10 Beste DOS-Spillene som Du Kan Spille Online

0
71

Uansett om du er 40 eller 14 du kommer til å elske å spille disse spill fra gullalderen av PC-spilling. Tilbake når PC-operativsystemet var enten DOS eller MS-DOS, grunnlaget for gaming ble lagt.

Hvis du er i den eldre gruppen, hvorfor ikke ta med barn, nieser eller nevøer ned memory lane med deg ved å introdusere dem til følgende liste over de beste DOS-spill. En eller annen måte, de vil bli overrasket,

Oregon Trail

Oregon Trail var en av de beste DOS-spillene til å skje til klasserom siden fordypningen. Tro det eller ei, det var først opprettet i 1971 i Minnesota. Det treffer bredere distribusjon gjennom Minnesota i 1974 og så til slutt over hele verden.

Selger mer enn 65 millioner eksemplarer og sparking utallige tall av datamaskin-relaterte yrker, som visste dysenteri kunne være så underholdende og lærerikt?

Sim City

Sim City viste at det er noe med mennesker som tiltrekker oss til å bygge imperier og deretter knuse dem for moro skyld. Test din hånd på kommunale utvikling og styring uten risiko for hvem som helst å bli skadet.

Publisert i 1989, har denne byen-bygge-spillet var det første avbetaling av en franchise av Sim-relaterte spill. Det er ingen tvil om du har spilt minst ett av dets nærstående DOS-spill.

Wolfenstein 3D

Wolfenstein 3D er den andre DOS-spillet i Wolfenstein franchise, etter Castle Wolfenstein. Den klassiske første-person shooter (FPS) setter deg i kontroll av helten, B. J. Blazkowicz, i en tredimensjonal labyrint. Målet er å bekjempe Nazistene nivå etter nivå, og sjefen av boss.

Noen mennesker kreditt Wolfenstein 3D med å være den første FPS. Forskjellen er holdt av Labyrinten Kriger og kan dateres tilbake til 1973. Wolfenstein 3D ble det en til å gjøre FPS en husholdning ord, i hvert fall for spillere.

Pac-Man

Pac-Man var synonymt med dataspill for over et tiår. Det er nesten utladet America ‘ s tilførsel av kvartaler fra banker, førte til gaming skader og en topp ti hit sang, “Pac-Man-Feber”.

Som den typiske DOS-spill av 80-tallet er det gjort spranget fra arcade hjem datamaskiner raskt for omtrent hver plattform du kan tenke på. Det fortsetter å være tilgjengelig i dag på Xbox og på utallige knock-off apps. DOS-versjonen er så nær arcade-opplevelse som du vil få i disse dager.

Maniac Mansion

Maniac Mansion, fra 1987, innført SCUMM-grensesnitt fra Lucasfilm Games. Ja, Lucasfilm som i Star Wars, og SCUMM betyr Script Creation Verktøy for Maniac Mansion.

Som navnet antyder, Maniac Mansion er et merkelig spill med merkelige ting på og en gal mann av vitenskap, Dr. Fred. Ditt oppdrag er å infiltrere herskapshus med din venn Dave fra videregående skole for å finne Sandstrender, en jente som var savnet fra din skole. Det høres rart ut, men det er merkelig morsomt og vanedannende.

Prince Of Persia

Prince of Persia var en 2D-plattform eventyr på Pcer 20 år før Jake Gyllenhaal ble kastet spille street urchin Dastan. Motivert av sin kjærlighet til Sultanens datter, vår helt må rømme fra fengselet, løpe, hoppe, og sverd kjempe sin vei for å redde henne fra den onde Grand Visir Jaffar.

Prince of Persia var den første DOS-spillet for å få en kinofølelse til gaming.

Hvor I Verden Er Carmen Sandiego?

Hvor i Verden er Carmen Sandiego var en annen pedagogisk spill som lekket inn i pop-kultur historie. Siden 1985 barna har lært om geografi og verdenshistorien ved å jage den unnvikende tyv Carmen rundt om i verden.

Spillet fløt ut av klasserommet og på TV med en tittel sang som du hører i hodet akkurat nå, hvis du noen gang hørt det før. Det er rykter om at en film er i arbeid også.

Championship Manager

Championship Manager kan virke som den odde en ut i denne listen, hvis du er fra Nord-Amerika. I STORBRITANNIA ble det hvert fotball nerd er tidsfordriv når de var ikke å se eller snakke om fotball.

Det var ikke engang den første fantasy sports team type spill, men det fanget på og årlige versjoner har blitt publisert fra 1992 fram til og med 2011. Det er ganske en kjøre av alle standarder.

DOOM

DOOM har til å være med på listen. Det er på hver liste. Hvis Wolfenstein 3D åpnet FPS-dørs, DOOM marsjerte gjennom det, og lesset av BFG 9000 på alle.

Blir utgitt som 9-nivå, gratis shareware i 1993, og spillet kom anslagsvis 20 millioner spillere i 2 år. Den ekstra nivåer som ble solgt på postordre. DOOM er nyskapende flerspillermodus tillatt for deg og dine venner til å arbeide sammen for å ta ut Cacodemons, eller du kan gå Deathmatch på hverandre.

Måtte den beste space marine live.

Street Fighter II

Street Fighter II er den ikoniske head-to-head bekjempe DOS-spill av ’90-tallet. Som barn, de fleste av oss visste ikke engang at det var en Street Fighter I. Starter i arkader, det raket i kvartalene og dens popularitet ikke forsinke når det flyttet til hjemme-gaming.

Combo stil kjemper det innført faktisk var en bug. Produsent Noritaka Funamizu lagt merke til i testing som gjør combo treff var mulig, eller svært vanskelig å gjøre, men fortsatt mulig. Han syntes det var så lite sannsynlig at noen ville oppdage det som de vil bare ha den i. Nå er det en funksjon i alle kjemper spillet.

Arkaden Er Alltid Åpen

Disse 10 beste DOS-spillene kan ikke være din personlige topp ti, men de var alle svært populære og innflytelsesrike på spill, spill utvikling, og pop-kultur over hele verden. Hvert spill du spiller i dag skylder en takknemlighetsgjeld og mer enn et par linjer med kode til disse trailblazers.

Med nettsteder som the Internet Archive er MS-DOS-biblioteket, disse perler er bevart i dag og i fremtiden.