Vi Älskar Detta Eufy Dörrklockan Kamera på $160 och Nu är Det Bara $108

0
99
Josh Hendrickson

Denna dörrklocka kamera från Eufy är en av de bästa vi någonsin lagt våra händer på, och det är för närvarande tillgänglig på Amazon med en stor rabatt från $159.99 till $107.99 när du använder kupongkod D2EUFYSD i kassan.

När vi granskade Eufy Dörrklockan i oktober, vi gav det betyget 8/10 för att ha bra video kvalitet, tillräckligt med lagringsutrymme för 30 dagar av inspelning, och inget krav för att ett moln prenumeration för att få alla de funktioner som enheten erbjuder—ett vanligt hinder när du använder rival kameror.

Eufy gjorde ett sådant starkt intryck av att det faktiskt heter denna dörrklocka kamera den totalt sett bästa alternativet i en jämförelse som ingår i Google Boet Hej, Ring Video Dörrklockan 2 och Ring Titthål Kamera. De är inte exakt industrin lättviktare så Eufy måste göra något rätt.

Prissättning spelade en stor del i att det första intrycket är detta kameran som ställs på oss, som den ursprunglige priser på $160 underskred nästa billigaste alternativet vi som anges ovan med ca $40. Nu tillgänglig för $107.99 med kupongkod D2EUFYSD, den Eufy är mer än $100 billigare än Boet Hej. Och igen, det är en engångsavgift som inte kräver någon ytterligare abonnemang för extra funktioner. Du får allt för $107.99.

Specifikationer inkluderar en video upplösning på 2560 x 1920 med HDR och distorsion korrigering teknik som förbättrar bildkvaliteten. Dörrklockan kan svara i realtid när någon närmar din dörr. AI används för att upptäcka former av ansikten och kroppar så får du en varning när en människa är i närheten (och inte en ekorre eller näbbdjur). Då kan du se vem som är där och tala med besökaren genom två-vägs ljud. Bonus funktioner inkluderar möjligheten att:

  • Definiera smarta upptäckt zoner där kameran ska se ut för att upptäcka rörelse.
  • Se tre sekunder film före registreringen att du fått en bättre insikt.
  • Registrera och ställa in upp till tre instant svar så att du kan slå att istället för att prata.
  • Anslut dörrklockan till Google Assistent eller Amazon Alexa för röst-stöd.

Dörrklockan är inte perfekt, naturligtvis. Att det inte har någon förmåga att drivas av batteriet till exempel, och måste kopplas till ditt hem. Under tester fann vi också att Eufy ansiktsuttryck upptäckt genererar falska positiva och att Boet Hub/Alexa integration är för långsam för att vara användbara. Om dessa inte är deal-breakers, och för att du har kollat på kameror, du förmodligen inte vill missa den här affären.

eufy Säkerhet genom Anker, Wi-Fi-Video Dörrklockan, 2K-Upplösning och realtid Svar, Inga månadsavgifter, Säker Lokal Lagring, Gratis Trådlös Dörrsignal (Kräver att Befintliga Dörrklockan Ledningar,16-24 VAC, 30 VA eller ovan)

Vill inte ha i molnet? Den Eufy video dörrklockan inte kräver det. Det ger dig ändå 2K video, motion zoner, och grundläggande för ansiktsigenkänning, för mindre än kostnaden av ett Bo Hej.

Handla Nu

$159.99
Fler erbjudanden