PSA: U Kunt Bundel Hulu Zonder Advertenties en Disney+—Hier is Hoe

0
105

Een van de beste streaming aanbiedingen die er is in de Disney-Bundel. De bundel netten je Disney+, ESPN+, en Hulu met advertenties. Maar wat als u niet wilt dat Hulu advertenties? Goed, kunt u dat ook als u springen door hoepels.

Laten we gewoon trek het band-aid uit om te beginnen. Het proces om de Hulu zonder advertenties in de Disney Bundel is ingewikkeld en verwarrend. Wat u moet doen hangt af van wat abonnementen, indien van toepassing, die u momenteel hebt.

Dus gaan we het af te breken in vier scenario ‘ s:

  • U hebt geen abonnementen op alle
  • U hoeft alleen Hulu
  • U hoeft alleen Disney+
  • Heb je de Disney+ Bundel al met inbegrip van Hulu met advertenties

Zoekt u het gedeelte dat wordt beschreven voor u om te zien wat te doen.

Houd in gedachten, als u al ontvangen een Hulu gratis of via Spotify of een andere promotie, u niet in aanmerking komt voor de Disney-bundel.

U Hebt Geen Abonnementen

Als u nog niet geabonneerd op een dienst en u wilt Hulu zonder advertenties, bent u in een geweldige positie. Niet aanmelden voor de Disney Bundel gewoon nog niet. Het eerste wat je hoeft te doen is je aanmelden voor Hulu zonder advertenties. Maak een Fashion-account koppelen aan een e-mailadres, alles zetten.

Zodra je dat doet, kun je je aanmelden voor de Disney-Bundel. Maar je moet gebruik maken van hetzelfde e-mailadres dat u gebruikt voor Hulu. Als u niet, zal je niet krijgen bundel prijzen.

Nu, voor de toekomst, u ontvangt twee facturen—een van Hulu en één van Disney. Maar, zal Disney toepassen van een $7 credit (de prijs van Hulu met advertenties) tegen uw Disney – + – account. Zolang u een Hulu account, het krediet zal worden toegepast per maand.

U Hoeft Alleen Hulu Zonder Advertenties

Als u al Hulu, maar geen Disney+, het verkrijgen van de Disney Bundel aangesloten is eenvoudig, met één cruciaal detail. Ga naar Disney+ en aanmelden voor de Bundel. Zorg ervoor dat u hetzelfde e-mailadres voor uw Disney-account dat wordt gebruikt voor Hulu. Dat verbindt de twee.

Voor de toekomst, je ontvangt twee facturen—een van Hulu en één van Disney. Maar, zal Disney toepassen van een $7 credit (de prijs van Hulu met advertenties) tegen uw Disney – + – account. Zolang u een Hulu account, het krediet zal worden toegepast per maand.

U hoeft alleen Disney+ (Geen Bundel of Hulu)

Als je Disney+ en niet de Bundel of Hulu, het is mogelijk om te schakelen. Maar u moet nemen stappen in een bepaalde volgorde.

Eerste, je aanmelden voor een Hulu zonder Advertenties-account. Zorg ervoor dat u hetzelfde e-mailadres dat u heeft gebruikt voor uw Disney – + – account. Als je eenmaal hebt Hulu instellen, gaat u terug naar Disney+ en een upgrade naar een Disney-Bundel. Als u promotie prijzen (via Verizon of via de drie jaar korting), Disney zal het tegoed op uw rekening elke maand, om aan te geven dat de promotie.

Voor de toekomst, je ontvangt twee facturen—een van Hulu en één van Disney. Maar, zal Disney toepassen van een $7 credit (de prijs van Hulu met advertenties) tegen uw Disney – + – account. Zolang u een Hulu account, het krediet zal worden toegepast per maand.

Heb je de Disney+ Bundel Al

Als u zich al heeft aangemeld voor de Disney Bundel en gemaakt Hulu account langs de weg, je bent in voor een ruige rit te schakelen, helaas.

Momenteel is er slechts één keuze als u wilt Hulu zonder advertenties. U annuleert uw Disney Bundel abonnement. Wacht tot de cyclus eindigt (samen met uw Disney-service).

Op dat moment kunt u zich aanmelden voor Hulu zonder Advertenties. Zorg ervoor dat de account maakt gebruik van hetzelfde e-mailadres dat u gebruikt voor Disney. Zodra uw Hulu-account is ingesteld, gaat u terug naar Disney+ en aanmelden voor de Disney-Bundel.

Voor de toekomst, je ontvangt twee facturen—een van Hulu en één van Disney. Maar, zal Disney toepassen van een $7 credit (de prijs van Hulu met advertenties) tegen uw Disney – + – account. Zolang u een Hulu account, het krediet zal worden toegepast per maand.

We kunnen alleen maar hopen dat Disney uiteindelijk zal dit proces een stuk minder ingewikkeld. Voor nu, dat zijn de hoepels je moet springen door als u wilt dat uw Disney-Bundel op te nemen Hulu zonder advertenties.