3 Redenen om over te Schakelen naar een Draadloze Muis voor Gaming

0
85

Er is een toename van de steun voor het overschakelen naar een draadloze muis om te spelen. Na duizenden uren van gameplay op een bedrade muis mezelf, ik dacht dat ik zou proberen om de overstap te maken, van een Steelseries Rivaal 700 naar een Logitech-G305. Hier zijn de resultaten van mijn ervaring.

Waarom zou je luisteren naar mijn advies? Ik heb het spelen van PC-games, vooral First Person Shooter (FPS) titels, voor zo lang als ik me kan herinneren. Ik speelde Counter-Strike: Global Offensive semi-scherp en op dit moment de inhoud te maken voor hoog niveau Apex Legends gameplay.

Dus met mijn inleiding uit de weg, hier is wat ik denk over het maken van de overstap naar een draadloze muis om te spelen.

De Technische Verbeteringen Van Het Bewegen Van De Draadloze

Laten we eerst kijken naar de technische verbeteringen en mogelijke nadelen van verhuizen naar een draadloze muis. Als je een concurrerende speler of wilt u de beste voordelen in gaming, dit gedeelte gaat het meest belangrijk voor je.

Met behulp van een kabel voegt slepen. Wanneer u de muis verplaatst, wordt je gedwongen om te verhuizen die kabel. Door het verwijderen van de kabel, u bent vrij die wrijving en verrassend dat kan wonderen doen om uw doel. Dat is in de eerste plaats is het belangrijkste voordeel voor het gebruik van draadloos.

Daarna laten we praten over de wachttijd. Vanuit mijn ervaring, althans met de Logitech G305, kon ik niet het gevoel geen merkbare vertraging. Logitech aanspraak maken op een 1 ms rapport beoordelen. Het is moeilijk om te onderscheiden hoe snel dat is in het echte leven. Echter, dat is een interessant getal, omdat dat de veronderstelde respons voor een mechanisch toetsenbord, in tegenstelling tot een standaard toetsenbord van het membraan.

Natuurlijk, je bent met het toevoegen van 1 ms op de top van het daadwerkelijk indrukken van de toets zelf, maar ook nog steeds, 1 ms is bijna niets. Tenzij je een soort van top level pro gamer, zou ik ten zeerste betwijfel of je zou kunnen krijgen een voordeel van het gebruik van een bedrade muis.

Draadloze sensoren hebben duidelijk een stuk krachtiger in de afgelopen jaren. Draadloze muizen waren niet altijd zo, en dat is de reden waarom ze gebouwd hebben nogal een slechte reputatie.

Zorg ervoor dat wanneer u de aanschaf van een draadloze muis, ga je voor een gerenommeerd merk zoals Logitech of Razer. Lees de beschrijving en check alle details over de reactie tijd, zodat je uiteindelijk niet met een muis die heeft echt een slechte sensor. Uiteindelijk is dit alleen vanuit mijn persoonlijke ervaring, maar ik voel me alsof ik heb genoeg gespeeld om te weten hoe de gemiddelde gamer kan voelen.

Het Comfort van de Voordelen Voor het Gebruik van een Draadloze Muis

Er is een andere kant aan dit verhaal. Als u meer zorg voor het comfort en het gemak, dit is waar een wireless gaming mouse kan echt nuttig zijn. Het grootste ding voor sommigen kunnen gewoon worden dat je een minder kabel te maken op uw bureau. Maar het opent ook meer ruimte voor een meer draagbare installatie.

Wat als je niet altijd wilt zitten aan je bureau je games te spelen? Met een draadloze muis, u kunt gaan zitten van een afstand op een bank en hebben nog steeds grote vertraging voor uw computer. De G305 ik heb een vlekkeloze verbinding tot op 10 meter afstand. De bank gebaseerde PC gamer is een groeiend publiek en er is een groeiende belangstelling voor randapparatuur bekend als lapboards.

Lapboards komen met een ingebouwde mouse pad en een slot voor je toetsenbord, zodat je kunt spelen heel gemakkelijk op afstand. Het enige negatieve aspect gemak voor het bezit van een draadloze muis is de beperkte levensduur van de batterij. Als de muis wordt aangedreven door verwisselbare batterijen, moet u in rekening te brengen tot of het kopen van nieuwe batterijen van tijd tot tijd.

Vaste En Draadloze Muis Prijsvergelijking

Als u de zorg over prijzen, u kunt benieuwd om te zien hoe de prijs varieert verschillen tussen een bedrade en draadloze gaming muizen. Om dit te doen, we gekoppeld sommige opties van de grootste gaming muis fabrikanten en in vergelijking met hun prijzen. Let op: deze prijzen zijn gebaseerd op de AVP op Amazon.com.

De Razer Draadloos versus Bedraad Muis

De Razer het beste aanbod in termen van prestaties is de Razer Viper. De bedrade versie kost $79.99, terwijl de draadloze Viper Uiteindelijke kosten $149.99. Er is niet een standaard draadloze versie, dus u betaalt ook voor een aantal extra ‘ s zoals meer DPI en een mooie RGB laadstation.

De Steelseries Draadloos versus Bedraad Muis

De Steelseries Rivaal 600 is een grote muis en Steelseries verkoopt voor $79.99. De draadloze versie, genaamd de Rivaal 650 Draadloze springt in prijs omhoog naar $119.99. Deze keer rond, Steelseries houdt de hardware zeer vergelijkbaar in beide versies, dus er is een aanzienlijke stijging in de prijs knippen van de kabel.

Corsair Harpoen Vast Pro vs Draadloze Muis

Terwijl de sensor is een beetje anders in de Corsair Harpoen Wireless, de hardware is meestal hetzelfde. Ondanks dit, de prijs voor de Corsair Harpoen Draadloze zit op $49.98, terwijl de Corsair Harpoen Vast Pro is slechts $19.99.

Uitspraak

In alle gevallen, draadloze muis in dezelfde generatie of bereik zijn duurder.

Samenvatting

Het moet heel duidelijk nu, die zullen profiteren van een draadloze muis het meest. Een draadloze muis het meest gewaardeerd door degenen die de zorg over het comfort en gemak. Een draadloze muis biedt de minste waarde aan iemand die om je geeft een heleboel over de best mogelijke latentie tijden en peak performance.

Als je de gemiddelde gamer zal vallen in de richting van het comfort en gemak van een kant. Als je iets meer competitief op het hart, wilt u misschien aan het testen van een draadloze muis voor het plegen aan.

Als u van plan om de aankoop van een draadloze muis, zorg dat je leest op een model dat uw interesse wekt en bekijk recensies voor latency en responstijden. Kijk ook eens op onze andere artikel over de beste verticale muizen te verminderen pols stam.