Hvordan sette opp en Power Planen på Din Smart Plug

0
100

Smart plugger er noen av de mest rimelige og lett-å-bruke smarte enheter, og som et resultat ende opp som folkets første introduksjon til tilkoblede enheter. Smart plugger gjør det enkelt å kontrollere flyten av strøm til apparatet er koblet til det.

Du kan For eksempel koble til en liten plass varmeapparatet, curling strykejern, eller klesvask jern i en smart plug—alle apparater som kan starte en brann dersom venstre på (og la oss innse det, har vi alle måtte dobbeltsjekke var koblet fra.) Med en smart plug, et trykk på en knapp er alt du trenger for å sikre at ingen av disse potensielt farlige produkter er fortsatt aktiv.

Smart plugger også lar deg sette klokker på hvor lenge noe er slått på. Imidlertid, en av de mest nyttige funksjonene til et smart plug er planlegging funksjonalitet. Dette tillater deg å lage down-to-the-minute tidsplaner for når hvitevarer motta strøm.

Noen smart plugger gir deg også muligheten til å angi en “Borte-Modus” i bestemte perioder som vil slå en apparatet på eller av tilfeldig. Denne funksjonen er perfekt for en lampe nær vinduet. Tilfeldig kraft på-slå av syklus av Away-Modus simulerer tilstedeværelsen av noen i hjemmet, og kan bidra til å styrke ditt hjem sikkerhet innsats.

Denne guiden vil lede deg gjennom steg-for-steg hvordan å lage strøm tidsplaner på din smart plug. Mens forskjellige merker av plugger vil variere litt, mest alle smart plug opererer på en lignende grunnlag. Ved anvendelsen av denne guiden, vil vi demonstrere med en Kasa TP-Link Mini Smart Plug.

Hvordan Til Å Sette Makt Tidsplaner På Din Smart Plug

Den gode nyheten er at de fleste smart-plugger er intuitive. Du trenger ikke en avansert grad å forstå, eller ikke gir mening for dem.

  • Åpne appen og trykk på din smart plug fra listen over tilgjengelige enheter.
  • På skjermen vil du se en liste over alternativer: Planlegge, Tidtaker Unna, og Runtime. Hvis du ikke ser dette med en gang, se for tre barer i øverste høyre eller øverst til venstre på skjermen, eller for et tannhjul-symbolet for innstillinger. Alternativet du vil bruke, er Planen.
  • Den neste skjermen gir deg en slags plug-and-play-grensesnitt hvor du velger time og minutt du ønsker din makt tidsplan for å aktivere, samt hva du vil den skal gjøre.
  • I eksempel smart pluggen er satt til å slå på 6 AM hver dag i uken unntatt lørdag og søndag. Velg time og minutt, så vel som handling (du kan velge plugin for å slå av på den tiden så godt), og deretter klikker du Lagre.

Power planen vil vises i appen som ett av flere mulige hendelser. Du kan sette opp flere tidsplaner til samme plugg, som slår et lys på i en tid og på et annet.

Det er alt det er til det. Sette opp en power planen er ikke vanskelig å gjøre i det hele tatt.

Hvordan Sette Opp Away-Modus På Din Smart Plug

Borte-Modus er ikke tilgjengelig på alle smart-plugger, men hvis støpselet er det som en funksjon, det er verdt å bruke. Hvis du har en lampe som er koblet til din smart plug, så Away-Modus kan gjøre det ser ut som om noen slår et lys på eller av—og simulert tilstedeværelse av noen i hjemmet er nok til å avskrekke de fleste potensielle inntrengere.

  • Følg trinnene ovenfor til du ser raden av ikoner, men heller enn å Planlegge, velge Bort.
  • Dette vil åpne et vindu der du kan velge starttid, sluttid, og hvilke dager i uken du vil bruke denne modusen til å gjenta. Velg de gangene og trykk på Start.

Igjen, installasjonen er enkel. Når du har fullført dette trinnet, Borte-Modus vil være aktiv i løpet av angitte timer til du trykker stop (stopp.

Smart plugger er enkel å bruke, og en flott måte å lette inn i verden av smarthus-teknologi. Noen plugger tilbyr også andre nyttige funksjoner, for eksempel energi-og miljøovervåking. Hvis du er nysgjerrig på hvor mye effekt en gitt apparatet bruker, kobler du den til en smart plug og holde et øye på den tegne. Du kanskje oppdage at en energisparing apparatet er ikke å spare mye energi i det hele tatt.