Google is het Maken van RCS Beschikbaar voor Alle Android-Gebruikers, zonder dat de Dragers Helpen

0
106
Justin Duino

Terwijl de meeste smartphone-gebruikers over de hele wereld vertrouwen op diverse chat-apps zoals WhatsApp, klanten in de verenigde staten nog steeds sterk afhankelijk zijn van de SMS (short message service) te communiceren. Helaas, SMS is een zeer barebones en buggy systeem. BC ‘ s (Rich Communication Services) zou op te lossen de meeste problemen.

Google heeft in samenwerking met global carriers voor meer dan twee jaar te vervangen SMS met RCS. Zoals je je kunt voorstellen, de uitrol is verre van soepel. Nu, in plaats van te blijven wachten voor de vervoerders om het initiatief verder, Google is het maken van RCS beschikbaar voor alle Android-gebruikers in de VS

Een Google-woordvoerder gaf Droid-Life het volgende statement wanneer u wordt gevraagd of het bedrijf zal blijven werken met de vervoerders om andere RCS diensten:

We zijn in nauw contact met de vervoerders over deze stap en blijven met hen samen te werken om tot een consistente en interoperabele ervaring voor iedereen op Android.

Het is technisch mogelijk voor ons om te migreren naar een partner RCS-diensten en wij zijn toegewijd aan het werken met onze partners om ervoor te zorgen dat gebruikers over een geweldige ervaring, en zijn blij om interoperabiliteit met hun dienst, zoals het migreren van hun dienst.

Als je ooit eigendom van of gebruikt een smartphone van Apple, kunt u denken van RCS als vergelijkbaar met iMessage. In plaats van gewoon in de hoop dat uw bericht doorloopt, u kunt rekenen op uitgebreide functies zoals leesbevestigingen, beelden van hoge kwaliteit, typen indicatoren, en de rijke group chats.

RELATEDWhat is RCS, de Opvolger van SMS?

Een van de grootste nadelen van RCS, maar, is het feit dat de berichten niet versleuteld.

De RCS uitrol begin vandaag en beschikbaar moeten zijn voor de meeste door het einde van het jaar. Als de Berichten app nog niet is geïnstalleerd op uw telefoon, kunt u deze downloaden van de Google Play Store. Wanneer RCS is beschikbaar op uw toestel, ontvang je een prompt die u vraagt of u wilt inschakelen “Chat” – functies.