Facebook Marketplace: Hoe Vind Je De Beste Aanbiedingen Op Facebook

0
62

Grote sociale netwerken zoals Facebook hebben al lang ontgroeid hun oorspronkelijke doel. Als het gaat om Facebook, het is moeilijk om te zeggen wat je niet kunt doen. U kunt het gebruiken om verbinding te maken met nieuwe mensen en content delen met vrienden, het vinden van een baan, het promoten van uw bedrijf, en zelfs kopen en verkopen van goederen. Ja, u kunt nu gebruik maken van Facebook om geld te verdienen online. Dankzij Facebook Marketplace.

Vandaag Facebook Marketplace met succes wordt uitgevoerd in 50 landen over de hele wereld. Als je nog nooit hebt gehoord, je zou willen om het te controleren. Heb wat oude spullen zitten in je huis zonder een doel dat je het niet erg vindt om van af?

Of misschien bent u gewoon op zoek om geld te besparen op uw volgende aankoop? Of je het verkopen of kopen, Facebook Marketplace is een goede plek om te beginnen.

Wat is Facebook Marketplace?

Met meer en meer mensen kiezen om dingen online te kopen in plaats van te gaan naar de winkel, e-commerce is uitgegroeid tot een zeer aantrekkelijk bedrijf te krijgen in. En niet te vergeten, het komt met een veel extraatjes. Als je begint klein, je hoeft niet veel geld uitgeven aan huur. Als uw bedrijf doet het goed, het is eenvoudig uit te breiden.

Echter, het opzetten van uw eigen e-commerce store te veel van een probleem voor sommigen. Gaan door middel van verschillende registraties en aanbieden van uw items op verschillende platformen kunnen vereisen veel tijd en geld. Als je gewoon op zoek om zich te ontdoen van sommige items niet worden gebruikt, maar geen zin om te zetten in een goede garage sale – Facebook Marketplace kan de juiste alternatief voor u.

Zelfs niet als de functie niet bestaat op het platform tot 2016, de gebruikers over de hele wereld gebruikt Facebook om het kopen en verkopen van spullen, lang voordat dat. Of mensen deden het door middel van kopen-en-verkopen groepen of gebruikt werkelijke zakelijke pagina ‘ s. Marktplaats maakte het alleen maar makkelijker om alles te vinden op één plek.

Terug in 2016, Facebook Marketplace was een relatief kleine functie is alleen beschikbaar in de VS, UK, Australië en Nieuw-Zeeland. Je kan alleen toegang tot het via Facebook mobile-apps op iPhone en Android) en de verkopers waren beperkt tot alleen kleine objecten.

Door de jaren heen, Facebook Marketplace is uitgebreid naar 50 landen, en nu kunt u deze gebruiken op uw desktop. Vandaag de dag vindt u allerlei voorwerpen die verkocht worden, zelfs auto ‘ s en eigenschappen.

Waarom Gebruik Maken Van Facebook Marketplace?

In een notendop, Marktplaats is een gratis service op Facebook gemaakt voor het kopen en verkopen van verschillende producten op het platform. Om u te helpen beslissen of u wel of niet gebruik moet maken van deze dienst, laten we eens kijken naar de belangrijkste voor-en nadelen van Marktplaats voor de Facebook gebruikers.

Voordelen van Marktplaats

 • De dienst is gratis te gebruiken.
 • Het maakt de verkoop van artikelen makkelijker. Er is geen extra kosten of belastingen.
 • U weet precies wie u bent het kopen van of verkopen aan. U krijgt toegang tot hun naam, evenals hun persoonlijke profiel. U kunt zelfs controleren als u nog geen gemeenschappelijke vrienden met uw verkoper/koper.
 • U kunt uw eigen zoeken vereisten, en de Markt vindt u de resultaten op basis van de locatie of de afstand die u hebt ingesteld. Handig als u op zoek bent naar een item zoeken binnen een bepaald bereik van uw huis.
 • U kunt ook een prijs bij het zoeken naar een product of winkel op categorie.
 • Feedback is persoonlijk. Maakt het makkelijker om te beslissen of de verkoper betrouwbaar is of niet.
 • Bijna iedereen maakt gebruik van Facebook. Natuurlijk, Facebook Marketplace zal een groot aantal aanbieders en een gigantisch klantenbestand dat u kunt openen.

Nadelen van Marktplaats

 • Facebook neemt geen verantwoordelijkheid voor de fraude die u kan tegenkomen hier. In zekere zin is het een koop-op-uw-eigen-risico-deal.
 • Kunt u niet betaalt voor uw artikelen direct op Facebook (nog) niet.
 • Op dit moment is Facebook niet bieden eventuele verzendkosten opties.
 • Als verkoper moet u bijwerken uw vermeldingen handmatig zodra de deal is gesloten.

Hoe Gebruik Je Facebook Marktplaats

 • Om toegang te krijgen tot Markt, het vinden van een store-pictogram in de mobiele Facebook app of de desktop-versie.
 • Voor het verkopen van een item, klik op de + knop. Neem een foto van uw product, het toevoegen van een beschrijving, locatie en prijs. Dat is het. De lijst zal gaan wonen zodra de moderators goed te keuren.

Als koper kunt u zoeken naar een specifiek item of bladeren door categorie. U kunt gebruik maken van verschillende filters om de locatie te selecteren, prijsklasse, de beoordeling van de verkoper en andere details. U kunt bijvoorbeeld proberen en zoek een item dat zich het dichtst bij u om geld te besparen op de verzendkosten.

Zodra u het gewenste product, kunt u beginnen met de communicatie met de verkoper via Messenger.

Hoe Vindt U Goede Deals

 • Opslaan Producten Die U Wenst

Gevonden wat je wilt kopen, maar toch wilt om te shoppen? Zorg ervoor dat het opslaan van de lijst zodat u er later naar terug gaan.

Als u het opslaat, kunt u ook een oogje houden op het later. Zie het als de prijs veranderd is, of hoeveel andere gebruikers hebben bekeken. Het zal ook vertellen Facebook wat voor soort dingen je naar op zoek bent, en het zal het vullen van uw feed met vergelijkbare deals.

 • Schakel Meldingen

Dit staat Facebook op de hoogte van de veranderingen op de items die u hebt opgeslagen.

Om op meldingen, ga naar Instellingen en klik Op de categorieën die u wilt.

 • De Meeste Zoeken

Het gebruik van meer specifieke zoektermen kan bespaart u een hoop tijd en u helpen bij het vinden van de gewenste items gemakkelijker. U kunt ook proberen te zoeken voor specifieke merken, in plaats van item namen. Facebook Marketplace is een goed platform voor het krijgen van high-end luxe producten tegen betere prijzen.

 • Wees niet Bang om te Onderhandelen!

De sleutel hier is om beleefd te zijn en om ervoor te zorgen dat iedereen tevreden is met het eindresultaat.

 • Controleer Vaak Marktplaats

Kom terug naar het platform regelmatig om te verhogen uw kansen op het vinden van de beste deal.

Facebook Markt blijft in ontwikkeling. Het bedrijf zegt dat er snel mensen op de Markt in staat zal zijn om producten te verzenden ergens in de VS. Er zal ook een mogelijkheid om uw aankopen te betalen rechts op het platform.