Hvordan du Setter Opp Android-Gjest Modus og Hvorfor Du Bør

0
61

Android-gjest modus er et alternativ som lar deg skjule alt som er din, men fortsatt holde telefonen funksjonelle. Når du bytter over til guest mode, du skjule alle dine apps, historie, bilder, meldinger, etc, samtidig slik at noen andre for å bruke telefonen.

Ved hjelp av Android-gjest modus er som å ha en helt egen telefon i løpet av din primære. Mye som en egen brukerkonto på en datamaskin eller nettside, gjestemodus kan ha forskjellige programmer, filer, hjem skjermen widgets, e-post, etc. Gjestebrukere kan fortsatt ringe, installere programmer, og laste ned sine egne filer, men ingenting kolliderer med din konto.

La oss se på hvordan å aktivere Android-gjest modus, slik at du kan få denne ryddig alternative konto for dine venner eller familie til å bruke når de vil telefonen. Bytte til guest mode er enkelt, men før vi starter, la oss dykke litt dypere inn i hvorfor du vil bruke gjestemodus.

Hvorfor Skal Du Bruke Android Gjestemodus

Alle som ønsker å dele sine telefonen midlertidig kanskje liker gjestemodus. Du er kanskje å la en fremmed låne telefonen til å foreta en privat samtale, og du ikke vil at de snoker gjennom tekster eller bank informasjon? Eller kanskje du har et barn som liker å se på videoer på telefonen, men de har en vane av å rote rundt i andre apps som Facebook eller Meldinger?

Android-gjest modus er også nyttig hvis du ønsker en distraksjon-gratis telefon for en stund. Slå over til guest mode (med anrop aktivert i tilfelle kriser) og nyte null app meldinger. Siden din vanlige apper er ikke installert i gjest-modus, vil du ikke bli fristet til å åpne spill under arbeid eller bla gjennom sosiale medier når du er ute med venner.

Hvordan Du Setter Opp Android Gjestemodus

Du slår på Android-gjest modus er veldig enkelt.

  • Gå til Innstillinger > System > Avansert > Flere brukere , og gjør at flere brukere hvis det ikke allerede er slått på.
  • Ta hurtig på Legg gjest eller en Gjest (avhengig av hva du ser) til å bytte over til guest mode.
  • På flere brukere skjermen, trykk innstillinger-knappen ved siden av gjest alternativet hvis du vil aktivere telefonen for samtaler. Ellers gjest brukeren vil ikke være i stand til å foreta eller svare på oppringninger på telefonen.
  • En annen måte å raskt bytte inn og ut av Android-gjest modus ved å sveipe ned fra toppen av skjermen for å vise varslingspanelet. Utvide det helt hvis du vil vise alle alternativene, og velg deretter avatar-knappen for å plukke Gjest.
  • Når du er ferdig i gjestemodus, men før du kan velge en annen konto du vil bytte til, Gjest – knappen endres til Fjern gjest.

Dette er en enkel måte å slette alt du har gjort i gjest-modus, slik at neste gang du drar i det, det er en helt ny, frisk-konto. Hvis du ikke slette gjest modus, kan du fremdeles gjøre det neste gang du åpner det.

Hva Blir Delt Mellom Kontoer

Hver konto på telefonen aksjer oppdateringer som er gjort for å apps og innstillinger som Wi-Fi-nettverk detaljer og sammenkoblede Bluetooth-enheter.

Dette betyr at når en bruker oppdaterer en app, det er oppdatert for alle brukere. Det samme gjelder for trådløse enheter. Om du eller gjesten kobles til et trådløst nettverk, vil du både få tilgang til nettverket siden passord er delt mellom begge kontoene.

Imidlertid, tekst, filer, e-poster, musikk, videoer, dokumenter, bilder og data lagret i apper er ikke delt mellom gjestekonto og primær-konto. Du kan åpne e-postkontoer, laste ned dokumenter, ta bilder, osv., og den andre kontoen vil ikke se dem, med mindre de slå over til deg.

Gjester vs-Brukere På Android-Telefoner

Når du bytter over til Android-gjest modus eller slå på en funksjon for flere brukere, kan du ha lagt merke til et alternativ for å legge til brukere. Brukere og gjester er virkelig lignende kontoer, men med en stor forskjell: det er enklere å slette, og starte gjest konto.

Hver gang du bytter over til guest mode, blir du spurt om du vil fortsette økten med de samme endringer som er gjort den siste gangen den ble brukt, eller hvis du ønsker å starte på nytt. Dette er ikke et spørsmål du ser når du bytter over til en brukerprofil. Dette er fordi Android utsikt gjest modus som midlertidige, der du kanskje vil du tørke den før hver ny bruker, mens brukerkontoer er ment for langsiktig bruk med sine egne programmer og filer.

En annen forskjell er at du ikke kan sende eller motta tekster i Android-gjest modus. Telefonsamtaler kan fungere hvis du vil aktivere dem, men det er ikke et alternativ for å slå på teksting. Hvis du ønsker en annen brukerkonto som er atskilt fra din primære, og du vil være i stand til tekst, må du bruke en annen brukerkonto i stedet for å gjest modus (og deretter aktivere tekstmeldinger for det).

Til oppsummering, disse er de viktigste forskjellene mellom bruker-modus og Android-gjest modus:

  • Bare bruker-modus kan sende og motta tekst fra Meldinger-appen (disse er fortsatt delt med den primære kontoen).
  • Gjestemodus er lettere å slette etter bruk (men du kan fortsatt slette brukerkontoer ganske lett).

Begge har sine egne fordeler og ulemper, så det er helt opp til deg hvilken du bruker.