Krijg Je Messen Geslepen om Nu te Voorkomen dat Thanksgiving Frustratie

0
71
Razoomanet/Shutterstock

Er zijn een heleboel dingen die je kunt gefrustreerd over op Thanksgiving—als uw Oom ongepaste opmerkingen of branden van uw zoete aardappelen—maar saai messen mogen niet een van die dingen. Krijgen ze scherp vandaag.

Waarom zeggen wij hen scherp vandaag in plaats van te scherpen ze het vandaag? Meer dan bij Lifehacker ze dezelfde gevoelens deelt over messen slijpen, dat doen wij voor u:

Probeer niet om dit zelf doen (tenzij je dit zelf al gedaan), en denk niet dat je messen zijn “waarschijnlijk prima.” Tenzij je het soort van persoon die horloges en (boze) reacties op het mes video ‘ s op het internet, uw messen zijn niet fijn, en ze zijn zeker nog niet klaar voor de hoeveelheid voedsel prep die dag van turkije vereist. Neem ze mee naar een professionele en professionele scherper ze professioneel. Als je gaat om te worden spatchcocking, uw scharen behoefte aan wat aandacht. (Vogel botten zijn sterker dan je je herinnert, dat verzeker ik u.)

Zelfs als je het soort persoon die houdt van te gaan in een zen-achtige trance tijdens het slijpen van een mes op hun favoriete Japanse whetstones (en ja, deze zin is autobiografisch), Thanksgiving is net om de hoek, en je zou niet de tijd hebben om te besteden een middag of twee mes onderhoud. Dus of u nu een rang amateur of een speciale hobby, weet dat het nu de tijd om de boerderij uit de baan om een lokale professional, zodat u kunt hanteren perfect scherp en gemakkelijk te gebruiken messen op Thanksgiving day.