De 6 Beste Backpacken Water Filters om Uw Avonturen Ziekte-Gratis

0
106
Ian Slack

Water is zwaar en de pijn te dragen wandelen. Zodra het veilig is om te drinken, buitenzwembad water bronnen zijn het antwoord. Hier zijn de beste backpacken water filters en reinigers om je niet thuis te komen met een maag-bug.

De Vier Opties voor de Behandeling van Water op het Spoor

Zelfs de meest pure berg stromen kunnen bacteriën en protozoa in hen die je ziek maken, zoals parasitaire giardia en cryptosporidium. Als je naar het buitenland reist, kan water zijn virussen in het. Dus, als u niet zeker bent over de kwaliteit van het water, het is tijd om te luisteren naar je oma, toen ze zei, “een ounce van preventie is de moeite waard een pond genezen.”

Ian Slack

Laten we beginnen met een overzicht van alle manieren waarop u kunt het water veilig om te drinken, want het is een breed scala.

  • Kokend Water: Lang voor de dagen van de moderne filters, we altijd gekookt water voor te drinken op de camping en backpacken reizen, en het werkt erg goed. U kunt zelfs gebruik maken van een stuk oude panty of een koffie filter om het scherm grit en blad vuil voordat u het water in de pot. De CDC beveelt aan kokend water in een roil voor ten minste een minuut om te doden van ziektekiemen en parasieten, en langer op hoge hoogtes. Het probleem met koken is het moeilijk om te doen in grote hoeveelheden, het gebruikt fornuis brandstof, en in de zomer hebt u te wachten als u wilt koel water om te drinken.
  • Backpacken Water Filters: Water filter systemen—niet te verwarren met waterzuivering systemen (waar we over praten in de volgende bullet—geef je koel water om te drinken weg. Maar terwijl ze zich uit bacteriën en protozoa, zij het niet verwijderen van virussen. Er zijn veel opties in deze categorie, met inbegrip van kleine systemen voor ultralichte rugzak, de zwaartekracht systemen voor de afhandeling van meer volume, en de pomp systemen.
  • UV-Water Reinigers: Als je naar het buitenland reist naar gebieden die potentieel hebben virussen in het water, dan bent u gaat nodig hebben van een water zuiveringssysteem. Opties hier zijn onder andere ultraviolette reinigers die het doden van bacteriën, protozoa en virussen. Terwijl ze werken snel, zijn ze niet geschikt voor grote hoeveelheden water in een keer en batterijen nodig.
  • Chemische Behandeling voor Reiniging van het Water: Veel chemische systemen op de markt zijn zeer effectief in de behandeling van water. Zoals UV-systemen, ze doden alles, met inbegrip van bacteriën, protozoa en virussen. Meest gebruik van chloordioxide, die laat achter vrijwel geen nasmaak of kleur. Het nadeel hier is de wachttijd. Terwijl de meeste ziekteverwekkers gedood worden in ongeveer 30 minuten, cryptosporidium duurt vier uur. Op de kop, je kunt het behandelen van grote hoeveelheden water in één keer.

Hoe Kies Je De Juiste Water Behandeling Optie Voor Je

Ian Slack

Bij de beslissing over wat voor soort backpacken water filter-water behandeling optie om te kopen. Over het algemeen zijn er vier belangrijke aspecten:

  • Waar je heen gaat: Als je naar het buitenland reist, dan moet je een zuiveringssysteem, die doodt alle bacteriën en virussen. In de VS en Canada, een filter systeem is dat je waarschijnlijk nodig hebt, omdat er geen virussen in het water.
  • Gewicht: Als je backpacken lange afstanden, dan letterlijk elke ounce is een belangrijke overweging, en je wilt iets klein en licht.
  • Volume: Bij het reizen met een groep, of als u van plan bent om te verblijven in dezelfde plaats voor dagen, dan big-volume water-systemen voor de behandeling het meest zinvol zijn.
  • Prijs: Terwijl er zijn goedkope opties, er zijn tal van grote-dollar pomp systemen te. Niet veel als deze niet een stuk van het vistuig u van plan bent te vaak gebruikt.

Beste Algehele Backpacken Water Filter: Platypus GravityWorks

Platypus

Ik heb met behulp van de twee-liter versie van de Platypus GravityWorks systeem voor meerdere jaren, en ik ben er zeer blij mee. Ik denk dat het een goed compromis tussen prijs, gewicht en vermogen. Platypus maakt een vier-liter versie ook voor grotere groepen. U krijgt een “Vuile Reservoir” tas om water te halen uit een meer of een stroom, en dan hang je hoger dan de “Schone Reservoir” met in de slang en in-line filter tussen. Je loop dan gewoon weg en kom over 10 minuten later, toen het water in de vieze tas is verwerkt. De hele kit rolt in een vrij klein pakket en is goed gevuld in een rugzak. De enige uitdaging is grondig drogen van de reservoirs, als ik thuis voor de opslag. Ik heb het opgelost met een goedkope vis tank beluchter en slangen te blazen van lucht in de zakken voor een paar uur totdat ze volledig vocht-gratis. U kunt ook de zakjes in de vriezer, die ik met mijn Camelbak blazen wanneer niet in gebruik.

Beste Algemeen

Platypus GravityWorks 2.0 Liter Compleet Water Filter Kit voor op de Camping en Backpacken, Compatibel met Hydratatie Blazen en Flessen Water

Het Vogelbekdier GravityWorks is een eenvoudige backpacken water filter systeem dat gebruik maakt van de zwaartekracht en een in-line filter te verwerken water tussen een vuil water reservoir en een schoon water zak. Je loop dan gewoon weg en kom terug als het klaar is.

Shop Nu

Meer aanbiedingen

Beste lichtgewicht en goedkope filter: Sawyer Squeeze

Sawyer

Als u van plan bent een lange-afstand backpacking reis of wilt u gewoon de goedkoopste optie, dan is de Sawyer Squeeze is voor u. Op slechts drie van ons, de dichtstbijzijnde ding kan ik dit vergelijken met een juice box voor kinderen. Je vult de zak met water en schroef vervolgens op het filter en drinken doorheen. Het is goedkoop en snel voor kleine hoeveelheden water, maar niet goed als je wilt om grote volumes.

Het beste Licht en Goedkoop

Sawyer Producten SP2129 Micro druk Water Filtratie-Systeem

Op slechts 3 gram en een lage prijs, de Sawyer Squeeze is de beste backpacken water filter optie voor door-en-door wandelaars en de budget-bewuste. Vul je de tas, schroef de filter en drinken.

Shop Nu

$27.95
Meer aanbiedingen

Beste Filter Pomp: Katadyn Hiker Pro Transparante Water Microfilter

Katadyn

Pomp het water filter systemen zijn de zwaarste optie, en je hebt om daar te zitten en met de pomp al het water dat u wilt gebruiken door hen. Ze hebben een belangrijk voordeel, echter. Want je kunt de positie van de luchtslang en staan waar je wilt, ze zijn de beste voor het water loopt door smalle spleten of ondiep water bronnen waar het moeilijk is om te lepel water in een reservoir zonder ook het krijgen van een veel crud ook. Ik hou van de Katadyn Hiker Pro voor de prijs en reputatie voor betrouwbaarheid.

Beste Pomp Filter

Katadyn Hiker Pro Transparante Water Filter, Lichtgewicht, Compact Ontwerp voor Persoonlijke of Kleine Groep Kamperen, Backpacken of voorbereiding op Noodsituaties

De Katadyn Hiker Pro is een pomp-systeem backpacken water filter dat is geweldig voor de hard-to-reach-water bronnen tegen een betaalbare prijs en een stevige betrouwbaarheid

Shop Nu

$73.55
Meer aanbiedingen

De beste UV-Zuiveraar: SteriPen Ultra

SteriPen

Als u op reis bent buiten de verenigde staten, Canada of het verenigd koninkrijk, dan een systeem dat ook doodt virussen is het een goed idee. UV-zuivering systemen werken door het doden van bacteriën, protozoa en virussen met ultraviolet licht. Zoals filtratie systemen, ze geven je koel water om te drinken rechte weg, maar niet zo goed voor het verwerken van grote hoeveelheden water snel. U zult ook moeten doen, een soort van pre-filter als het water is troebel en vuil. De SteriPen Ultra is super handig om te gebruiken. Je gewoon houden het in de kleine mond opening van een plastic fles water, draai het ondersteboven, schud het water voor ongeveer 90 seconden, en je bent klaar.

De beste UV-Zuiveraar

SteriPEN ULT-MP-EF SterPen Ultra UV waterzuiveraar

Het vereist batterijen, maar de SteriPen Ultra is een snelle manier om snel zap water met ultraviolet licht alles doden van bacteriën, virussen. Het is uw beste inzet voor internationale kamperen.

Shop Nu

$84.94
Meer aanbiedingen

Beste Chemische Behandeling: Drinkbaar Aqua Chloordioxide Waterzuivering Tabletten

Drinkbaar Aqua

Als u bereid bent te nemen met de wachttijd, chemische reiniging van het water is een uitstekende manier om de behandeling van grote hoeveelheden water. Drinkbaar Aqua chloordioxide waterzuivering Tabletten doden bacteriën, protozoa en virussen. De tabletten zijn zeer licht van gewicht en gemakkelijk te gebruiken. Jodium-systemen sneller werken, maar chloordioxide niet de afdronk. Vergeet niet dat tijdens het duurt slechts ongeveer 30 minuten voor de meeste ziekteverwekkers, chloordioxide vier uur duurt om veeg uit bijv.

Beste Chemische Behandeling

Drinkbaar Aqua Chloordioxide Waterzuivering Tabletten – 30 Tellen

Lichtgewicht en handig, Drinkbaar Aqua chloordioxide waterzuivering Tabletten doden alles met inbegrip van virussen met weinig chemische nasmaak. Ze nemen een volle vier uren om zich te ontdoen van bijv.

Shop Nu

$13.63
Meer aanbiedingen

Het beste voor de Reis: GRAYL GEOPRESS

GRAYL

Terwijl niet groot voor backpacken door zijn gewicht en grootte, de GRAYL GEOPRESS verdient een eervolle vermelding, want het is perfect voor degenen zuid-van-de-grens reizen waar het water kan worden schetsmatig. Het is een zuiveringsinstallatie, dus het zorgt voor alles, met inbegrip van virussen. Ik vind het voor het filteren van het hotel water uit de kraan, en het betekent dat ik niet sjouwen rond een ton van de fles water bij me.

Het beste voor op Reis

GRAYL Geopress 24 oz waterzuiveraar voor Wereldwijde Reizen, Backpacken, Hiking, en de Overleving (Coyote Amber)

Het plannen van een reis ten zuiden van de grens? De GRAYL GEOPRESS is perfect voor de behandeling van hotel tik op het water, en omdat het een zuiveringsinstallatie en het ook krijgt ontdoen van alles te virussen.

Shop Nu

$89.95
Meer aanbiedingen

Ian Slack

Als je nog nooit hebt gekregen, een maag-bug van het drinken van vervuild water, geloof me, je wilt het niet. Sommige van de meer ernstige vormen kunnen ook blijven hangen tot een jaar of meer—niet te vergeten wat een virus zou kunnen doen. Een backpacking water filter of een andere vorm van waterzuivering systeem is een grote investering, en het zal voorkomen dat u wordt achtervolgd door de Geest van de Camping Reis Afgelopen.