Black Friday 2019: Det Bästa Av Smarta Hem-Erbjudanden

0
136
Nanoleaf

Black Friday är på väg, och med det, några av de allra bästa erbjudanden du ska se alla år. Om du har funderat på att starta eller utöka din smarta hem, vi har sammanställt några bra rabatter för dig!

Vi fokuserar våra erbjudanden på tre gemensamma smarta hem kategorier: röst assistenter, säkerhet i hemmet, och smarta lampor. Vi har också ingår endast enheter som verkligen kommer att erbjuda en rabatt på Black Friday.

Vi har länkat till de produkter som nu, men kom ihåg, det handlar inte börja förrän Black Friday.

Röst Assistenter för att Styra Din Smart Hem

Om du är ny till smarta hem-enheter, kan du skrämmas av standarder, som Z-Wave, ZigBee, och hubbar från företag, som Hubitat och Insteon. Den goda nyheten är att Google och Amazon som arbetar på att döda smarta hem nav. Din första köp till ditt smarta hem ska vara en smart högtalare eller bildskärm.

Från ljus till lås, mer smarta hem-produkter nu fungerar via Wi-Fi och använda Google Assistent eller Alexa som ett nav. Lyckligtvis, det finns ingen brist på smart högtalare och visa hotell i Black Friday.

Alexa Överallt: Echo Punkt (3: e Gen) Tre-Pack-versionen för $65

Amazon

Echo Dot är en Amazon ekar med stora högtalare hamlade ut. De behöver inte låta otroligt, men det är inte poängen. Echo Prickar är ett billigt sätt att sätta smarta högtalare i ditt hem, så Alexa kommer att höra dig oavsett vilket rum du befinner dig i. Amazon är tre-pack affären är perfekt startpaket.

Denna Black Friday, kan du plocka upp tre Echo Prickar för strax under $65, i stället för den vanliga $105.

Alexa Överallt

Echo Punkt (3: e Gen) – Smart högtalare med Alexa – Sandsten

Echo Prickar är ett bra sätt att sprida smarta högtalare runt ditt hem utan att spendera en förmögenhet. Detta gör det ännu enklare—du får tre Prickar för under $65.

Handla Nu

$34.99
Fler erbjudanden

Google Assistant Överallt: Google Boet Mini för $30

Google

Google Boet Mini följer samma koncept som Ekot Dot—det är en mindre version av Google Hem till ett reducerat pris. Om du föredrar Google Assistant över Alexa, detta är vägen att gå! Boet Mini normalt sätter du tillbaka runt $50, så $30 Black Friday priset är anmärkningsvärda.

Bästa Köp är att sälja den ursprungliga Hem Google Mini för $20, men vi tror att Boet Mini är värt de extra $10. Det låter bättre, svarar snabbt (tack vare förbättrad processorer), och du kan montera den på en vägg utan extra maskinvara.

Köp på Google

Bästa Smart Display: Google Boet Nav för $80

Google

I vår granskning av Google Boet Nav (tidigare Google Hem Nav), vi döpte den Produkt av Året. Ett år senare, det är fortfarande den bästa smart display du kan köpa, även med alla nya konkurrens som finns.

Google Boet Hub är mer prisvärd än någonsin denna Black Friday, du kan plocka upp för dumt billiga priset av $80, vilket är en rabatt på $50!

Köp på Google

Bästa Premium Smart Display: Google Boet Nav Max $200

Google

Hur gör du de bästa smart display bättre? Gå större, naturligtvis! Boet Nav Max är verkligen en större Boet Nav, men med några fler trick i rockärmen.

Det här navet har en kamera som känner igen dig och ger personliga meddelanden. Det är därför vi kallade det förebyggande smart display för ditt Kök. Det är märkbart dyrare än den ursprungliga Boet Navet, så $30 rabatt på Black Friday är välkomna!

Köp på Google

Bästa Lilla Visa: Lenovo Smart Klocka för $40

Michael Crider

Å andra sidan, om du vill ha något mindre, Lenovo Smart Klocka är nästan perfekt. Det är liten, har Google Assistent, och du kan även ändra urtavlan. Precis som på Boet Hubbar, du kan visa Google-Bilder, men skärmen är så liten att du kan vara bättre att visa vädret.

Vi trodde Lenovo Klockan var stor för $80, men du kan plocka upp den för $40 på Black Friday, så det är det en no-brainer.

Köp på Walmart

Lägg till Vissa Kameror för Alla Dessa Semester Paket

Som helgdagar strategi, kommer du troligen att ha mer paket kvar på din dörr. En video dörrklocka eller övervakningskameror ger dig möjlighet att hålla ett öga på dem tills du kommer hem. Vissa dörrklockor, som Boet Hej, även meddela dig när ett paket levereras.

Det är därför vi inte kan leva utan en video dörrklockan, men andra kameror är också en bra idé—speciellt om du vill titta på andra områden i ditt hem.

För Amazon Hem: Ring Video Dörrklockan Pro för $180

Amazon

Om du föredrar Alexa integration, Ring Video Dörrklockan Pro är en solid alternativ. Det är mindre än andra Ring dörrklockor eftersom den drivs av ditt hem ledningar i stället för batterier. Du kan också anpassa det med en mängd olika frontplåtar.

Denna Black Friday, Amazon knackar $70 rabatt på ordinarie pris, som ger denna dörrklocka ner till $180!

För Amazon Hem

Ring Video Dörrklockan Pro, med HD-Video, Rörelse Aktiveras Varningar, Enkel Installation (befintliga dörrklockan ledningar krävs)

Ringen Video Dörrklockan Pro skickar 1080p video var du än behöver det. Du kan berätta för leverans person där lämna paketet, eller plats advokater och ignorera dem. Men se till att ditt hem är dörrklocka kablar fungerar.

Handla Nu

$249.00
Fler erbjudanden

För Google Hem: Bo Hej Video Dörrklocka för $150

Josh Hendrickson

Google är inte det brister i sin video dörrklockan rabatter, heller. På Boet Hej, som har 2K-upplösning HDR video, Google beskärning $80 av det vanliga priset, för ett överkomligt $150. Om du prenumererar för att Bo Uppmärksam, du får extra funktioner, såsom paket upptäcka och möta medvetna, som identifierar frekventa besökare.

Det är den enda video dörrklocka som erbjuder 24/7 inspelning (mest bara spela in när den utlöses av en händelse, som rörelse). Dock, du behöver arbeta dörrklockan ledningar till makten Boet Hej.

Köp på Google

Bästa Säkerhet Kamera Pack: Arlo 720P HD-Kamera System för $180

Arlo

Video ringklockor är fantastiska, men hur är det på andra områden i ditt hem och trädgård? Arlo trådlösa kameror är ett bra alternativ för att utöka ditt skydd.

Detta paket levereras med tre väderbeständig kameror och nödvändiga hub. Normalt skulle du spendera $250 för detta paket, men Walmart affär kommer att ställa dig tillbaka $189—inte illa!

Köp på Walmart

Wi-Fi Mesh-System för Snabbare Internet

När du lägger till fler surfplattor, smarta Tv-apparater, röst assistenter och andra Wi-Fi-drivna smarta hem-enheter, du kanske tycker att det hela börjar med att ladda ner ditt nätverk. Även om en hög hastighet plan, om du fortfarande använda den gamla routern du fick från tjänstleverantören när du först registrerade dig, det är nog den frågan.

Wi-Fi mesh-enheter kan hjälpa till eftersom de ska sprida ut lasten till flera kopplingspunkter. Om du har områden i ditt hem där de Wi-Fi som inte verkar nå, en Mesh-system kan hjälpa till. Det som är smidigt ökar din Wi-Fi-täckning, och du behöver inte memorera alla nya lösenord eller välja ett nätverk.

Om du bor i en utmanande nätverksmiljö, Mesh Wi-Fi kan vara precis vad du behöver!

Amazon-Vänliga Alternativ: Amazon eero Mesh Wi-Fi-System för $150

Amazon

Om du planerar att lägga till ett gäng av Amazon-enheter, som Echo Prickar, till ditt hem, du kanske också vill ta en eero Mesh-system denna Black Friday. Amazon äger också eero, så det är redan integrerad installation funktioner skära ner de nödvändiga stegen för att lägga till Amazon-enheter till ditt nätverk.

För de flesta normalstora hem, är detta tre-pack-system tillhandahåller all den täckning du behöver. Redan prisvärda på sin vanliga $250 pris, Amazon att släppa den eero Mesh-System för bara $150 på Black Friday, som inom spotta avstånd av high-end, icke-mesh-routrar.

Amazon-Vänliga Alternativ.

Att införa Amazon eero mesh WiFi-system – router för hela hemmet täckning (3-pack)

Även om mindre kraftfulla än andra, eero Mesh-Systemet är enkelt att installera och använda. Det är också lätt att integrera med andra Amazon-enheter—koppla bara in dem i, ladda ner appen, installera och gå!

Handla Nu

$249.00
Fler erbjudanden

Bäst för Mer Glans: Google Boet Wi-Fi AC2200 Mesh-System för $289

Google

Om du vill ha lite mer glans än budget eero kan—och vill ha en dubbel ner på Google Assistent samtidigt—Boet Wi-Fi-System är vägen att gå. Varje Boet åtkomstpunkten fungerar som ett Fågelbo Mini, vilket innebär att du kan sätta dem Minis du också köpa på Black Friday i andra rum.

Även om Google är att sälja ett rabatterat två-pack av Boet Wi-Fi för Black Friday, vi som Best Buy är mycket bättre. Du får ett tre-pack-versionen för bara $60 mer. Medan Google hävdar två poäng bör räcka för de flesta hem, tre fortfarande kommer att erbjuda dig mer robust täckning.

Köp på BestBuy

Lys Upp Ditt Liv

Smart belysning är den vanligaste enheter folk är att lägga till sina hem. De är otroligt bekvämt eftersom du styra dem med röstkommandon eller appar.

Du kan också sätta din smarta lampor på ett schema, som avsevärt kan minska dina energikostnader. Om du har någonsin återvänt hem för att hitta att du lämnat lampor på hela dagen, kommer du att uppskatta möjligheten att stänga av dem på distans.

Bästa Starter Kit: Philips Hue Vitt & Färg Atmosfär LEDDE Startpaket för $130

Philips

Philips Hue är kanske det största namnet i smarta lampor, och med goda skäl. Bolaget gör en fet, vackra lampor som fungerar på ett tillförlitligt sätt. Den enda nackdelen är kostnad—du får mer, men du betalar mer.

Denna Black Friday, men, Best Buy ‘ s got du omfattas. Philips startpaket kommer att vara $130, märkt ned från sin vanliga $190 prislapp.

Detta startpaket har allt du behöver för att komma igång, bland annat tre färger lökar, ett nav och en fjärrkontroll du kan också montera en strömbrytare.

Köp på BestBuy

Mest Unika: Nanoleaf Panel Set för 17-25 Procent Av

Josh Hendrickson

Nanoleaf paneler är till skillnad från de flesta andra smarta lampor. Du behöver inte installera dem i en armatur eller kör dem i en remsa längs en vägg. De är triangel – eller kvadrat-formade paneler kan du gå till formuläret former.

När vi granskade Nanoleaf Duk, vi kallade den för fet, vacker, och dyra, och det är en bra beskrivning. Nanoleaf paneler dansa till musik, skift färger och lyser upp ett rum, men de kostar en hel del.

Men, Bästa Köp är lovande 17-25 procent av välj Nanoleaf sätter denna Black Friday. Om du är intresserad av Nanoleaf, som är dagen för att bita!

Köp på BestBuy

Bästa Strömbrytare: Lutron Caseta Trådlöst för $80

Lutron

Glödlampor och paneler är bra, men bättre och mer ekonomisk lösning är att ersätta din dumma strömbrytaren med en smart en. Lutron är en av de få smarta switchar som inte kräver en nolledare, vilket innebär att du kan installera dem i nästan alla hem.

Om du använder knappen på strömbrytaren, en app eller prata med Alexa eller Google för att styra dina lampor, allt är i synk. Detta set som innehåller smart switch, en Pico fjärrkontrollen, och en smart bro—normalt säljs för $100. På Black Friday, men Lowes kommer att låta dig ta hem för $80.

Lutron-switchar är sällan till salu, så hoppa på detta om du har väntat!

Köp på Lowes