YouTube Music Review – En Fin Strømlinjeformet Måte Å Lytte Til Musikk Videoer

0
142

Når du tenker på streaming av musikk, er du bortskjemt for valg. Markedsleder er uten tvil Spotify, med Apple Musikk kommer i en nær andre. Så det er plattformer som Pandora tar opp slakk. Men hva med YouTube?

Ulovlig musikk opplasting til YouTube er ikke noe nytt. Men i disse dager, alle store kunstnere og forretningsorienterte band gjør sin egen offisielle YouTube-tv med musikken sin gratis for alle å høre. Ikke bare vil det hjelpe dem med å finne nye fans, men de kan tjene penger på sine videoer med YouTube-annonser, noe som hjelper dem til å bringe inn noen ekstra inntekter.

YouTube har festet seg på dette, og har nå en dedikert YouTube-video nettstedet og mobile app med både gratis og betalte alternativer (betalt alternativ for $12.99 en måned fjerner alle YouTube-video annonser, men $12.99 å hoppe annonser etter 5 sekunder er opprørende). Du kan få YouTube Musikk her og på iOS og Android.

YouTube musikkvideoer Trekke Inn Alle Musikk som Du Allerede har Lyttet Til

Hvis du er som meg du vil ha lyttet til musikk på YouTube ganske mye. Derfor kan du ha din egen spesielt kuratert musikk spillelister, så vel som musikk i dine “likt” – lister.

Så YouTube sannsynlig allerede har en god ide om hva du liker å lytte til ved å studere din track record. Når du starter YouTube Musikk for første gang, alle for at musikkhistorien er trukket inn i appen.

Du kan ytterligere å forbedre din musikk valg ved å spesifisere hvilke artister du liker. Du kan komme tilbake til denne skjermen til enhver tid via link i menyen innstillinger.

Når du går tilbake til hovedsiden for Musikk skjermen, vil den begynne å selv fylle ut med dine likte musikk, likte kunstnere og hva YouTube Musikk anser for å være “tilsvarende” til din liker.

Du kan lytte til automatisk generert spillelister basert på en artist du likte eller en sjanger som du har en tendens til å lytte til. Mye av musikken min likes på YouTube er fra 1980-tallet, så det er delvis det jeg fant da jeg studerte på YouTube spillelister.

Du får også en mixtape av “endless personlig musikk” som du enten har likt tidligere eller liknende som YouTube er overbevist om at du vil nyte.

Spillelister som dette er ideelt for når du er i arbeid eller på reise, og om du vil ha litt bakgrunnsmusikk. Klikker du bare spille, og det vil hoppe fra en sang til en annen uten noen innspill fra deg (bortsett fra når du må hoppe over en annonse).

Du lytter Til en Sang På YouTube Musikk

Hvis du trykker på en spilleliste eller en artist, endrer skjermen til spilleliste på høyre, og YouTube musikkvideo av sangen som for øyeblikket spilles av på venstre side.

Her er funksjonene til å se etter :

  1. De to horisontale linjene til høyre for hver sang tittel vil la deg dra sanger i en annen rekkefølge i spillelisten.
  2. Å gi sangen tommelen-opp vil fortelle YouTube for å gi deg flere sanger som det.
  3. Å gi sangen tommelen ned vil fortelle YouTube for å unngå ytterligere musikk som det, og det vil også umiddelbart sprette du til neste sang i spillelisten. Som Spotify og itunes Musikk, YouTube algoritmer vet bare hva du liker hvis du lærer det.
  4. Å klikke på de tre vertikale prikker under videoen åpner opp enda flere alternativer. Men husk at endringer du gjør med disse alternativene vil umiddelbart bli reflektert på din vanlige YouTube-konto.

Er Det en Spotify-Killer?

I et ord, ingen.

Så mye som YouTube ønsker å tro at de er like god som Spotify eller itunes, Musikk, de er bare ikke der ennå. Videoer avhenge av den personen som lastet opp dem, og at personen kan enkelt slette videoen. Videoer kan også være svært lav kvalitet eller til og med villedende som noe annet. Noe som er grunnen til $12.99 en måned for ingen annonser er litt av et kinn.

Men hvis du bruker den som en gratis brukerkonto og ikke tankene å hoppe over annonser, det er en fin måte å lytte til musikk på YouTube. Den endeløse spillelister er en fin touch hvis du har kuratert musikk på YouTube som jeg gjør.