SmartDry: De Fantastische Manier om Uw Domme Slimme Droger

0
179

Waardering:
9/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $50

Kopen op Amazon

Josh Hendrickson

De SmartDry draadloze wasserij sensor belooft om uw droger slim voor een zeer redelijke $50. De sensor krijgt u bericht wanneer uw kleding droog is, wanneer de droger stopt, of als de warmte uit de hand. En man, het levert!

Hier is Wat We Willen

 • Een droge detectie werkt echt
 • Zeer eenvoudig in te stellen
 • Goedkoop

En Wat We niet

 • App kon gebruiken poolse
 • Echo-integratie zou kunnen gebruiken een beetje fine-tuning
 • Geen Google-Assistent integratie

Mijn droger is dom. Begrijp me niet verkeerd—het is een uitstekende, dure droger droogt kleding. Echter, ik kan het niet horen van de notificatie-geluiden van de meeste van het huis, en de ingebouwde droge detectie functie is verschrikkelijk.

Elke keer als ik probeer om het gebruik van de droge detectie functie, dan gaat het fout. In de meeste gevallen, de kleren zijn nog steeds erg vochtig. Andere tijden, de droger stopt niet wanneer de kleding droog is, wat kan krimpen alles.

Meestal gebruik ik gewoon de timer, maar ik ben niet veel slimmer dan de droogheid van de functie, en ik ben ongetwijfeld lui. Ik wil niet naar beneden naar de kelder meerdere keren te zien als de droger klaar is. Dus, ik stel de timer in voor een uur en er het beste van hopen.

De SmartDry sensor detecteert droogte, temperatuur en beweging. Het waarschuwt u als de kleren zijn droog, terwijl de droger is nog steeds, of als de droger stopt, maar de kleren zijn nog vochtig is. Het kan zelfs je waarschuwen als je droger oververhit is.

Je zou kunnen zorgen dat zo ‘ n ingewikkeld klinkende sensor zou moeilijk zijn om te installeren, maar dat is niet het geval.

Een Eenvoudig Te Installeren

De SmartDry hardware is vrij eenvoudig. Je krijgt een rechthoekige sensor unit, een brug eenheid, en een stekker voor de brug. Om het te installeren, trek je hem in het tabblad batterij van de sensor en draai een aantal schroeven (het bedrijf biedt zelfs een klein schattig schroevendraaier).

Stick it in uw droger als de buurt van het midden mogelijk, naast een droger de flap. Krachtige magneten houden de sensor in plaats, zodat u dit aan uw metalen droger is zeer eenvoudig.

Josh Hendrickson

Sluit in de bridge-eenheid zoals in de buurt van de droger mogelijk. Nadat u de hardware hebt, moet je koppelen van de sensor en de brug naar de SmartDry app (beschikbaar voor Android en iOS.)

Het kostte me ongeveer zes minuten om het te krijgen is geïnstalleerd en wordt uitgevoerd. Het kiezen van een stopcontact voor de brug is wat duurde het langst. Het was verfrissend opzetten van een smart home sensor die vereist dus weinig inspanning.

Het Werkt Echt

Een eenvoudig installeren niet veel uit als de gadget niet zijn werk doen. Ik ben ongelooflijk blij om te zeggen dat de SmartDry sensor levert op zijn belofte van meer informatie en meldingen.

Terwijl de droger is uitgevoerd, opent u de app en bekijk dingen zoals de huidige temperatuur of de droger wordt uitgevoerd, en hoe droog de kleding.

Tijdens de info nuttig is, is het beste deel is de sensor is een “instellen en vergeten” – apparaat. Kunt u een paar instellingen, zoals hoe droog u wilt dat uw kleding of als je lekkernijen in de droger. Maar als je eenmaal weet, kun je de app sluit en weg te lopen.

Wanneer uw kleding droog is, of de droger stopt, krijgt u een melding. Het feit dat het laat u weten dat de droger niet te verplaatsen is niet zo indrukwekkend, dat is gewoon basic, motion detection. Echter, de droge detectie is indrukwekkend.

Op gemiddelde, de meldingen dat mijn kleren zijn droog komen door 10 tot 15 minuten voordat mijn droger de timer is ingesteld om te verlopen. Op bijna elke gelegenheid, de sensor goed. De één mist was een zwaardere belasting van handdoeken en dekens. Als ik zou gebruikt het “Droog” – instelling in de app, maar, het zou waarschijnlijk hebben gewerkt.

Sinds het verkrijgen van de droger sensor, de droger consequent stopt eerder dan de timer, dus ik ben aan het sparen energie. Ik ben ook bespaart een hoop moeite omdat ik niet naar beneden regelmatig te controleren als de droger klaar is.

Niet Helemaal Perfect

Samengevat SmartDry is vrij fantastisch, maar er is ruimte voor verbetering. Als ik gul, de app is saai als het gaat om design. Het is vooral de vakken en schakelt op een witte achtergrond. De rare, kronkelige terug-knop op meerdere schermen kijkt ook niet op zijn plaats op zowel Android en iOS.

Het andere probleem is dat je niet kan synchroniseren met meer dan één apparaat met de hardware. De brug-apparaat maakt verbinding met uw Wi-Fi-netwerk om te communiceren met de app, dus het zou mogelijk moeten zijn. Dat is iets om in gedachten te houden als er meerdere mensen die de was doen in uw plaats.

De SmartDry en is voorzien van Alexa integratie, maar het is ongepolijst. Om verbinding te maken, typt u het e-mailadres van uw Amazon-account in de app, en voeg vervolgens de vaardigheid in de Alexa-app. Na het goedkeuren van bepaalde rechten, het werkt, maar het voelt raar.

De Alexa vaardigheid zelf doet de truc, maar het kan wel wat fine-tuning. Verzendt deze kennisgevingen aan uw Echo luidsprekers. Als je ooit hebt ontvangen een pakket kennisgeving van Amazon op uw Echo, het werkt op dezelfde manier. Maar er is geen ‘niet storen’ – optie, dus als je wasserij eindigt om middernacht, je bent in voor een koude (en letterlijk) aan het ontwaken. Ik draaide uit de Alexa-integratie.

Op dit schrijven, Google Assistent-integratie is niet beschikbaar voor de SmartDry.

Het is het Geld Waard

De problemen die ik had met de SmartDry waren allemaal vrij klein. De voordelen opwegen tegen de klachten.

Ik niet meer naar beneden rennen om te controleren de droger, en, volgens het bedrijf, de droge detectie functie bespaart u tot $60 per jaar. Dit betekent dat het toestel zal voor zichzelf te betalen.

De schattige kleine schroevendraaier om het deksel van de batterij. Sharpie voor schaal. Josh Hendrickson

Ik heb niet lang genoeg om te zeggen of dit waar is, maar het lijkt mogelijk, gezien ik ben nu regelmatig stoppen van de droger met 10 of 15 minuten op de timer. Het is ook erg handig. Mijn vrouw doet het merendeel van de wasserij (hey, ik andere karweien te doen, oke?), dus ze nam de controle van de app halverwege de test en viel in liefde met het ding.

Zij vonden vooral dat de meldingen verschenen op haar Apple Kijken, zodat ze niet hoefde te dragen haar telefoon met haar als ze doet met de meeste van onze smart home tech. Op een keer, het is zelfs haar gewaarschuwd dat het droger werd het te warm en in gevaar van krimpen delicate kleding—het kunnen redden ons uitgeven aan nieuwe kleding.

Als je bent zelf verantwoordelijk voor de was en moe van het controleren van de droger, moet u absoluut het kopen van een SmartDry. Krijg je veel gemak voor weinig geld.

Waardering: 9/10
Prijs: $50

Kopen op Amazon

Hier is Wat We Willen

 • Een droge detectie werkt echt
 • Zeer eenvoudig in te stellen
 • Goedkoop

En Wat We niet

 • App kon gebruiken poolse
 • Echo-integratie zou kunnen gebruiken een beetje fine-tuning
 • Geen Google-Assistent integratie