De Beste Manieren om Iets nieuws te Vinden om naar te Kijken

0
100
Ivan Marc/Shutterstock

Het is zaterdagavond. U hebt het scrollen door Netflix voor de laatste 29 minuten op zoek naar iets om naar te kijken, maar niets vangen van uw ogen. Het is een stom probleem hebben we al behandeld, maar er is een oplossing. Verschillende oplossingen zijn, in feite—services, ontworpen om het giswerk uit van wat moet ik kijken vanavond?

De Streaming Service Raadsel

In het tijdperk van het internet, streaming-diensten hebben veranderd hoe we TV kijken en films. Het hebben van een on-demand-catalogus van films binnen handbereik heb je veel meer keuzes in wat je kunt bekijken.

Alle deze keuze, maar komt met zijn eigen problemen. Met een eindeloze zee van content naar te kijken, hoe bepaal je wat de moeite waard uw tijd en wat niet? Hoe vindt u de dingen die u zult genieten of dat zal resoneren met je?

Wanneer je zo veel keuzes die je beginnen met het maken snap oordelen over hoe goed een film is gebaseerd op de cover foto of twee zinnen beschrijving. Dit zorgt ervoor dat mensen geen rekening te houden met grote hoeveelheden films en toont aan dat, indien een juiste proberen, zou uiteindelijk worden hun nieuwe favoriet. Je moet niet oordelen over een film door zijn dekking, maar als je flipping via Netflix op zoek naar iets om naar te kijken, het is moeilijk te weerstaan.

Toch zijn er manieren om dit te bestrijden informatie-overload. Film aanbeveling sites, criticus beoordelingen en online referentie voor alle gemeenschappen kan een buiten-advies om u te helpen beperken die enorme catalogus—en ze zullen dat doen op basis van uw eigen persoonlijke voorkeuren, niet alleen die films zijn cool betrekking met sexy lettertypen.

Controleer Film Aanbeveling Locaties en het Gebruik van Geavanceerde Technieken voor het Zoeken naar

garagestock/Shutterstock.com

Als je jezelf doelloos scrollen door Netflix niet in staat om iets te vinden om naar te kijken, er zijn websites die u kunnen helpen uw zoekopdracht dingen te vinden die overeenkomen met uw interesses. Ze trekken data over meerdere streaming-diensten, van criticus beoordelingen, en uit kijkcijfers te rangschikken en sorteren van de grote zee van de inhoud. Sommigen zullen zelfs kiezen uit een film voor u op, gebaseerd op de film suggesties die u invoert.

Hier zijn een aantal geweldige manieren om te zoeken naar nieuwe dingen om naar te kijken.

 • JustWatch: JustWatch is één van de meest uitgebreide zoekmogelijkheid voor streaming diensten. Deze site doorzoekt meer dan 85 diensten van Netlflix en Youtube voor HBO en iTunes. Na het zoeken naar een show, de site zal u informatie over en overal waar je het kan vinden.
 • Flickmetrix: Deze search-website stelt de catalogi van Netflix en Amazon Prime Video. Zoekopdrachten kunnen worden gedaan door het jaar, het genre, de gemiddelde score, en zelfs het aantal criticus beoordelingen. De site geeft gebruikers ook de mogelijkheid voor het maken van zoeklijsten, favorieten markeren, en het aanbevelen van films.
 • Datum Nacht Films: Dit is een unieke website voor als je niet eens wat om naar te kijken met iemand. U zowel de input-als iets wat je wilt of wilt kijken, en de site zal met alternatieven in verband met de beide opties.
 • Welke Film Moet ik Kijken Vanavond: Dit is een website waarmee u kunt bladeren-films van Netflix en Amazon Prime Video catalogus op hetzelfde moment. U kunt zoeken op titels van genres, service, en voor recente toont zelfs per jaar.
 • Netflix-Codes: Netflix zoekfuncties zijn niet altijd de grootste en de categorieën verdeelt films en programma ‘ s in kunnen worden breed. Alle titels op Netflix zijn speciale sub-genre van de codes die kloof films in meer specifieke categorieën. Deze zijn niet zichtbaar voor de gebruiker, maar als de code is ingevoerd in de zoekbalk, het brengt de verborgen categorie.

Lees Criticus Beoordelingen en Film Ratings

RTImages/Shutterstock

Wanneer een film nog in de bioscoop, je zult horen over hoe goed het is te doen aan de box office en of het krijgen van goede reviews. Na films worden verplaatst naar streaming-diensten hoewel de ratings zijn niet altijd weergegeven in de voorkant van je. Er zijn duizenden titels om naar te kijken, en je hoeft alleen maar zo veel tijd. Het lezen van criticus beoordelingen en aandacht te besteden aan de ratings is een goede manier om onkruid uit shows en films die je niet genieten.

Hier zijn een aantal populaire review sites om te zien hoe films worden ontvangen.

 • IMDb: IMDb is een van de grootste databases van filmrecensies en ranglijsten. De website is gevuld met informatie over box office-statistieken, prijzen, film en evenementen. Het is de one-stop-shop voor het vinden van informatie over films en shows.
 • Mediabestanden: een populaire website met een soortgelijke functie op IMDb, Mediabestanden stelt criticus beoordelingen en kijkcijfers, dat geeft de films en geeft een score tussen 0 en 100. De site heeft ook de beoordelingen van video spelletjes en muziek.
 • Rotte Tomaten: Rotte Tomaten is de laatste van de drie hoofd-movie-review-sites. Films worden beoordeeld op een schaal van 0 tot 100, maar als er een show is een rating lager dan 60, wordt het beschouwd als rotte. Als de film is boven de 60, wordt het beschouwd als vers. Dit maakt het gemakkelijk om snel beslissingen te maken over de kwaliteit van een film of programma, dat een goede of slechte zaak, afhankelijk van hoe u het ook gebruikt.

Deelnemen aan een Online Community

Satori Studio/Shutterstock

Het kan moeilijk zijn om te vinden van een nieuwe film om naar te kijken wanneer u absoluut geen idee wat je in de stemming bent. Als u op zoek bent naar meer gepersonaliseerde suggesties, er zijn online gemeenschappen voor het bespreken en suggesties voor films en TV-shows.

Hier zijn een paar plekken waar je kunt gaan om te praten over uw liefde voor films en suggesties over wat te bekijken.

 • Reddit: Zoals altijd, Reddit gemeenschappen zijn een geweldige plek om te vinden van mensen met gelijkgestemde interesses. r/films is gevuld met cinefielen die graag discussiëren over films en gerelateerd nieuws. Veel andere film subreddits richten op bepaalde delen van de film. r/moviesuggestions is een subreddit waar u terecht kunt voor persoonlijke suggesties voor films van andere gebruikers op de site. Er zijn ook subreddits voor specifieke genres als r/horror, r/documentaires en r/warmovies.
 • MovieChat: een website met Een lijst van films in een IMDb-achtige indeling voor discussie, MovieChat kunnen gebruikers draden op de specifieke film pagina (in plaats van de Reddit structuur waar berichten worden georganiseerd door de tijd geplaatst en populariteit). Gebruikers kunnen ook gekopieerd oude IMDb forum threads voordat het werd stopgezet.
 • Film Forums: Deze site is een kleinere forum voor het bespreken van films. Het is niet zo actief als de andere twee fora, maar het heeft nog steeds een gemeenschap van enthousiaste cinefielen bereid te bespreken en beoordelen van films als ze naar buiten komen.

Reis Buiten Je Comfort Zone

rafapress/Shutterstock.com

Nu, er zijn duizenden titels om naar te kijken van de grote streaming diensten, maar als je wilt om te proberen het kijken naar films die niet door grote productie bedrijven, uitchecken, een indie film streaming service als Sundance Nu of IndieFlix. Deze diensten vertonen films en programma ‘ s die kunnen nooit een volledige theatrale versie of prime time weergave slot, maar die worden nog steeds gemaakt met dezelfde passie en talent zoals vele grote namen producties—gewoon meestal niet met zo veel geld.

Ook, als de Amerikaanse televisie is gewoon niet te doen voor jou niet meer, u kunt check out BritBox, waarmee je de stroom duizenden shows van onze vrienden aan de overkant van de vijver. Crunchyroll geeft u toegang tot een ton van de anime en Japanse drama ‘ s.

Natuurlijk, als je opraken van de dingen te kijken online, drive-in en dineren-in de bioscopen beide bieden een unieke draai aan de film te bekijken. Bij een drive-in, uw auto wordt uw theater terwijl u kijken naar een film geprojecteerd op een groot buitenscherm.

Als u wilt diner en een show, u kunt dineren in theaters dienen meer dan alleen popcorn en snoep. Kunt u een volledig menu voedsel gebracht naar uw stoel, terwijl u achterover leunen en genieten van de film.

Veel lokale theaters ook het bezit van speciale evenementen, waar ze kunnen spelen oudere films en cult-klassiekers. Bioscoopbezoekers zal aankleden en maken een avondje uit van. Wie zou niet willen om te kleden en kijken naar de offerte-along versie van The Princess Bride?

Bibliotheken zijn een weinig gebruikte manier om te kijken naar films en TV-shows. Veel bibliotheken zijn gevuld met kopieën van de nieuwste films die kunnen worden gehuurd uit als een oude school videotheek. En het beste van alles, ze zijn geheel gratis—je hoeft alleen maar een bibliotheek kaart.

Je hebt altijd nieuwe dingen om op te letten of u nu online streaming, het bezoeken van uw lokale theater, of nog via de kabel. Er is zo veel inhoud die er zijn, proberen om te zoeken een beetje moeilijker voordat u begint met Het Kantoor over voor de achtste keer.