Facebook Marketplace: Hvordan Å Finne De Beste Tilbudene På Facebook

0
267

Store sosiale nettverk som Facebook har lenge vokst ut av sin opprinnelige hensikt. Når det gjelder Facebook, er det vanskelig å si hva du ikke kan gjøre det. Du kan bruke den til å få kontakt med nye mennesker, dele innhold med venner, finne en jobb, markedsføre din bedrift, og selv kjøpe og selge varer. Ja, nå kan du bruke Facebook for å tjene penger online. Alt takket være Facebook Marketplace.

I dag er Facebook Marketplace vellykket kjører i 50 land over hele verden. Hvis du aldri har hørt om det, du ønsker kanskje å sjekke det ut. Har noen gamle ting du sitter i ditt hus uten en hensikt som du ikke hadde noe imot å bli kvitt?

Eller kanskje du bare er ute etter å spare penger på ditt neste kjøp? Enten du er kjøper eller selger, Facebook Marketplace er et godt sted å begynne.

Hva er Facebook Marketplace?

Med flere og flere mennesker velger å kjøpe ting på nettet i stedet for å gå til butikken, e-handel har blitt en meget tiltalende virksomheten for å komme inn. For ikke å nevne, den kommer med en rekke fordeler. Hvis du starter liten, du trenger ikke å sprute på leie. Hvis din bedrift er å gjøre gode, det er lett å utvide.

Imidlertid, sette opp din egen e-butikk kan bli for mye av en problemfri for noen. Gå gjennom diverse registreringer og oppføringen elementer på ulike plattformer kan kreve mye tid og penger. Hvis du bare ønsker å bli kvitt noen ubrukte elementer, men ikke føler for å slå den inn i en skikkelig garasje salg – Facebook Markedsplassen kan være riktig alternativ for deg.

Selv om funksjonen ikke finnes på plattformen til 2016, brukerne rundt i verden har brukt Facebook til å kjøpe og selge ting lenge før det. Om folk gjorde det gjennom kjøp-og-selger grupper eller brukt faktiske forretnings-sider for det. Marketplace bare gjort det lettere å finne alt på ett sted.

Tilbake i 2016, Facebook Marketplace var en ganske liten funksjon som bare var tilgjengelig i USA, STORBRITANNIA, Australia og New Zealand. Du kan bare få tilgang til den via Facebook mobile apps (på både iPhone og Android), og selgerne var begrenset til bare små objekter.

Gjennom årene, Facebook Markedet har økt til over 50 land, og du kan nå bruke det på skrivebordet. I dag kan du finne alle slags objekter som skal selges der, med biler og egenskaper.

Hvorfor Bruke Facebook Marketplace?

I et nøtteskall, Markedsplassen er en gratis tjeneste på Facebook laget for å kjøpe og selge ulike produkter på plattformen. For å hjelpe deg å avgjøre om du bør eller ikke bør bruke denne tjenesten, la oss se på de viktigste fordeler og ulemper av Markedet for Facebook-brukere.

Pros av Marketplace

 • Tjenesten er gratis å bruke.
 • Det gjør det lettere å selge varer. Det er ingen ekstra avgift eller skatt.
 • Vet du nøyaktig hvem du er kjøp fra eller salg til. Du får tilgang til navnet sitt, så vel som deres personlige profil. Du kan selv sjekke om du har noen felles venner med selger/kjøper.
 • Du kan angi dine egne søk krav, og Markedet vil finne deg resultater basert på beliggenhet eller avstanden du har valgt. Nyttig hvis du leter for å finne et element innenfor en viss rekkevidde av huset.
 • Du kan også angi en pris rekkevidde når du leter du etter et produkt eller en butikk etter kategori.
 • Tilbakemeldinger her er personlig. Gjør det lettere å avgjøre om selgeren er pålitelig eller ikke.
 • Nesten alle som bruker Facebook. Naturlig, Facebook Markedet vil ha et stort antall selgere og en gigantisk klient base som du kan få tilgang til.

Ulemper av Marketplace

 • Facebook ikke tar ansvar for svindel som kan oppstå her. På en måte, det er en kjøp-på-din-egen-risiko avtale.
 • Du kan ikke betale for varene dine direkte på Facebook (ennå).
 • I dette øyeblikk, Facebook ikke tilbyr noen alternativer for frakt.
 • Som en selger, må du oppdatere din oppføringer manuelt når avtalen er lukket.

Hvordan Bruke Facebook Marketplace

 • For å få tilgang til Marketplace, kan du finne i butikken-ikonet i mobile Facebook-appen eller skrivebordet versjonen.
 • For å selge et element, klikker du på + – knappen. Ta et bilde av produktet ditt, legge til beskrivelse, sted og pris. Det er det. Oppføringen vil gå live så snart moderatorer godkjenne det.

Som en kjøper, kan du søke etter et bestemt element eller bla etter kategori. Du kan bruke forskjellige filtre for å velge posisjonen, prisklasse, selgers vurdering og andre opplysninger. Du kan For eksempel prøve og finne et element som ligger nærmest deg å spare penger på frakt.

Når du har funnet ønsket produkt, kan du starte kommunikasjon med selger via Messenger.

Hvordan Å Finne Gode Tilbud

 • Lagre Produkter Du Liker

Funnet noe du ønsker å kjøpe, men fortsatt ønsker å shoppe rundt? Sørg for å lagre oppføringen, slik at du kan gå tilbake til den senere.

Når du lagrer det, du kan også holde et øye på det senere. Se om prisen endres, eller hvor mange andre brukere har sett det. Det vil også fortelle Facebook hva slags ting du ser etter, og det vil fylle din feed med lignende avtaler.

 • Slå På Varsler

Dette vil tillate Facebook for å varsle deg om endringer som skjer til elementer du har lagret.

For å slå på varsler, kan du gå til Innstillinger og klikkfor de kategorier du ønsker.

 • Få Mest Mulig Ut Av Søk

Bruk av mer spesifikke søkeord kan spare deg for mye tid og hjelpe deg med å finne de ønskede elementene lettere. Du kan også prøve å søke etter bestemte merker i stedet for element navn. Facebook Marketplace er en god plattform for å få high end luksus produkter til bedre priser.

 • Ikke Vær Redd for å Forhandle!

Nøkkelen her er å være høflig og å sørge for at alle er fornøyd med sluttresultatet.

 • Sjekk Markedet Ofte

Kommer tilbake til plattformen ofte for å øke sjansene for å finne den beste avtale.

Facebook Markedet holder utvikling. Selskapet sier at snart folk på Markedet vil være i stand til å sende produkter hvor som helst i USA. Det vil også være en mulighet til å betale for kjøpene høyre på plattformen.