11 Praktische Cadeaus voor de Handige DIYer in Je Leven

0
92
NUM LPPHOTO/Shutterstock

 

Hoewel het is geweldig om te geven, leuk presenteert, soms, de beste gaven praktisch zijn. Als iemand die je kent is een DIYer of houdt ervan om dingen te repareren, is de kans groot dat hij put uit het kopen van de benodigde voorraden. Waarom niet de gave van de spullen die hij nodig heeft?

Niet Kopen Tools

Het een ding dat je niet terug kunt vinden op deze lijst is tools. Het is verleidelijk om cadeau tools, vooral als je een groot deel te vinden, maar dat is een vergissing. Tools zijn een zeer persoonlijke keuze, en vaak, ze vereisen een gedeelde systemen voor batterijen en andere functies.

Dat batterij-aangedreven boor je op zoek bent naar misschien uitstekend, maar het kan ook onverenigbaar is met de rest van uw vriend of familielid van de batterij-gevoede apparaten. Dat betekent extra laders, extra spaties, en een batterij die alleen werkt voor een hulpmiddel in plaats van vele.

Het is net als in het grieks een piccolo naar iemand die speelt op de fluit. Zeker, een piccolo is een type fluit, maar het is waarschijnlijk niet dezelfde soort van fluit je vriend speelt. Ze zal waarschijnlijk beleefd dank je voor de gave, maar zal het niet waarderen dat het zo veel als je dacht.

Als u wilt gift van een tool, raadpleegt u de ontvanger eerste. Dat zou de verrassing van de vakantie, maar een goed cadeau is beter dan de verrassing van een ongewenste aanwezig.

Voor Leveringen In Plaats

Naast tools, elke DIYer behoeften levert. Wegwerp artikelen en onderdelen verslijten en vervangen moeten worden. Echter, levert niet leuk en glanzend, als een nieuw instrument of accessoire. Dat is de reden waarom veel mensen hergebruik dingen als schuurpapier veel meer dan ze zouden moeten.

Uiteindelijk, hoewel, ze zullen uitvoeren, moet stoppen met wat ze aan het doen bent, en ga naar de winkel. U kunt het opslaan van uw vriend of geliefde een reis naar het Depot van het Huis dit jaar door gifting haar de voorraden die ze nodig heeft en heeft te lang gewacht te vervangen (opnieuw).

Alle Schuurpapier: 400 tot 3000 Verschillende Korrel

Miady

Schuurpapier is één van die bepalingen in bijna elke DIYer of handy-type heeft, en toch, het is nooit goed als leeg. Plaats van het gooien van dat laatste blad en het kopen van meer, mensen gewoon doorgaan met een moe stuk goed voorbij het einde van zijn leven.

Schuurpapier komt in meerdere grutten, van zeer grof tot zeer fijn. Elk niveau heeft een specifiek gebruik, dus dit geassorteerd grit pack zorgt voor een goede bevoorradingen. De verpakking bevat 36 vellen, variërend van 400 tot 3000 korrel (vier bladen van elk).

Alle Schuurpapier

400 tot 3000 Verschillende Korrel Schuurpapier voor Hout, Meubel Afwerking, Metaal Schuren en auto Polijsten, Droog of Nat Schuren, 9 x 3,6 Inch, 36 Vel

Je kunt nooit te veel schuurpapier of te veel grit keuzes! Dit pack bestaat uit 36 bladen in negen verschillende korrel niveaus.

Shop Nu

$7.99
Meer aanbiedingen

Houtlijm: Titebond II Premium

Titebond

Lijm is het spul dat houdt de wereld bij elkaar (samen met duct tape), en het komt in duizenden varianten. Het zal u verrassen om te weten dat in de houtbewerking, lijm (geen schroeven) is de aanbevolen manier om een join van twee planken. Dat komt omdat een gelijmd joint is veel sterker dan een bij elkaar gehouden door middel van schroeven; echter, mensen kunnen en doen beide gebruiken.

Titebond II houtlijm is een uitstekende optie voor een verscheidenheid van scenario ‘ s. Het is ook food-safe, dus als het uw bedoeling cadeau-ontvanger gebruikt om tabellen te maken, het is veilig! Het heeft ook een lange droogtijd, die helpt bij het dingen zijn om samen te passen, juist voordat de lijm sets. En na deze lijm stelt, krijgt u niet de twee stukken uit elkaar zonder al te veel inspanning.

Houtlijm

Franklin Internationale 5005 Titebond II Premium houtlijm, 32-Ounce Fles

Titebond II houtlijm is een van de beste lijm die je kunt kopen. Het heeft een langzame droge tijd, zodat u kunt alles in positie perfect, en het is veilig om te gebruiken voor indirecte food0-contact-projecten.

Shop Nu

$14.39
Meer aanbiedingen

Een Doos van Pre-geslepen Potloden

Amazon

Ik weet wat je denkt—potloden klinkt als een ongelooflijk saai aanwezig. Dat is misschien waar, maar dat betekent niet dat ze niet maak iemand blij. Pennen zijn een ander item dat u kunt nooit te veel van.

Timmerlieden, creatieve types, en doe-het-zelvers moeten potloden alle tijd om te markeren metingen, schets ideeën, en meer. Maar potloden pauze, geslepen tot ze net een knobbel, of anderen veeg ze. Wanneer moet u een van de meest, die zijn er niet te vinden.

Deze doos van 150 potloden zal helpen bij het oplossen van dit probleem. Ze zijn de klassieke stijl, maar het beste deel is dat ze alle pre-geslepen—want het enige wat erger is dan een verloren potlood is een geen scherpe one.

Een Doos met Potloden

AmazonBasics Pre-geslepen Hout Gevat #2 HB Potloden, 150 Pack

Wat is er beter dan een pack van vijf geen scherpe potloden? Wat dacht je van een doos van 150 geslepen zijn? Deze gift zal voorkomen dat de ontvanger niet hoeft te zoeken verwoed naar het een goede potlood in zijn atelier.

Shop Nu

$12.49
Meer aanbiedingen

Kutir Premium Tape-Maat

Kutir

De handige persoon in uw leven heeft vrijwel zeker een of twee centimeter. Maar het is ook een feit van het leven dat zo snel als ze het nodig hebben, zullen ze niet in staat om het te vinden. Als ze het niet nodig hebben, zullen ze gemakkelijk vinden. Het hebben van een meer dan waarschijnlijk niet het oplossen van dit probleem helemaal, maar het zou kunnen helpen.

De Tape maatregelen zijn een ander ding dat de neiging om te worden gebruikt buiten de houdbaarheid. Het is niet dat ze slijten, maar de metalen vangen op het einde kan er een verschuiving van uitlijning. Aangezien de meeste mensen gebruik maken van de haak als “nul” wanneer ze meten, dit kan al uw metingen onjuist.

U kunt kopen een goede meetlint voor minder dan $10, maar Kutir ‘ s model is de moeite waard verende voor. De metalen clip aan het uiteinde is magnetisch waardoor het meten van grote afstanden door jezelf veel gemakkelijker.

Deze Cadillac meetlinten heeft grote, makkelijk te lezen en nummers aan beide zijden van de tape in metrische en metingen. Het meet 25 meter.

Een Premium Tape-Maat

Meten met een meetlint, Door Kutir – EENVOUDIG af TE LEZEN 25 meter aan BEIDE zijden DUBBELE HEERSER, Intrekbare, STEVIGE, Zware, MAGNETISCHE HAAK, Metrische, Inch en Imperial Meting, SCHOK-ABSORBERENDE, Stevige Rubberen behuizing

Dit meetlint beschikt over grote, vette nummers aan beide zijden, zodat u kunt meten om bochten gemakkelijker. Het heeft ook een magnetische sluiting op het einde, en beschikt over zowel metrische en metingen.

Shop Nu

$16.99
Meer aanbiedingen

DEWALT Boormachine en Stuurprogramma Instellen

DEWALT

De handige persoon in je leven is misschien al een beetje ingesteld voor haar analyse en impact driver, maar probeer eens een kijkje nemen in wat zij heeft. Zijn er stukjes ontbreken of versleten? In dat geval is een nieuwe bit-set is het perfecte cadeau.

Dit DEWALT set bevat de meest voorkomende bits, met inbegrip van meerdere maten van Phillips, vierkante, platte, en diverse boren. Het beste van alles, het is voorzien van een magnetische gerecht dat perfect is voor de opslag van een bit-voor-een moment zonder zorgen te maken over het vallen in een of andere donkere gat, om nooit meer te worden teruggevonden. Het gerecht doet ook dienst als schroef-opslag.

Boren en Bits Stuurprogramma Instellen

DEWALT Boormachine/Driver Ingesteld, 80-Stuk (DW2587)

Alles wat een DIYer behoeften, met inbegrip van meerdere maten van Phillips, vierkante en platte bits. De magnetische gerecht ook voorkomt bits verdwijnen bij het schakelen van de maten, en de draagtas doet tevens dienst als opslag.

Shop Nu

$50.99
Meer aanbiedingen

30 Meter verlengkabel Haspel met Vier uitgangen

Ijzer Smeden Kabel

Verlengsnoeren zijn een noodzakelijk kwaad in een workshop. Ze laten hulpmiddelen die niet op batterijen te bereiken van de hoeken van een werkruimte. Echter, ze zijn ook een tweesnijdend zwaard, dat alles te bereiken en draad overzichtelijker door de beperkte ruimte. Dit verlengsnoer en de spoel kan helpen met dat probleem.

Lang genoeg om het bereiken van de hoeken van de meest redelijke formaat workshops, het is eenvoudig opbergen in een strakke verpakking en zonder veel inspanning. Dit snoer is geschikt voor 13 ampère, wat genoeg moet zijn voor de meeste kleine tot middelgrote tools (eigenlijk iets te kort van een tabel zag).

De bonus is dat het vier stopcontacten ingebouwd in de haspel container, zodat je vriend of familielid kan eenvoudig de stekker in meerdere tools.

Een Opbergen Verlengsnoer

30 Meter verlengkabel Haspel met 4 Elektrische Stopcontacten – 14/3 SJTW Heavy Duty Oranje Kabel

Lange verlengsnoeren zijn handig, maar ze nemen te veel ruimte. Deze kan worden opgeborgen in de haspel container en de macht iets te kort van een tabel zag.

Shop Nu

$32.99
Meer aanbiedingen

De Spullen Die Je Handig Met Een Vriend (In Liefde

Doe-het-zelvers en handige types hebben de neiging om te pralen op tools en dan dingen die ervoor zouden zorgen dat ze meer comfortabel. Ze staan op het beton in plaats van een comfort mat of gebruik disposable maskers in plaats van een volledige rebreather.

U kunt het verbeteren van uw handige vriend leven door gifting hem dingen die hij misschien niet per se nodig, maar zal het verbeteren van zijn comfort, terwijl hij werkt.

De Anti-Vermoeidheid Het Comfort Mat

Sky Oplossingen

Vele workshops—vooral garages hebben koude, harde betonnen vloeren. Afhankelijk van de taak, uw geschenk ontvangers kunnen hebben om op te staan in een plek voor een lang zand -, zaag of lijm dingen op zijn plaats. Door het einde van de dag, ze kan wel erg zere benen.

Een comfortabele mat is een gemakkelijk over het hoofd gezien oplossing voor een probleem. Sky Oplossing is Anti-Vermoeidheid Vloer Mat is groot genoeg om een aantal bewegingen, zoals het ophalen van nabijgelegen tools, maar klein genoeg om te worden verplaatst van de winkel, als dat nodig is. Het is gemakkelijk schoon te maken en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Een Comfortabele Mat

Anti-Vermoeidheid het Comfort Mat door Sky Matten -Commerciële Kwaliteit Perfect voor Standup Bureaus, Keukens en Garages – Verlicht Voet -, Knie-en rugpijn (20x39x3/4-Inch, Zwart)

Staande op één plek de hele dag maakt de benen doen pijn. Als je pick-up van deze vloermat voor uw vriend workshop, zowel hij en zijn voeten zullen u dankbaar zijn! U kunt een kleur of patroon ook.

Shop Nu

$38.99
Meer aanbiedingen

Premium Knie Pads voor de Harde Werkers

Klein Wonder Home Solutions

Het enige dat erger is dan staande op concrete alle dag is het knielen op. Kniebeschermers zijn een geweldige oplossing, en dat is waarschijnlijk iets wat de DIYer, monteur, of handige type in je leven over het hoofd gezien.

Dit paar is voorzien van een antislip gel, dus je vriend niet kan gaan schuiven tijdens het werken. Ze bieden ook een strakke pasvorm om te voorkomen dat de pads van uitglijden.

Kniebeschermers

Premium Knie Pads Voor de Harde Werkers (Dij Ondersteuning van Anti-Slip Band) Comfortabele Kussens om op te Knielen Versnelling die op zijn plaats Blijft, Heavy-Duty Constructie Kneepad, Non-Slip Gel kniekussen, Tuinieren Kniebeschermers.

Deze knie-pads kunnen helpen uw vriend te voorkomen dat veel pijn. Ze zijn gemaakt met een antislip gel, en zij maken gebruik van een gesp en Velcro-systeem om te zorgen voor een veilige pasvorm.

Shop Nu

$17.99
Meer aanbiedingen

De Pro-LifT C-2036D Klimplant Stoel

Pro-LifT

Veel van de handy-type mensen werken onder dingen, zoals auto ‘ s. Als u denkt, staand of knielend op beton is pijnlijk, probeer liggend op. Vrienden laat je niet vrienden liggen op het beton. In plaats daarvan, cadeau ze deze klimplant stoel. Het rollen rond, heeft veel van de vulling en zelfs verandert in een stoel als dat nodig is.

Om van modus te wisselen, alle van uw vriend moet doen is trek een pin-code, lift (of lager), en zet de pen terug. De grote wielen houden deze klimplant soepel rollend.

Een Zachte Plek om te Liggen

Pro-Lift C-2036D Grijs 36″ Z-Creeper Stoel

Deze converteerbare klimplant biedt een comfortabele plek om te gaan liggen en te zitten. Als uw vriend of familielid werkt onder dingen (of op auto ‘ s), dit is een veel betere optie dan te liggen op de betonnen of kale vloer.

Shop Nu

$31.44
Meer aanbiedingen

Schoon Ademhaling: 3M Half Facepiece Herbruikbaar Stofmasker

3M

Of het nu hout – of metaalbewerking, beitsen, schilderen of afwerken, een heleboel hobby ‘ s zijn slecht voor de longen. Mensen moeten niet inademen van stof of rook, maar het schuren en beitsen kan leiden tot precies dat.

Als de DIYer in je leven werkt binnen zonder een masker, geef haar de gave van langer leven met dit masker. Het is redelijk comfortabel en accepteert een veelheid van filter cartridges voor het beschermen van uw vriend van vele ademhaling gevaren.

Vergeet niet om pick-up een aantal filters, ook.

Schone Lucht

3M Half Facepiece Herbruikbaar Stofmasker 6200, Gassen, Dampen, Stof, Schilderen, Reinigen, Slijpen, Zagen, Schuren, Lassen, Medium

Veiligheid een prioriteit moet zijn voor elke hobbyist, en dat omvat het beschermen van de longen. Dit masker beschermt uw vriend van zaagsel en giftige dampen.

Shop Nu

$11.50
Meer aanbiedingen

Ter Dekking van Haar Mooie Ogen: DEWALT Antifog Veiligheidsbril

DEWALT

Elektrische gereedschappen zijn gevaarlijk voor meerdere redenen, een daarvan is een stuk van het materiaal raast met hoge snelheid in de richting van het gezicht. Zonder een goed paar veiligheidsbril, loopt men het risico van blindheid. Maar sommige mensen slaan deze belangrijke apparatuur als gevolg van ongemak of condensatie problemen.

De DEWALT veiligheidsbrillen zijn comfortabel, compatibel met andere veiligheidsvoorzieningen (zoals stofmaskers), en voorzien van een antifog coating. De laatste is vooral belangrijk, omdat veel stofmaskers direct de lucht in de richting van een bril of een bril, die kan leiden tot beslagen visie. Deze set moet de ontvanger te vermijden dat probleem.

Voor de Ogen

DEWALT DPG82-11/DPG82-11CTR Concealer Duidelijke Anti-Fog Dubbele Mal Veiligheid Goggle

Bescherming van de ogen is van vitaal belang, vooral bij het werken met high-speed power tools. Deze veiligheidsbril houdt uw vriend of geliefde de ogen beschermd zonder verblindende haar in de mist. Ze werken met adembescherming, ook.

Shop Nu

$9.99
Meer aanbiedingen

.