Wyze Nieuwe Abonnement Houdt Uw Video Gaat voor $1.49 per Maand

0
40

Wyze, het bedrijf achter de beste en goedkoopste Wi-Fi-camera ‘ s op de markt, is het nemen van de wraps uit de eerste abonnement vandaag. Voor $1.49 per maand, Wyze Cams krijgen continue opname, in tegenstelling tot de beperkte 12-seconden clips. U kunt ook proberen de service gratis voor twee weken voordat ze—geen credit card nodig.

We houden van de Wyze Cam en de Wyze Cam Pan. De lijst van de Wyze producten die wij liefhebben niet eens stoppen. Het bedrijfsmodel van de onderneming van de hoge-kwaliteit producten tegen de moordende prijzen slechts enkele van de vele redenen waarom wij geloven Wyze is klaar om te nemen over de smarthome wereld.

Als Wyze camera ‘ s hebben een zwakte, al is het opnemen van grenzen. Wanneer een Wyze Cam beweging waarneemt, het begint met opnemen en stopt dan na 12 seconden. En dan gaat het over in een vijf-minuten cooldown periode voordat het opnieuw opnemen. Dat is een grote ruimte waarin alles kan gebeuren.
Kunt u het probleem te omzeilen door het toevoegen van een MicroSD-kaart van de camera, maar wat als deze is gestolen? Wyze ‘ s nieuwe Motion Capture abonnement adressen dat scenario.

Voor $1.49 per maand per camera, Wyze Cam v2 en Wyze Cam Pan negeert de opname limiet. Met het abonnement, een Wyze Cam begint met opnemen wanneer beweging wordt gedetecteerd en doorgaan totdat de beweging stopt. 12-tweede limiet, geen cooldown periode. En hebt u toegang tot de video in de cloud voor 14 dagen.

In vergelijking met Nest Bewust de minimale prijs van $5 per maand voor vijf dagen van de geschiedenis, de Wyze is een koopje–dubbel dus als je bedenkt dat een Nest Camera meestal kosten $200 tot Wyze Cam ‘ s $25 prijzen.

Wyze zal blijven bieden zijn gratis tier van de dienst met de huidige grenzen van de 12-seconden en vijf minuten afkoeling, en u kunt doorgaan met het gebruik van een MicroSD-kaart voor continu opnemen. Maar als de gedachte van het verliezen van de video als een dief steelt uw camera stoort u dit abonnement ziet eruit als een geweldig antwoord.

U kunt zich aanmelden vandaag op de Wyze van de website, of via de Wyze app (beschikbaar voor iOS en Android).