Google Is het Doden van Cloud Print op het Einde van 2020

0
60

Google Cloud Print is de volgende Google-service om weg te gaan. Na een decennium in beta, kondigde Google Cloud Print “zal niet langer worden ondersteund” na 2020. Google zegt dat het tijd is om te migreren afstand van Cloud Print.

Google cloud printing service kunt u afdrukken vanaf overal, zelfs via het internet. Wanneer u afdrukken op een Cloud Print printer, worden de afdruktaken worden opgeslagen in een wachtrij in uw Google-account. Ze zijn vervolgens verstuurd naar een printer die is aangesloten op uw account. Sommige printers had native Cloud Print ondersteunen, maar Google Cloud Print beschikbaar in Google Chrome. Je kan Google Chrome installeren op een PC, Cloud Print inschakelen in de instellingen, en vervolgens afdrukken naar een printer die is aangesloten op de PC via het internet.

Cloud Print was ooit van cruciaal belang voor Google omdat Google Chromebooks hadden geen native ondersteuning voor afdrukken—ze nodig Cloud Print om af te drukken. De tijden zijn veranderd, en Chrome OS heeft nu native ondersteuning voor afdrukken. Google Cloud Print is niet meer van cruciaal belang voor Chrome OS. Het lijkt het is niet langer cruciaal zijn voor Google als een bedrijf.

Deze aankondiging werd begraven in een Google document:

Cloud Print, Google cloud-based oplossing die is in beta sinds 2010, zal niet langer worden ondersteund op 31 December 2020. Vanaf 1 januari 2021, apparaten over alle besturingssystemen zal niet langer in staat om af te drukken met Google Cloud Print. We raden aan dat in het komende jaar, je identificeren van een alternatieve oplossing en het uitvoeren van een migratie strategie.

Google ‘ s alternatief aanbevelingen hier zijn bedoeld voor enterprise-gebruikers met Chrome OS-apparaten. Beheerders kunnen gebruikmaken van Chrome Enterprise admin console voor het beheren van duizenden printers in een organisatie. Beheerders ook in staat om het configureren van de externe CUPS print servers, zodat organisaties die nodig zijn om de route van afdruktaken van Chromebooks zijn uitgerust met opties.

Maar hoe zit het met apparaten die niet Chromebooks? Google ‘ s aanbevelingen zijn niet veel helpen:

Voor omgevingen naast Chrome OS, of in multi-OS scenario ‘ s, raden we u aan de desbetreffende platform native afdrukken van de infrastructuur en/of partner met een print solutions provider.

Voor thuis gebruikers, biedt Google geen echte aanbevelingen hier. Als u Google Cloud Print om af te drukken via het internet nou ja, misschien je zult in staat zijn om een vervanger te vinden in het volgende jaar. Voor afdrukken in uw huis, is er een goede kans dat uw Cloud Print compatibele printer kan functioneren als een standaard printer in een netwerk.

Één van beide manier, organisaties en thuisgebruikers hebben nog een jaar te gaan. Cloud Print is om te blijven tot het einde van 2020. Kom 1 januari 2021, echter, Cloud Print zal stoppen met werken.

LEES VERDER

  • “10 Manieren om het Personaliseren van Uw Slack Account
  • “Hoe Vindt u de Gegevens in een Google-spreadsheet met VLOOKUP
  • “Hoe om te Stoppen met Uw Disney-Account van het Krijgen Van een Gehackte
  • “Het Downloaden van de Apple TV+ Toont op iPhone, iPad en Mac
  • “Het Blokkeren van Websites in Google Chrome