De 5 Beste Solderen van Strijkijzers voor Beginners en Experts

0
45
Golubovy/Shutterstock

Hamers en schroevendraaiers zijn niet genoeg. Als u wilt bouwen elektronica, vast te stellen van een instrument, of het herstel van enige retro hardware, dan bent u gaat nodig hebben een soldeerbout. Hier zijn enkele van onze favorieten.

Voor het Kopen van een soldeerbout

Een soldeerbout is een handheld instrument dat verwarmt de huid-schroeiende temperaturen en maakt beveiligde verbindingen tussen stukken metaal. Het is niet de meest ingewikkelde tool op aarde, maar het is veel ingewikkelder dan een hamer.

Dus koop niet de eerste de soldeerbout dat je weg komt, zelfs als het is verkocht met een korting of verpakt met een heleboel (mogelijk lage kwaliteit) accessoires. In plaats daarvan, kijk naar de belangrijkste kenmerken van het solderen van strijkijzers en denk aan hoe deze functies line-up met uw behoeften en uw budget).

  • Vermogen: Vermogen niet dicteren temperatuur; het geeft gewoon aan hoe snel uw soldeerbout opgewarmd. Dit is belangrijk omdat uw soldeerbout koelt elke keer dat je soldeer een joint, maar het is niet het meest belangrijke ding over een strijkijzer. Alle solderen ijzers in dit artikel worden ten minste 40 watt, dat is meer dan genoeg om het handhaven van een stabiele temperatuur (tenzij je gevaarlijk snel).
  • Solderen stations: soldeerstations kunt u het regelen van uw strijkijzer temperatuur. Ze geven je ook een veilige plek om uw hete strijkijzer, je spons en een aantal andere accessoires. Je kan overleven zonder een solderen station, maar we raden het kopen van een hoe dan ook. Ze maken het solderen van een eenvoudiger, veiliger ervaren.
  • Vervangbare tips: Solderen tips slijten en oxideren na verloop van tijd. Alle solderen strijkijzers vermeld in dit artikel hebben vervangbare tips, maar slechts een paar van hen zijn verpakt met extra tips.
  • Temperatuur controle: Terwijl de temperatuur van het toezicht niet nodig voor de meeste solderen banen, ze zijn leuk om te hebben. Ze nuttig zijn voor loodvrij solderen banen (die hoge temperaturen vereisen) of warmte-gevoelige taken (waarvoor lage temperaturen).
  • De investering: het Solderen van de ijzers zijn de lange-termijn investeringen. Ze kan duren voor een paar decennia als ze genomen zorg van goed. Dus als je denkt dat je het wilt duur functies, zoals temperatuurregeling in de toekomst, dan is het misschien slimmer om te kopen een dure soldeerbout nu. Natuurlijk, rekening te houden met andere dingen die je nodig zou kunnen hebben om te kopen, zoals solderen draad, condensatoren en andere elektronische voedergewassen.

Nu dat u weet wat u zoekt in een soldeerbout, het is tijd om te krijgen in het. Hier zijn de beste solderen van strijkijzers voor beginners, hobbyisten en professionals.

Beste Algemeen: X-Tronic 3020 60-Watt Solderen Station

X-Tronic

De X-Tronic-3020 is een redelijk geprijsde, volwaardige solderen station dat is perfect voor elk niveau. Het sport-een ergonomische vormfactor, temperatuurregelaars, en houders voor uw soldeerbout, draad, spons-en tip-reiniger. Ook heeft het een handige 10 minuten in de slaapstand (die koelt het ijzer als het in de stand voor 10 minuten), en het werkt op een vermogen van 60 watt voor een consistente, snelle prestaties.

Houd in gedachten dat dit een grote solderen station. Het is misschien niet het meest geschikte product voor iemand die werkt in een kleine ruimte, of voor iemand die alleen dient om het gebruik van een soldeerbout, een paar keer per jaar.

Beste Algemeen

X-Tronic Model #3020-XTS-Digitale Display-soldeerbout-Station – 10 Minuten met de Sleep-Functie, Automatische Cool Down, C/F, Ergonomische soldeerbout, Soldeer Houder, Messing Tip Reiniger met het Schoonmaken van Flux

De X-Tronic-3020 is een betaalbare en volledig uitgeruste solderen station. Het heeft alle toeters en bellen—uit temperatuur regelaars aan een geïntegreerde draad van de spoel.

Shop Nu

$59.80
Meer aanbiedingen

Beste Budget: Weller WLC100 40-Watt Solderen Station

Weller

Als u op zoek bent naar een perfecte balans tussen prijs en kwaliteit, overweeg dan het kopen van de Weller WLC100 solderen station. Het is een 40-watt solderen kit met regelbaar vermogen, een spons houder, en een soldeerbout houder.

Helaas, dit ijzer is niet voorzien van thermostaat, maar dat is alleen een probleem voor temperatuur gevoelige componenten. En terwijl 40 watt lijkt misschien niet veel, het is meer dan genoeg om te onderhouden stabiele temperaturen. (Dat gezegd hebbende, professionals die werken snel mogelijk geïnteresseerd is in de 80-watt versie van dit ijzer.)

Beste Budget

Weller WLC100 40-Watt Solderen Station

De Weller WLC100 solderen station beschikt over kwalitatief hoogwaardige componenten, wattage bediening, en een houder voor uw soldeerbout en spons.

Shop Nu

$29.99
Meer aanbiedingen

Het Best zonder Power Station: Vastar 60-Watt Solderen Kit

Vastar

Nogmaals, we raden het gebruik van een soldeerbout met een solderen station. Maar als je je instelt op het opslaan van zoveel mogelijk geld, je weg kan komen met behulp van de Vastar solderen kit. Het is een vrij uitgebreide kit die wordt geleverd met een 60-watt-temperatuur-regelbare soldeerbout, een tinzuigpomp, vijf solderen tips, draad, een pincet, en een monteerbaar solderen staan, alle in een goedkoop pakket.

Het Best zonder Power Station

Vastar soldeerbout Kit, Complete Set 60W 110V Solderen Lassen van Ijzer, Kit – Regelbare Temperatuur, 5 stuks Verschillende Tips, tinzuigpomp, het Statief, de Anti-statische Pincet en Extra Soldeer Buis

De Vastar soldeerbout kit wordt geleverd met een temperatuur instelbaar van 60 watt soldeerbout, vijf solderen tips, en een ton van andere essentials.

Shop Nu

$13.99
Meer aanbiedingen

Beste Premium Halen: Weller WE1010NA 70-Watt Solderen Station

Weller

Als u op zoek bent naar een hoge kwaliteit, veelzijdig en stijlvol soldeerbout, dan raden wij kopen de Weller WE101NA solderen station. Het is een kleine en aantrekkelijke 70-watt solderen station met eenvoudige temperatuurregeling (inclusief een temperatuur lock), een standby-modus en drie aanpasbare presets. En natuurlijk, het komt met een soldeerbout en spons houder.

Beste Pick –

Weller WE1010NA Digitale Solderen Station

De stijlvolle Weller WE1010NA wordt geleverd met een veelzijdige digitale solderen station, temperatuurregelaars, voorgeprogrammeerde modes en meer.

Shop Nu

$91.06
Meer aanbiedingen

Beste Draadloze Optie: Weller P2KC Butaan soldeerbout

Weller

Butaan solderen strijkijzers zijn draagbaar, en ze worden meestal gebruikt om vast te stellen van auto ‘ s of het installeren van koperen leidingen. Als je een strijkijzer kunt u nemen op de gaan, dan raden wij het gebruik van de Weller P2KC butaan soldeerbout. Het wordt geleverd in een kit met een spons en een stand, het is super makkelijk bij te vullen, en de verwisselbare tips zijn gemakkelijk te onderhouden en te vervangen.

Door de manier, zouden we het niet raden het gebruik van een butaan soldeerbout voor desktop-elektronica werken. Ze zijn speciaal gemaakt voor veldwerk, en ze kunnen moeilijk zijn om te gebruiken in vergelijking met het solderen van elektrische strijkijzers).

Beste Draadloze Optie

Weller P2KC Professionele zelfonsteking Draadloze Butaan soldeerbout Kit

De Weller P2KC butaan soldeerbout is geweldig voor sanitair, automotive werk, of andere vormen van veldwerk waar soldeerstations kan het gewoon niet hangen.

Shop Nu

$38.22
Meer aanbiedingen