Nooit Schud de Kruiden Rechts Boven een Hete Pot of Pan

0
40
Razoomanet/Shutterstock

Bent u schuldig aan het schudden met je specerijen en kruiden over je sissende pan warm eten? Het is cool, de meeste mensen zijn, maar we zijn hier om u te vertellen om te stoppen; het is een misdaad in de culinaire wereld. Hier is waarom.

Niet alleen heb je het risico dat uw dure kruiden en specerijen steeds groeit en muffig, maar backsplash van de olie, en over-kruiden kunnen allemaal leiden tot kitchen nightmares.

Vermijd Klonterig Vormen Kruiden en Specerijen

Als je jezelf koken vaak, dan kunnen we je niet kwalijk voor niet denken dat dit één voor één door. Dat is wat we hier voor.

Wanneer u strooi kruiden of gedroogde kruiden rechts boven een hete pan of pot, en de vochtigheid van de stoom kan gemakkelijk in de fles. Dit, op zijn beurt, zal ertoe leiden dat uw specerijen en kruiden samenklonteren en uiteindelijk schimmel.

Kijk Uit Voor Backsplash

Niet alleen kan de stoom worden een gevaar voor de inhoud ervan in je pot of spice container, maar laten we eens kruisbesmetting als goed.

Wanneer u op zoek bent naar een mooie schroei aan uw vlees, u wilt toevoegen van uw olie op een voorverwarmde pan. Zodra uw hot en ingevette pan klaar is, plaats je je rauwe biefstuk of kip op. Als het vlees bruist, je ziet er misschien een beetje van backsplash.

Als de olie kan vliegen op de maat en in de buurt van apparaten, dan kan het ongetwijfeld land in een spice pot. Voorkom dit gevaar door op de juiste besproeiing van uw kruiden in de pan; we krijgen om dat snel.

Per Ongeluk Over-Kruiden Kunnen Rampzalig Zijn

Een ander gevaar is over het kruiden van uw maaltijd. Als u schuldig bent aan deze fout, u bent waarschijnlijk herinneringen op een keuken fout die je hebt gemaakt in het verleden.

Het laatste wat u hoeft te doen is het toevoegen van te veel kruiden en zout in een gerecht, vooral als de resultaten kunnen catastrofaal zijn voor uw smaakpapillen.

Een Snelle Oplossing

Gelukkig kan dit gemakkelijk worden verholpen door omscholing zelf met dit eenvoudig koken procedure. Eerder dan het dumpen van recht in een pan, giet een kleine hoeveelheid van het kruid in de palm van uw hand vervolgens strooi je met je vingers van je andere hand. Als je hebt bekeken een kookprogramma, hebt u waarschijnlijk gemerkt dat deze truc.

Voor de exacte bedragen kunt u ook een gedeelte van het uit met een maatschepje. Altijd zeker van je lepel (of met de hand) is schoon en droog zijn voordat u met een van deze methoden.