3 Grunner til å Bytte til en Trådløs Mus for Gaming

0
68

Det har vært en økning i støtte for å bytte til en trådløs mus for å spille. Etter tusenvis av timer med spilling på et kablet mus meg selv, jeg tenkte jeg skulle prøve å få bytte også, fra et Steelseries Rival 700 til et Logitech-G305. Her er resultatene fra min erfaring.

Hvorfor bør du lytte til min mening? Jeg har spilt PC-spill, først og fremst i Første Person Shooter (FPS) titler, for så lenge jeg kan huske. Jeg har spilt Counter-Strike: Global Offensive semi-konkurransedyktige og for tiden er å lage innhold for høyt nivå Apex Legends spillet.

Så med min introduksjon ut av veien, her er hva jeg tror om å få bytte til en trådløs mus for å spille.

Den Tekniske Forbedringer Fra Å Flytte Til Trådløst

La oss først se på den tekniske forbedringer og potensielle downfalls fra å flytte til en trådløs mus. Hvis du er en konkurransedyktig spiller eller ønsker de beste fordelene i pengespill, er denne delen kommer til å være den mest viktig for deg.

Ved hjelp av en kabel legger dra. Når du beveger musen, er du tvunget til å flytte på at kabelen også. Ved å fjerne kabel, må du frigjøre at friksjon og overraskende som kan gjøre underverker for dine mål. Som, først og fremst er den viktigste fordelen for å bruke trådløst.

Neste, la oss snakke om ventetid. Fra min erfaring, minst med Logitech-G305, jeg kunne ikke føle noen merkbar forsinkelse. Logitech hevder a 1 ms-rapporten pris. Det er vanskelig å skille ut hvor fort det er i det virkelige liv. Men, det er et interessant tall fordi det er den antatte svarprosent for et mekanisk tastatur, i motsetning til en standard membran-tastatur.

Tydeligvis, du legger til 1 ms på toppen av faktisk å trykke på knappen i seg selv, men likevel, 1 ms er nesten ingenting. Med mindre du er noen form av topp nivå pro gamer, vil jeg tviler sterkt på at du vil være i stand til å få noen fordel av å bruke en kablet mus.

Trådløse sensorer har helt klart blitt mye mer kraftig i de siste årene. Trådløs mus var ikke alltid slik, og det er grunnen til at de har bygget et ganske dårlig rykte.

Bare sørg for at når du kjøper en trådløs mus, kan du gå for et anerkjent merke som Logitech eller Razer. Les produktbeskrivelsen for å kontrollere eventuelle detaljer om responstid slik at du ikke ender opp med en mus som virkelig har en dårlig sensor. Til syvende og sist er dette bare fra min personlige erfaring, men jeg føler at jeg har spilt nok til å vite hvordan den gjennomsnittlige gamer kan føle.

Comfort Fordeler For å Bruke en Trådløs Mus

Det er en annen side av denne historien. Hvis du bryr deg mer for komfort og bekvemmelighet, dette er hvor en wireless gaming mouse kan virkelig være gunstig. Den største tingen for noen kan rett og slett være at du har en mindre kabel for å håndtere på skrivebordet. Men det åpner også opp mer rom for en mer portable-installasjonsprogrammet.

Hva hvis du ikke ønsker alltid å sitte ved skrivebordet for å spille spill? Med en trådløs mus, kan du sitte ned fra en avstand på sofaen og fortsatt har stor ventetid til datamaskinen. Den G305 jeg har, kan du få en feilfri tilkobling for opptil 10 meter unna. Sofaen basert PC gamer er et voksende publikum og det er en økende interesse i eksterne enheter kjent som lapboards.

Lapboards kommer med en innebygd musematte og en slot for tastaturet, slik at du kan spille komfortabelt fra en avstand. Det eneste negative praktiske aspekt for å eie en trådløs mus fordi det er begrenset batterilevetid. Hvis musen er drevet av flyttbare batterier, må du lade dem opp eller kjøpe nye batterier fra tid til annen.

Trådløst Og Kablet Mus Priser Sammenligning

Hvis du bryr deg om priser, kan du være nysgjerrig på å se hvordan prisen varierer varierer mellom kablet og wireless gaming mus. For å gjøre dette, vi sammenkoblede noen valg fra de største gaming mus produsenter og sammenlignet deres priser. Vennligst bemerk at disse prisene er basert på veiledende pris på Amazon.com.

Razer Trådløs vs Kablet Mus

Razer er dagens beste tilbud i form av ytelse er Razer Viper. Kablet versjon koster $79.99, mens den trådløse Viper Ultimate koster $149.99. Det er ikke en standard trådløs versjon, så betaler du for noen tilbehør som mer DPI og en fancy RGB lade dock.

Steelseries Trådløs vs Kablet Mus

Den Steelseries Rival 600 er en stor mus og Steelseries selger den for $79.99. Den trådløse versjonen, kalt Rival 650 Trådløst, hopper du opp i pris for å $119.99. Denne gangen rundt, Steelseries holder maskinvare veldig likt over begge versjonene, så det er en betydelig uptick i pris for å kutte kabelen.

Corsair Harpun Kablet Pro vs Trådløs Mus

Mens sensoren er litt annerledes i den Corsair Harpun Trådløst, maskinvaren er stort sett den samme. Til tross for dette, vil prisen for den Corsair Harpun Trådløs sitter på $49.98, mens Corsair Harpun Kablet Pro bare $19.99.

Dommen

I alle tilfeller, trådløs mus i samme generasjon eller utvalg er dyrere.

Oppsummering

Bør det være ganske klart nå, som vil dra nytte av en trådløs mus mest. En trådløs mus vil være mest verdsatt av dem som bryr seg om komfort og bekvemmelighet. En trådløs mus vil tilby minst verdi til noen som bryr seg mye om best mulig ventetid ganger og topp ytelse.

Hvis du er av den gjennomsnittlige gamer, har du mest sannsynlig falle mot komfort og bekvemmelighet side. Hvis du er litt mer konkurransedyktig på hjertet, kan det hende du ønsker å teste ut en trådløs mus før du forplikter deg til det.

Hvis du planlegger å kjøpe en trådløs mus, sørg for at du leser deg opp på en modell som tar din interesse og sjekk anmeldelser for ventetid og responstid. Sjekk også ut våre andre artikler på den beste vertikal mus for å redusere håndleddet belastning.