10 Manieren om het Personaliseren van Uw Slack Account

0
161

Slack is een populaire communicatie-dienst vooral gebruikt in werkomgevingen. De standaardinstellingen zijn verstandig, en het ziet er mooi. Echter, u kunt personaliseren van uw Slack-account, zodat het eruit ziet en werkt de manier waarop u het wilt.

Voeg een Foto of Avatar

In staat om te zien hoe iemand eruit ziet is erg handig, vooral voor de externe teams. U kunt een foto of avatar om mensen te helpen te leren kennen.

Voor het toevoegen van een afbeelding (indien u een bedrijf werkruimte, zorg ervoor dat u uw bedrijf richtlijnen), klik op de pijl naast de naam van de werkruimte om het hoofdmenu te openen en selecteer vervolgens de “Profiel & Account” optie.

Vervolgens ziet u uw profiel op de rechterkant van de werkruimte. Om de informatie over jezelf die andere gebruikers kunnen zien, klik dan op “Wijzig Profiel”.

Klik op “Upload een Afbeelding.”

In het dialoogvenster dat wordt geopend, dubbelklikt u op de foto of avatar die u wilt gebruiken. In het venster dat wordt geopend, verplaatst u de gestippelde lijnen aan de afbeelding bijsnijden op de juiste wijze, en klik vervolgens op “Opslaan.”

De afbeelding op te slaan, klik op “Bewaar de Wijzigingen”.

Uw afbeelding wordt nu weergegeven naast uw naam als u het bericht een kanaal of collega ‘ s.

Kies een Geluid voor Meldingen

Als u Speling op een mobiel apparaat, kunt u ervoor kiezen het geluid voor meldingen Slack gebruikt. Om dit te doen, open de mobiele app, tik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek en vervolgens op “Instellingen”.

In het gedeelte ‘Meldingen’, tik op ‘Instellingen’. U kunt ook tikken op “Notificaties” in te voeren in het menu.

Nu, tik “Geluid.”

Kies het waarschuwingsgeluid u wilt gebruiken en tik vervolgens op “Opslaan.”

Wijzig Uw Tijdzone

Voor nieuwe accounts, Slap automatisch probeert om erachter te komen welke tijdzone je in van het apparaat dat je gebruikt. Voor oudere rekeningen—of als Speling kan er niet achter—uw account is standaard ingesteld op Pacific Time.

Als de tijdzone is onjuist, je Niet Storen en instellingen voor Meldingen (die we behandelen hieronder) niet correct.

Om te controleren welke tijdzone Slap is met of wijzigen, klikt u op de pijl naast de naam van de werkruimte om het hoofdmenu te openen, en klik vervolgens op “Preferences”.

Klik op “Taal en Regio” om te controleren welke tijdzone Slap is gebruikt. Als het onjuist is, klikt u op het pijltje en selecteer de juiste tijdzone.

Als “Set Time Zone Automatisch” is geselecteerd, moet u de selectie op te heffen om de tijdzone te wijzigen. Is er niet een knop “Opslaan” hier—alle wijzigingen die u aanbrengt, worden automatisch opslaan.

Set “Niet Storen” Uur

Nadat u het instellen van uw tijd zone, kunt u kiezen voor ‘Niet Storen’ – uren. Wanneer deze functie is ingeschakeld, Slap zult niet versturen van kennisgevingen aan uw apparaten. In de “Voorkeuren” menu, klik op “Meldingen.”

Scroll naar beneden naar de ‘Niet Storen’ – sectie. Zorg ervoor dat “Automatisch Uitschakelen van Meldingen Van de” checkbox wordt geselecteerd. Klik op elke pijl-omlaag en selecteer de begin-en eindtijd van uw voorkeur “Niet Storen” – periode.

Nu, zult u alleen meldingen op uw apparaat buiten deze uren.

Modi te kiezen, Thema ‘ s of Unieke Kleuren

Op Speling, kunt u een lichte of donkere modus (we zijn grote fans van dark-modus). Als geen van beide heel raakt de plek, hoewel, kunt u ook overschakelen naar een ander kleurenpalet of het selecteren van een kleur voor elk element in de GEBRUIKERSINTERFACE individueel.

Dus, ga je gang en maak Slack welke kleur u wilt!

Stel Uw Activiteit Feed

Een van de grote dingen over het Olierijke is hoe gemakkelijk het is om te reageren op een bericht met een emoji. Helaas, je hebt om te controleren van alle berichten die je hebt geplaatst om te zien of iemand reageerde met een emoji.

Om dit op te lossen, Slap biedt een activiteitenfeed ziet u geen reacties op uw berichten, samen met een eventuele melding. Om dit te zien, klik op de “@” (en-teken) symbool in de rechterbovenhoek van de werkruimte.

Dit paneel toont de reacties en vermeldingen. Als u wilt wijzigen wat de activiteitenfeed ziet, klikt u op de View knop Opties.

In de “Activiteit Weergave-Opties” – paneel, selecteert u de selectievakjes aan naast de activiteiten die u wilt zien in de activity feed en klik vervolgens op de “X” knop sluit u het menu opties.

De activity feed wordt nu de activiteiten die u hebt geselecteerd.

Voeg Je Favoriete Emojis

De standaard set van emojis in Slap is best goed, maar, natuurlijk, er zijn emojis beschikbaar die specifiek zijn voor uw team of geografisch gebied.

Als u lid bent of een admin (gasten die niet over deze mogelijkheid), kunt u uw eigen emojis te Slabakken. Om dit te doen, gewoon brand-up van uw favoriete zoekmachine of grafisch programma en vinden of te creëren dat de emojis u en uw team nodig heeft.

Uw Status In Te Stellen

Een van de voordelen van Slack is dat je kunt zien wanneer mensen weg, op afstand te werken, jaarlijkse vakantie, of enige andere status. De staat van een persoon wordt weergegeven naast haar gebruikersnaam wanneer ze berichten een bericht in de zijkolom, indien je bent direct verzonden die persoon onlangs.

Om uw status in te stellen, klikt u op de pijl naast de naam van de werkruimte om het hoofdmenu te openen, en klik vervolgens op “Set a-Status.”

Dit opent het “Instellen van een Status-venster, waar u kunt toevoegen emoji je wilt, samen met een status bericht. Als alternatief kunt u een van de vooraf bestaande statussen van de lijst. Als je eenmaal hebt gekozen voor de status die je wilt, klik op “Opslaan.”

Toevoegen Speling op Uw Apparaat

Standaard Speling wordt in de web-app, maar u kunt ook de toegang via een client of de mobiele app. De client app biedt je de mogelijkheid om toegang te krijgen tot Slack zonder gebruik van een browser, en het zal ook wordt u gewaarschuwd wanneer je genoemd hebt of een nieuwe direct message. De mobiele app attendeert u op dezelfde manier en kunt u toegang tot Slack wanneer u weg bent van uw computer.

Toevoegen van de client app, klik op de pijl naast de naam van de werkruimte om het hoofdmenu te openen, en klik vervolgens op “Openen van de zijde van de App.”

Dit opent een nieuw tabblad waar u de app zal automatisch gedownload. Klik op “Bestand Opslaan” om het installatieprogramma naar uw standaard download locatie.

We installeren van de Windows-versie, maar het is hetzelfde proces op een Mac. Ga naar de map Downloads en uitvoeren van de SlackSetup.exe bestand te installeren Speling op de client.

Toevoegen van de gratis app op uw mobiele apparaat, ga naar de Play Store (Android) of App Store (voor iPhone en iPad), zoeken naar “Slack” en installeer de app.

Leer Alles Over Slack

Slack heeft veel nuttige functies—veel meer dan wij kunnen in één artikel. Controleer de Speling van de belangrijkste help-pagina en ga door de tutorials. Wij raden met name de “Tips, Trucs & Meer” tutorials, deze zal u helpen de functies die u anders misschien niet zouden weten dat ze er zijn.

LEES VERDER

  • “Hoe Vindt u de Gegevens in een Google-spreadsheet met VLOOKUP
  • “Hoe om te Stoppen met Uw Disney-Account van het Krijgen Van een Gehackte
  • “Het Downloaden van de Apple TV+ Toont op iPhone, iPad en Mac
  • “Het Blokkeren van Websites in Google Chrome
  • “Hoe Gebruik OneDrive’ s “Persoonlijke Kluis” om Uw Bestanden te Beveiligen