Het Scannen van een Document in Windows 10

0
84

Een geweldige manier om te bewaren gevoelige, geschreven documenten, zoals W9s, contracten, en de levende testamenten is om ze op te slaan digitaal. Deze gids toont u hoe u een document scannen in Windows 10 installeren van de hulpprogramma ‘ s van derden.

Meestal kunt u een document scannen met de software die door de fabrikanten. Printers en scanners meestal geleverd met een optische schijf met de benodigde stuurprogramma ‘s en hulpprogramma’ s. Fabrikanten maken ook hun stuurprogramma ‘s en hulpprogramma’ s online als uw PC niet opnemen van een optische drive.

Bijvoorbeeld, deze gids maakt gebruik van de Epson Expression Premium XP-7100 all-in-one printer als een voorbeeld. Naast stuurprogramma ‘ s, de software suite installeert acht afzonderlijke tools voor het printen van CD-labels, scannen, het updaten van de software, en nog veel meer.

Omdat fabrikanten niet leveren identieke software suites in alle printers en scanners, deze gids maakt gebruik van twee “native” Windows-gebaseerde tools in plaats daarvan: Microsoft Scannen en Windows Fax en Scan.

Natuurlijk, altijd standaard de fabrikant van de software voor een ervaring aangepast aan uw specifieke scanner. Als u niet wilt dat third-party tools op je PC geïnstalleerd, echter, Microsoft ‘ s twee oplossingen moeten doen de truc.

GERELATEERD: Hoe u een Gedeelde Printer in Windows 7, 8, of 10

Is Uw Scanner Windows-10 Compatibel?

Voordat u verder gaat, moeten we een paar van de punten. Ten eerste, de scanner van de fabrikant kan leveren stuurprogramma ‘ s voor Windows 10, maar het apparaat zelf niet specifiek de ondersteuning van het platform.

Bijvoorbeeld, testten we de volgende tools met behulp van de Canon PIXMA MG3520 all-in-one printer een ingebouwde scanner. De “aanbevolen” stuurprogramma ‘ s dateren van juli 2015, hoewel Canon bracht een nieuwere suite zes maanden later. Dat is nog drie jaar de oude software.

Dat gezegd hebbende, de scanner deel van deze alles-in-één printer niet in de native Windows tools maar goed gewerkt—met behulp van een draadloze verbinding, in feite—door middel van Canon ‘ s software.

Als je in een soortgelijke problemen, hebt u mogelijk een oudere printer of scanner die is niet volledig compatibel met Windows-10. Het apparaat kan ook nodig zijn een directe USB-verbinding als buiten gebruikt de fabrikant van tools van derden. Voor alles-in-één printers, moet u mogelijk aanpassen netwerk instellingen, zodat uw Windows-10 PC herkent de scanner component in aanvulling op de algemene printer-eenheid.

Microsoft Scan

Deze tool is niet alleen een visuele upgrade naar Microsoft ‘ s oudere Fax en Scan tool. Het biedt grotendeels dezelfde functies, afhankelijk van uw printer, maar verwijdert de fax-en e-componenten.

Ga naar de Windows Scan app notering op de Microsoft Store (gratis) in en klik op de blauwe “Ga” knop. Als het eenmaal geïnstalleerd op uw PC, klikt u op de “Start” knop in het pop-up melding op Windows-10.

U kunt ook toegang krijgen tot de nieuwe app—gewoon aangeduid als de “Scan”—vanuit het Menu Start.

Met de app te openen, moet u uw scanner verschijnen aan de linkerkant weergegeven. Zoals eerder aangegeven, is deze gids maakt gebruik van de Epson Expression Premium XP-7100 all-in-one printer als een voorbeeld. Zie je ook een optie voor “File Type” samen met een “Meer Weergeven” link. Klik op deze link voor de Scan app is volledig menu.

Om te beginnen, ziet u een “Bron” – categorie. Sinds ons voorbeeld printer is voorzien van zowel een flatbed scanner, en een automatische documentinvoer, beide opties zijn beschikbaar voor het scannen van een document. In dit geval is de default-instelling is ingesteld op “Automatisch Geconfigureerd.”

Deze “Auto-Configured” het stellen van grenzen aan wat je kunt doen, vergrendelen u naar “File Type” en “Bestand Opslaan” opties. Als u de “Flatbed” optie als uw bron, of het is de enige bron beschikbaar is, ziet u twee extra opties in de lijst wordt weergegeven: “Color Mode” en “Resolutie (DPI).”

Met “Color Mode” kunt u documenten scannen in kleur, in zwart-wit, of een sober zwart-wit. Ondertussen, de “Resolutie (DPI)” instelling) hiermee kunt u overschakelen van 100 naar 300 DPI.

Als u de optie “Invoer” als je het scannen bron, twee extra opties worden weergegeven. Zoals hieronder wordt weergegeven, kunt u kiezen voor het papierformaat (A4, Legal, of Brief) en in – / uitschakelen in – /uitschakelen van de optie voor het scannen van beide kanten van uw document.

Met alle drie de bronnen, de “File Type” instelling biedt vier opties: JPEG, PNG, TIFF, Bitmap. Wij zorgen voor een apart artikel uitleggen van de voordelen van elk formaat. Kortom, echter, de JPEG-en TIFF-indelingen bieden doorgaans van hoge kwaliteit, resultaten, hoewel TIFF-bestanden ook ondersteuning voor transparante achtergronden. PNG-bestanden zijn ideaal voor online publicatie, en BMP-bestanden zijn rauwe, niet-gecomprimeerde afbeeldingen.

Tot slot, zie je de “Bewaar Bestand” optie. Het is ingesteld op “Scans” en kan standaard en plaatsen uw gescande documenten in een “Scans” map bevindt zich in uw “Foto ‘ s” map. Het juiste pad is:

C:UsersyouraccountPicturesScans

Klik op “Scans” link, en Verkenner verschijnt. Hier kunt u een nieuwe map maken of selecteer een huidige locatie en klik op de “Map Selecteren” – knop.

Wanneer u bent klaar om te scannen, plaatst u het document in de documentinvoer, of til het deksel van de scanner. Voor de laatste plaats het document met de beeldzijde omlaag op de glasplaat en sluit de deksel.

Met de “Flatbed” optie is ingesteld als uw bron, klikt u op “Preview” om het testen van de scan en het maken van aanpassingen, indien nodig vóór het afronden met de knop “Scan”. Als u de “Invoer” bron, de “Preview” optie niet wordt weergegeven.

GERELATEERD: het Beheren van een Printer in Windows 10

Windows Faxen en Scannen

Dit programma verscheen voor het eerst in Windows Vista. In tegenstelling tot Microsoft ‘ s nieuwe Scan app, deze versie biedt extra instellingen, zoals een ingebouwde tool voor het mailen van je scan, zodat je niet op zoek bent naar het bestand dat door de app e-Mail, browser of e-mailclient van derden.

U kunt de Fax en Scan-programma bevindt zich in het Menu Start de “Windows-Accessoires” – map.

Als het eenmaal is geopend, klikt u op de “Nieuwe Scan” optie op de werkbalk.

In de “Nieuwe Scan” pop-up venster, zorg ervoor dat het programma is ingesteld op de standaardinstellingen scanner. Indien niet, klik op de knop “Wijzigen”.

Vervolgens selecteert u een scanprofiel: “Foto,” “Documenten” of “Laatst Gebruikte Instellingen.” Als een optie, klik op de “Add Profile” selectie in de lijst om een aangepast profiel te gebruiken herhaaldelijk.

Selecteer uw scanner bron. Deze optie kan gewoon lezen “Flatbed.” Als u een alles-in-één printer die is voorzien van een invoer, echter, ziet u twee extra opties: “Invoer (enkelzijdig Scannen)” en “Feeder (Scannen Beide Zijden).”

Als uw printer of scanner ondersteunt een lader en u die optie selecteert, ziet u een instelling voor de doelstelling papierformaat. Klik op de instelling, en een lange lijst van maten wordt weergegeven.

Kies uw kleur opmaak (Kleur, Grijswaarden of Zwart-Wit), gevolgd door het type bestand (BMP, JPG, PNG of TIF) en resolutie.

Voor de resolutie, de standaardinstelling is 300, maar je kunt handmatig verhogen of verlagen van het aantal punten van de printer allemaal uitoefent in elke centimeter. Hoe hoger het getal, hoe beter de resolutie. Als u het scannen van een low-grade document, echter, het stoten van de resolutie zal niet helpen.

Tot slot, de helderheid en het contrast aangepast.

Wanneer u klaar bent, klikt u op de knop ‘Voorbeeld’ om de resultaten te zien. Als de pre-scan ziet er goed uit, klik dan op de knop “Scan”. Zo niet, pas uw instellingen en klik op de “Preview” knop weer voor een andere test. Klik op de knop “Scan” als u tevreden bent met de instellingen.

LEES VERDER

  • “Hoe Gebruik je het ps Commando om te Controleren Linux Processen
  • “10 Stappen naar Beter iPhone-en iPad-Beveiliging
  • “Lettertypen en Browser-Extensies van Die Hulp voor Mensen met Dyslexie Lezen op het Web
  • “Hoe Gebruik krullen om Bestanden te Downloaden Van de Linux Commando-Regel
  • “Hoe Kan ik Mijn ISP Vertel ik Gebruik BitTorrent?