Den Beste On-The-Go-Tilbehør til Din Smarttelefon

0
106

Mens vi kan kalle dem “smartphones”, den enheten du har i lommen din er faktisk en skikkelig general purpose computer. Som smarttelefon produsentene har begynt å omfavne dette faktum, smarttelefoner (og selvfølgelig tabletter) har begynt å ta på seg mer og mer “riktig” datamaskin attributter.

Takket være teknologi, for eksempel USB-C, – porten på din smarttelefon er en massiv, multi-lane, bi-directional motorveien. Akkurat som din bærbare eller stasjonære datamaskinen, er det mulig å koble alle slags enheter som utvider funksjonaliteten til enheten. Det er i tillegg til alle de trådløse godbiter!

OTG eller På Farten tilbehør se OTG standard for smartphone-USB-porter. Tidlig smarttelefoner hadde en en-veis forhold til hva du koblet til dem. De kunne aldri spille “vert” for enheter måten som en datamaskin gjør. Telefonen ble i utgangspunktet sett på som en smartphone tilbehør selv.

Telefoner som støtter OTG (som omfatter nesten alle moderne mobiltelefoner) kan fungere som både vert og en klient, avhengig av hva du er på kroken dem opp til. USB-C er blitt standard raskt og er den mest sømløse gjennomføring av OTG, men mange ganske nylig telefoner som fortsatt bruker eldre micro-USB-porten også arbeidet med OTG-enheter, men med mindre tilgjengelige for strøm og mindre båndbredde.

Ekstern Lagring

Støtte for ekstern lagring er fullt mulig de største tilbud når det kommer til on-the-go telefon godbiter. Nå kan du kjøpe OTG-flash-stasjoner som allerede har en USB-C-eller Micro-USB-porten ut av boksen. Det er bare å plugge dem inn i din mobile enhet, og få tilgang til filer fra arkiv-system eller en app direkte.

Trådløs filoverføring er en utrolig praktisk, men det er størrelsesordener lavere enn bare å plugge en USB-stasjon inn i telefonen, og sprengningsarbeid gjennom overføring av en fil.

Mekanisk eksterne harddisker også fungerer ganske bra, men generelt en telefon vil ikke gi ut nok strøm til å drive en. Så trenger du en strømførende å gjøre dette oppsettet fungerer. Med et stort nettbrett som for eksempel 2018 iPad Pro 12.9″, vi hadde ingen problem å få en bærbar harddisk for å fungere. Når du formaterer fra NTFS til exFat, som er.

Eksterne Mikrofoner & Kameraer

Den mikrofoner og kameraer som er bygget inn i moderne smarttelefoner er utrolig imponerende, men det er bare så mye du kan gjøre innenfor den tildelte plassen.

Den gode nyheten er at hvis du har en god kvalitet USB-mikrofon, kan du bruke den som en OTG-enheten. Det kan du for eksempel spille inn din nyeste podcast-episoden på noe som høres utrolig, snarere enn noe som er tatt opp inne i en blikkboks.

En annen interessant mulighet er å koble til eksterne kamera utstyr. Det er nå produkter der ute som lar deg koble til en tredjepart kameraet til telefonen for spesialisert bruker. Den Insta360 kameraer, for eksempel, er en rimelig måte å gjøre telefonen om til en 360-video maskin.

Dette er imidlertid ennå ikke noe som er opprinnelig støttet av mobile operativsystemer. En companion-appen er vanligvis nødvendig for å betjene disse kameraene når den er plugget i.

Tastaturer, Mus Og Skjermer

Ja, det er mulig å i utgangspunktet slå telefonen til en datamaskin ved å koble den klassiske enheter som vanligvis plugges inn i en beige boks. Ved hjelp av en USB-C-hub med høyre-porter, kan du klikke bort på en nettside eller å skrive ditt mesterverk-romanen på kort tid.

Selvfølgelig, vil du har til å håndtere mobile grensesnitt. Android har innebygd mus støtte og iOS nylig lagt det i en eksperimentell måte, men skreddersydde løsninger som for eksempel Samsung Dex eller en tredjeparts-skrivebordet miljø-app for Android kan gå en lang vei for å gjøre dette til en mulig måte å tilfredsstille dine databehov.

Spillkontrollere

iOS13 nylig lagt til støtte for Xbox One S og PS4, kontrollere, men på Android-siden av ting du kan faktisk koble opp enten av disse putene ved hjelp av en USB OTG-teknologi.

I våre tester spillet støtte for dette var ganske utbredt, selv om det ikke er så universell som Apples MFi-standarden er obligatorisk på den andre siden av gjerdet. For Android-brukere, det er så enkelt som å bruke en OTG-adapteren og en kort micro-USB-kabel, og du er klar til å spille.

Kombinert med en fin gamepad telefonen montere, og du har en ganske stor håndholdt gaming løsning!

Merkelig, Nisje, Men Nyttige Ting

Siden USB-C er en universell og allsidig teknologi, kan du koble opp noen ting som kanskje ikke er opplagt, men slå ut til å være ganske kule.

For eksempel USB-C-skjermer er papir tynn laptop-skjermer som kan arbeide med telefonen. Hva med en USB Midi-kontroller til å lage musikk? Ethernet via USB er også mulig, noe som er veldig merkelig, men også nyttig i noen tilfeller. Har du noen gang vurdert å koble en skriver til telefonen? Avhengig av modell, er det mulig.

Noen Speilreflekskameraer gir også rom for kommunikasjon via telefonen. Med ekstern-kablet kontroll for enheten ved hjelp av en app.

Hva Om iOS-Brukere?

Situasjonen for iOS-brukere er litt mer komplisert enn OTG bruk på Android. Dette er hovedsakelig fordi Apple har gått over til USB-C fra sin egen in-house Lyn standard.

Om noe ville gjøre når du er på farten via Lyn har vært litt av et sjansespill. Folk som har hatt suksess med Apple Lightning-Camera Connection Kit og nyere USB 3-versjonen.

Det er alltid en god ide å bruke Google spesifikt tilbehør og uansett om de arbeider med denne løsningen. Støtte for ekstern lagring på iOS-enheter er ganske fersk, men vi har sett mange bekreftelser på at det fungerer helt fint med dette settet.

Hvis du har en Apple-enhet som nativile bruker USB-C, så du er ganske mye god til å gå!

Bli med OTG-Revolusjonen!

Mens smarttelefoner er helt utrolig som frittstående enheter, du glipp av mye hvis du ignorerer det potensialet som beskjedent lite lading port. Så gå videre og være fet, plug noen smartphone tilbehør i og utvide din mobile horisonter.