PSA: Du Kan använda Hulu Utan Annonser och Disney+—Här är Hur

0
134

En av de bästa streaming handlar där det är Disney Bunt. Bunt nät du Disney+, ESPN+, och Hulu med annonser. Men vad händer om du inte vill Hulu annonser? Tja, du kan ha det också—om du hoppa genom fälgar.

Låt oss bara dra bandet-stöd off för att starta. Processen för att få Hulu utan annonser i dina Disney Bunt är invecklad och förvirrande. Vad du behöver göra beror på vad abonnemang, om någon, som du för närvarande har.

Så vi kommer att dela upp det i fyra olika scenarier:

  • Du har inga prenumerationer på alla
  • Du har bara Hulu
  • Du har bara Disney+
  • Du har Disney+ Bunt redan bland annat Hulu med annonser

Hitta de avsnitt som beskriver dig att se vad du ska göra.

Kom bara ihåg, om du redan får ett Hulu gratis eller genom Spotify eller annan marknadsföring, är du inte berättigad till Disney bunt.

Du Har Inget Abonnemang

Om du ännu inte prenumererar på någon tjänst ännu och du vill Hulu utan annonser, du är i en bra position. Inte registrera dig för Disney Bunt ännu. Det första du behöver göra är att registrera dig för Hulu utan annonser. Skapa en Hulu konto, associera det till en e-postadress, få upp allting.

När du gör, du kan registrera för Disney Bunt. Men du måste använda samma e-postadress som du använde för Hulu. Om du inte gör det, du kommer inte att få paket prissättning.

Nu går framåt, får du två fakturor—en från Hulu och en från Disney. Men, Disney kommer att tillämpa en $7 kredit (priset på Hulu med annonser) mot dina Disney – + – konto. Så länge du bibehålla en Hulu konto, kredit kommer att tillämpas för varje månad.

Du Har Bara Hulu Utan Annonser

Om du redan har Hulu men inte har Disney+, få Disney Bunt ansluten är enkel, men med en avgörande detalj. Gå till Disney+ och registrera dig för Bunt. Se till att du använder samma e-postadress för ditt Disney+ konto som används för Hulu. Som förbinder de två.

Kommer fram, får du två fakturor—en från Hulu och en från Disney. Men, Disney kommer att tillämpa en $7 kredit (priset på Hulu med annonser) mot dina Disney – + – konto. Så länge du bibehålla en Hulu konto, kredit kommer att tillämpas för varje månad.

Du har bara Disney+ (Inga Paket eller Hulu)

Om du har Disney+ och inte har den Bunt eller Hulu, det är möjligt att byta. Men du måste ta steg i en viss ordning.

Först, registrera dig för ett Hulu utan Annonser konto. Se till att du använder samma e-postadress som du använde för din Disney – + – konto. När du har Hulu ställa upp, gå tillbaka till Disney+ och uppgradera till en Disney Bunt. Om du har promotion prissättning (genom Verizon eller genom tre-år-rabatt), Disney kommer att kreditera ditt konto varje månad för att återspegla den kampanjen.

Kommer fram, får du två fakturor—en från Hulu och en från Disney. Men, Disney kommer att tillämpa en $7 kredit (priset på Hulu med annonser) mot dina Disney – + – konto. Så länge du bibehålla en Hulu konto, kredit kommer att tillämpas för varje månad.

Du Har Disney+ Bunt Redan

Om du redan har registrerat dig för Disney Bunt och skapat ditt Hulu konto längs vägen, du är i för en grov åktur till switch, tyvärr.

För närvarande kan du bara har ett val om du vill Hulu utan annonser. Du måste avbryta dina Disney Bunt prenumeration. Vänta sedan tills den faktureringsperiod slutar (tillsammans med dina Disney-service).

Vid denna punkt, du kan registrera dig för Hulu utan Annonser. Se till att det konto som använder samma e-postadress som du använder för Disney. När din Hulu konto är inställt, gå tillbaka till Disney+ och registrera dig för Disney Bunt.

Kommer fram, får du två fakturor—en från Hulu och en från Disney. Men, Disney kommer att tillämpa en $7 kredit (priset på Hulu med annonser) mot dina Disney – + – konto. Så länge du bibehålla en Hulu konto, kredit kommer att tillämpas för varje månad.

Vi kan bara hoppas att Disney så småningom kommer att göra denna process mycket mindre komplicerat. För nu, de är de fälgar som du har att hoppa igenom om du vill att dina Disney Bunt till att omfatta Hulu utan annonser.