De Avantree TWS115 Echte Draadloze Oordopjes: Bass Boost en Draadloos Opladen voor Goedkope

0
104

Waardering:
7.5/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $50

Kopen op Amazon

Andrew Heinzman

Zoals de naam al impliceert, kunt u het opladen van de Avantree TWS115 Echte Draadloze Oordopjes draadloos, en ze hebben ook een zware basweergave. Plus, ze kosten minder dan $50, dat is een koopje!

Hier is Wat We Willen

 • Het geluid is goed (en bass-heavy) voor de prijs
 • De koppeling is verrassend gemakkelijk
 • Vaste levensduur van de batterij
 • Draadloos opladen is zeldzaam in deze prijsklasse

En Wat We niet

 • Ze voelen goedkoper
 • Controles zijn ongemakkelijk te gebruiken
 • Ik zou de handel draadloos opladen voor een dunnere case of beter geluid

Dit wil niet zeggen dat ze perfect. Nogmaals, ze zijn minder dan $50, en ze voelen zo goedkoop. Ze zijn super licht van gewicht (en dat is niet per se een slechte zaak te zijn), ze zijn niet sweatproof, en ik heb een aantal problemen met hun controles (daar later meer over).

Echter, de TWS115s weten te overtreffen sommige verwachtingen—tenminste die had ik voor draadloze oordopjes in deze prijsklasse. Ze zijn redelijk comfortabel (weer, licht), ze klinken goed, ze hebben een vaste levensduur van de batterij, hun zaak is echt portable (het is slechts ongeveer drie centimeter lang), en u kunt de batterij niet draadloos (zonder ze opblazen). Wat kan je meer vragen?

Wat is Dat? Bass Boost?

Oordopjes is de geluidskwaliteit behoorlijk getroffen of missen, vooral wanneer u een duik nemen in het goedkope draadloze verscheidenheid. Echter, ik ben blij met hoe het Avantree TWS115s geluid. Ze zijn niet perfect, maar ze klinken voldoende voor de prijs (en misschien beter dan sommige concurrenten).

Deze oordopjes benadrukken de bass en treble frequenties. In feite, ze bieden een prominente bass boost die je niet aantreft op andere budget draadloze earbuds, zoals de TaoTronics SoundLiberty 53 Echte Draadloze Oordopjes. Is dat een goede zaak? Dit is niet noodzakelijk—bass boost kunt maken van muziek, podcasts en video ‘ s geluid modderig. Echter, het is beter dan alleen de hoge tonen.

Het spreken van de hoge tonen, ik ben onder de indruk van hoe de high-end geluiden op deze oordopjes. Het is helder, zonder het krijgen in dat aluminium-op-een-bord grondgebied, dat is verrassend, op deze prijs. De Avantree TWS115s zijn zeker de moeite waard een kijkje als uw huidige oordopjes vallen je oren met piercing treble en geen bas.

Mijn enige echte klacht over de TWS115s’ geluidskwaliteit is dezelfde die ik heb over de meeste oordopjes (met inbegrip van AirPods, Jabras, enzovoort)—er zijn geen midden. Zonder mid, muziek klinkt dun, stemmen klinken van verre, en kick drums verliezen hun oomph!

Echter, ik zal niet knock off punten voor.

Solide Bluetooth, maar Underwhelming Besturingselementen

Andrew Heinzman

De oordopjes automatisch verbinding te maken met uw telefoon wanneer je trek ze uit van hun zaak en automatisch verbroken wanneer u ze terug te zetten. Ik heb het nog niet ondervonden lag, zijn ze niet gevallen synchroon, en de Bluetooth-verbinding werkt feilloos over de lengte van ongeveer twee slaapkamers.

Echter, de controls zijn een soort van vervelend. Ze zijn niet ingewikkeld, maar je moet heel hard duwen om ze aan het werk. Ik heb niet de neiging om te agressief druk oordopjes tegen mijn oor gat—het is gewoon ongemakkelijk.

Ik ben ook teleurgesteld dat er geen volume-regelaar op de TWS115s. Hoewel, om eerlijk te zijn, ik heb liever stel het volume in op mijn telefoon dan duw op deze dingen terwijl ze in mijn oren.

36 Uur van de vrije tijd Is niet Te veel van het goede

Andrew Heinzman

De TWS115 oordopjes kunnen ongeveer vier uur voordat ze opnieuw worden opgeladen in hun geval. Dat is niet verbazingwekkend, maar je krijgt een extra 32 uur vanaf het opladen van het geval, voor een totaal van 36 uur speeltijd. Net als andere oordopjes, kunt u controleren levensduur van de batterij van de Bluetooth-instellingen van uw telefoon.

Dat is vrij veel voor een paar goedkope oordopjes. Voor de referentie, de AirPods hebben een 4,5 uur bud leven en een totale levensduur van 24 uur. (Als vier uur per dag bud leven is veel te kort voor u, check out de Creatieve Uitschieters Lucht Echte Draadloze Koptelefoon—ze hebben een 10 uur speeltijd).

Als voor het opladen, het is wat je zou verwachten. De oordopjes neemt ongeveer 45 minuten in rekening te brengen. De zaak tegen in ongeveer twee uur) via micro-USB-poort of draadloos opladen. Wacht, draadloos opladen?

Ik zou de Handel van het Draadloos Opladen

Andrew Heinzman

Ik ben echt verrast deze oordopjes niet alleen ondersteuning voor draadloos opladen, maar ook dat ze niet oververhit raken terwijl je dat doet. Afgezien van AirPods, de meeste draadloze oordopjes gebrek draadloos opladen van het vermogen en de kracht die je via een USB-kabel.

Hoewel ik graag draadloos opladen (en dat waardeer ik sla dit is een micro-USB-poort), ik ben weliswaar een beetje in de war. Misschien is er een reden waarom andere $50 oordopjes hebben geen draadloos opladen, weet je wel? Misschien de kosten van het draadloos opladen van de hardware (en de ruimte die het in beslag neemt) kan worden gebruikt voor iets beters, zoals een grotere batterij, een dunnere case, betere knoppen, of meer robuust geluid.

Ik ben niet aan het onvoldoende onderkennen van de wireless charging feature. Het is een nette luxe, en ik kan zien waarom het misschien een selling point voor sommige mensen (het is zeker de zaken eenvoudiger voor mij). Ik denk gewoon dat de TWS115s zou een beter product als dat de productie kosten ging naar iets meer rudimentair.

Al met al, de Avantree TWS115s zijn een paar grote goedkope oordopjes. Ze beschikken over een hoge respons van lage tonen, solide levensduur van de batterij en draadloos opladen (die ik beschouw als een luxe).

De enige problemen die ik had met deze oordopjes zijn de kwaliteit van de bouw en de controles. Ook wil ik de kosten van het draadloos opladen ging in iets meer basic, zoals een betere knoppen of meer levensduur van de batterij voor de knoppen. Echter, deze fouten zijn vrij gemakkelijk over het hoofd zien als je de TWS115s prijs en functies.

Ik zou adviseren deze oordopjes voor iedereen die op zoek is binnen de $50 prijsklasse—en als u vindt ze op de verkoop, zeker kopen ’em!

Waardering: 7.5/10
Prijs: $50

Kopen op Amazon

Hier is Wat We Willen

 • Het geluid is goed (en bass-heavy) voor de prijs
 • De koppeling is verrassend gemakkelijk
 • Vaste levensduur van de batterij
 • Draadloos opladen is zeldzaam in deze prijsklasse

En Wat We niet

 • Ze voelen goedkoper
 • Controles zijn ongemakkelijk te gebruiken
 • Ik zou de handel draadloos opladen voor een dunnere case of beter geluid