Wyzes Nya Abonnemang gör att Din Video Går för $1.49 en Månad

0
93

Wyze, företaget bakom de bästa och billigaste Wi-Fi-kameror på marknaden, är att ta wraps från sitt första abonnemang redan idag. För $1.49 en månad, Wyze Kammar få kontinuerlig inspelning, i motsats till begränsad 12-sekunders-klipp. Du kan också prova tjänsten gratis i två veckor innan de bestämmer sig—inget kreditkort krävs.

Vi älskar Wyze Cam och Wyze Cam Pan. Listan över Wyze produkter vi älskar inte ens stoppa det. Bolagets affärsmodell produkter av hög kvalitet till mördande priser är bara några av de många anledningarna till att vi tror Wyze är redo att ta över den smarthome världen.

Om Wyze kameror har en svaghet, men det är inspelning gränser. När en Wyze Cam upptäcker rörelse, den startar inspelningen och sedan slutar efter 12 sekunder. Och då det kommer in en fem-minuters cooldown tid innan det kommer att spela in igen. Det är ett stort gap där allt kan hända.
Du kan komma runt problemet genom att lägga till ett MicroSD-kort till kameran, men vad händer om den blivit stulen? Wyzes nya Kompletta Motion Capture-abonnemang adresser som scenario.

För $1.49 per månad per kamera, Wyze Cam v2 och Wyze Cam Pan kommer att ignorera in gräns. Med abonnemang, en Wyze Cam kommer att starta inspelning när en rörelse upptäcks och fortsätta tills rörelse stannar. Nr 12 sekunder-gränsen, ingen cooldown period. Och du har åtkomst till video i molnet för 14-dagar.

Jämfört med att Bo Medveten s lägsta priser på 5 $i månaden för fem dagar av historia, Wyze är ett fynd–dubbelt så när du anser att ett Bo Kameran normalt kostar $200 till Wyze Cam $25 prissättning.

Wyze kommer att fortsätta att erbjuda sina gratis nivå av service med de nuvarande gränserna för 12-sekunder och fem minuters cooldowns, och du kan fortsätta att använda ett MicroSD-kort för kontinuerlig inspelning. Men om tanken på att förlora video om en tjuv stjäl din kamera stör dig, detta abonnemang ser ut som ett bra svar.

Du kan registrera dig i dag på wyzes webbplats, eller genom Wyze-appen (finns för iOS och Android).