Het Blokkeren van Websites in Google Chrome

0
113

Vind je van jezelf de toegang tot Facebook, Twitter, of andere afleidende websites wanneer je echt moet doen, iets anders in de plaats? Blok die website in Google Chrome. Andere oplossingen zullen u laten blokkeren van websites voor kinderen, thuis of werknemers, ook.

Hoe Snel Blokkeren van een Website voor Jezelf

Wij raden Site Blokkeren voor Chrome voor het snel blokkeren van websites. Installeren, en u kunt gebruik maken van de extensie eenvoudige opties om een lijst van geblokkeerde sites. Je kunt zelfs een omleiding, dus je bent automatisch gewezen op een website die u dient te gebruiken (en misschien wel in uw bedrijf website) wanneer u naar een geblokkeerde site. Of staat het op een schema, zodat u kunt kijken op Facebook alles wat je wilt, zolang het maar buiten de uren die u moet definiëren.

Dit is niet onfeilbaar. In feite, het is het tegenovergestelde. U kunt snel bewerken Site Blokkeren de machtigingen om de blokkering van websites. En, terwijl u kunt definiëren wachtwoord bescherming, iemand met behulp van uw computer kan het openen van een andere webbrowser te krijgen rond het blok. Het is een manier om jezelf op het goede spoor en voeg wat extra wrijving voordat u toegang krijgt tot een website, dat is alles. Het is niet een manier om de toegang tot websites voor kinderen, thuis of medewerkers in een organisatie

Als u niet wilt dat een extensie als Site Blokkeren om te draaien op elke website die u bezoekt, kunt u gebruik maken van Google Chrome extensies machtigingen te beperken de toegang. Bijvoorbeeld, als je gewoon wilt blokkeren Facebook, je zou kunnen beperken SIte Blokkeren alleen op facebook.com.

GERELATEERD: Hoe om te bepalen van een Chrome-Extensie-Machtigingen

Ervaren geeks kan worden gebruikt voor het blokkeren van websites met behulp van hun systeem hosts-bestand, kunt u een aangepaste lijst van domeinen en IP-adressen gekoppeld. Merk op dat Google Chrome negeert uw systeem hosts-bestand. Dit voorkomt dat malware kan worden omgeleid websites zoals Facebook schadelijke locaties, maar het voorkomt ook dat u het blokkeren van websites als Facebook op dezelfde manier. Dat is de reden waarom de uitbreiding is zo nuttig.

Het Blokkeren van Websites Met Ouderlijk toezicht

De Site Blokkeren extensie werkt fijn voor jezelf. Maar je kunt niet effectief gebruiken om de toegang te blokkeren tot websites voor uw kinderen.

Veel Wi-Fi-routers hebben een ingebouwde website-het blokkeren van functies, en dat werkt veel beter dan deze Chrome-extensie. Als uw router een dergelijke functie, kunt u uw router naar een website blokkeert, en niemand op uw Wi-Fi-netwerk in staat zal zijn om toegang te krijgen. Mensen kunnen nog steeds gebruik maken van VPN of proxy ‘ s te krijgen rond de zwarte lijst, natuurlijk—niets is onfeilbaar.

Je zou ook willen onderzoeken software voor ouderlijke controle die wordt uitgevoerd op uw computer zelf. In aanvulling op het derde-partij software voor ouderlijk toezicht van uw operating systeem bevat een aantal handige tools.

Bijvoorbeeld, de Familie functies in Windows 10 zal u laten blokkeren van websites voor een kind. Op een Mac, het Scherm Time functie toegevoegd in macOS Catalina zal u laten beperken van de toegang tot sites. Op een Chromebook gebruikt, kunt u gebruik maken van het Gezin Link om te bepalen welke websites het account van een kind kunt bezoeken.

Het Blokkeren van een Website in een Organisatie

Organisaties die gebruik maken van Chrome Onderneming kan gebruik maken van Chrome URLBlacklist functie te blokkeren individuele websites. Deze functie is bedoeld voor IT-professionals beheren van een organisatie apparaten en zal niet helpen u bij het beheren van Chrome thuis. Raadpleeg de website van Google blokkeren-documentatie voor meer informatie.

LEES VERDER

  • “Hoe Gebruik OneDrive’ s “Persoonlijke Kluis” om Uw Bestanden te Beveiligen
  • “Het Toevoegen van Vrienden op Google Stadions
  • “Hoe sudo Toegang op Linux
  • “Hoe DNS Via HTTPS (DoH) een Impuls Zal geven aan de Online Privacy
  • “Exclusieve Deal: Opladen, Aansluiten en Verlengen van Uw MacBook met deze $29 7-in-1 USB-C Adapter Hub