het plafond niet altijd mogelijk. U kan nodig zijn om alternatieven te beschouwen. Op een stand of andere meubels in de buurt van mensen is een goede optie, maar u kunt ook overwegen wall mounts voor iets dat uw smart speaker uit de weg.

U kunt gebruik maken van dezelfde plafondbeugels voor een Echo en Google Startpagina voor wandmontage. U moet spitten een gat in de muur en bevestig de smart speaker aan de berg, dan plaats zowel in de muur. U krijgt een prachtige flush uiterlijk, en krijgen een tweede voordeel: in deze stand punten van de hele microfoon-array en instellen van de luidsprekers in open lucht, in plaats van geconfronteerd met een aantal van de hardware in de richting van een muur.

Andere mounts werken aan door de stekker rechtstreeks in het stopcontact en het creëren van een stand te houden de smart speaker. Die zijn alleen een goed idee als ze oriënteren de luidspreker op zijn kant; als het naar boven, je kan blokkeren microfoons en luidsprekers.

Als u het nieuwe Nest Mini, je hoeft niet eens montagemateriaal! Het beschikt over een gat ingebouwd in het toestel; je kunt hangen op een muur, zoals je zou doen in een foto.

Als je niet kunt uw smart speaker in het midden van een kamer of monteren aan een muur, kan het nodig zijn om uw Echo of Google Startpagina ergens minder dan ideaal. De smart speaker werkt nog steeds, maar het kan niet zo nauwkeurig en duidelijk klinken. Maar er zijn een paar plaatsen waar je wilt om te voorkomen dat helemaal.

Waar Moet Je het niet Plaatsen Je Smart Speaker

Deze Echo is te dicht bij de muur. Josh Hendrickson

Soms zijn de ideale locaties zijn niet praktisch voor thuis en voor uw lay-out, dus je zult het moeten doen zo goed als je kan. Maar er zijn een paar plaatsen waar je moet voorkomen dat helemaal. Bijvoorbeeld, niet uw smart speaker in de buurt of op je stereo luidspreker in het systeem. Dat is misschien verleidelijk omdat ze handig zijn vlakke oppervlakken die vaak in de buurt van een stekker, maar dat plaatsing creëert een probleem.

Je zou niet willen staan in het midden van een luid concert en proberen om een gesprek te hebben. Je zou moeite hebben het oppakken van alle woorden en reageert luid genoeg om gehoord te worden. De smart speaker heb het zelfde probleem, dus niet het recht tegen de andere luidsprekers.

Voorkomen dat windows ook. Het plaatsen van uw smart speaker in de buurt van een venster is vragen om problemen, zelfs als je ze gesloten. Echo en Google Startpagina apparaten zijn gevoelig genoeg om te horen van een persoon, zelfs door glas.

Afhankelijk van hoe de beveiliging bewuste u zijn, wilt u misschien overwegen het verplaatsen van uw smart speaker naar een plaats waar ze niet worden zichtbaar door middel van een venster. Als sommige onderzoekers hebben aangetoond, is het mogelijk om te verleiden een voice-assistent op vrijwel elk apparaat (smart luidsprekers, tablets en zelfs telefoons), in het aanvaarden van opdrachten door het schijnt een laserstraal op hen.

Met de juiste signalen, microfoons, zal de behandeling van het licht als het geluid en de voice-assistent interpreteert de laser als gesproken commando ‘ s. Line-of-sight nodig is voor de aanval uit te werken, zodat het houden van uw smart speaker ergens uit de buurt van een venster helpt.

Als de enige goede plaats om te houden van uw smart speaker is in de buurt van een muur, en je kunt niet van de berg verticaal, proberen te houden van de luidspreker zo ver mogelijk van de muur mogelijk. Amazon zegt dat je moet streven naar minimaal acht centimeter van de muur. Die extra ruimte zou moeten helpen de microfoons hoort u beter en het geluid van de luidsprekers beter. Natuurlijk, zorg ervoor dat het niet in een verre hoek van de kamer: Uw smart speaker zal het veel moeilijker hebben horen als het is te ver weg.

LEES VERDER

  • “Google Is het Doden van Cloud Print op het Einde van 2020
  • “10 Manieren om het Personaliseren van Uw Slack Account
  • “Hoe Vindt u de Gegevens in een Google-spreadsheet met VLOOKUP
  • “Hoe om te Stoppen met Uw Disney-Account van het Krijgen Van een Gehackte
  • “Het Downloaden van de Apple TV+ Toont op iPhone, iPad en Mac