Het Opslaan van Gmail Bijlagen naar Google Drive

0
91

Terwijl u kunt toegang krijgen tot Gmail bijlagen door het openen van de verwante berichten diep in Google ‘ s software, het is niet erg handig. U moet een centrale locatie voor toegang tot opgeslagen documenten en afbeeldingen. Deze gids toont u hoe te besparen op Gmail bijlagen naar Google Drive.

Een voorbeeld van een use case voor dit is als je werkt bij een bouwbedrijf en e-mail uitwisselingen zijn meerdere plattegronden en contracten. Het vinden van een specifiek bestand in die e-mails kan een pijn zijn. Als ze zijn opgeslagen in Google Drive, echter, zult u niet hoeft te filteren door middel van honderden berichten te vinden van de document(en) u nodig hebt.

Gmail in Desktop Browsers

Deze methode gebruikt terwijl het toegang tot van Gmail in een desktop browser geïnstalleerd op Windows, macOS, Linux of Chrome OS.

Eerste, Gmail openen in een browser en ga naar de e-mail met de bijlage die u wilt opslaan. Beweeg vervolgens de muis cursor op de bijlage en klik op de “Opslaan op Schijf” pictogram. In dit voorbeeld, we besparen per e-mail afbeeldingen naar Google Drive.

Als de e-mail heeft meer dan één bijlage die u wilt opslaan in Google Drive, klik op de “Save All te Rijden” pictogram uiterst rechts van de items.

Als u momenteel bekijkt bijlage wilt opslaan op Google Drive, klik op de “Toevoegen aan Mijn Schijf’ – pictogram in de rechterbovenhoek.

Om te controleren of de bijlagen nu verblijven in Google Drive, de site openen in uw browser. Uw opgeslagen bestanden moet worden onder de “Snelle Toegang” en “Files” categorieën. Lees dan onze gids over het organiseren van uw Google Drive.

Gmail van Google Mobile App

Gebruik deze methode als u de toegang tot Gmail via Google ‘ s app voor Android, iPhone, of iPad. De screenshots hieronder zijn van een Android-9 Pie tablet.

Open eerst de Gmail-app op uw mobiele apparaat en zoek de e-mail met de bijlage die u wilt opslaan. Naast blader in de e-mail en tik op de “Opslaan op Schijf” pictogram weergegeven onder de bijlage miniatuur.

U moet herhaal deze stap voor elke bijlage als er meer dan één die u wilt opslaan.

Als u momenteel bent u een bijlage die u wilt opslaan in Google Drive, tikt u op het drie-punt-pictogram in de rechterbovenhoek. Als het niet zichtbaar is, tikt u op het scherm en verschijnt het symbool.

Selecteer vervolgens de “Opslaan op Schijf” optie in het pop-upmenu.

Voor meer informatie over Google Drive, we hebben een handige gids over hoe om snel bestanden zoeken. We hebben ook een uitleg over hoe je het synchroniseren van uw desktop-PC met Google ‘ s dienst.

LEES VERDER

  • “Het Downloaden van de Apple TV+ Toont op iPhone, iPad en Mac
  • “Het Blokkeren van Websites in Google Chrome
  • “Hoe Gebruik OneDrive’ s “Persoonlijke Kluis” om Uw Bestanden te Beveiligen
  • “Het Toevoegen van Vrienden op Google Stadions
  • “Hoe sudo Toegang op Linux