Piper een Nieuwe Sensor Explorer Expansie Kit Digitaliseren van Uw Kind op de Wereld

0
106
Piper

Piper de computer van de kit doet een groot werk van het onderwijs van uw kinderen over de hardware van een computer en de andere computer science begrippen. Het bedrijf heeft nu een nieuwe $49 expansie kit bouwt voort op dat, met sensoren die de interactie met de echte wereld.

De Piper computer kit is een van de beste build-your-own computer STAM kits die er zijn. In tegenstelling tot andere vergelijkbare concepten, zoals Kano, zal uw kind het bouwen van de behuizing voor een computer en een controller te bewegen in de educatieve spellen.

Dan zullen ze toevoegen Led ‘ s, knoppen en schakelaars om te interageren met het spel—Piper een nieuwe Sensor Explorer uitbreiding breidt dat idee. De kit wordt geleverd met een kleur sensor, temperatuursensor, een ultrasone afstandmeter, en trading cards werken met de sensoren.

De sensoren doen gewoon wat hun namen zijn: houd de kleur van de sensor tot aan een rood stuk papier, en het correct identificeren als rode, bijvoorbeeld.

Nieuwe hardware zelf is niet zo handig, dus Piper is ook het vrijgeven van een update te gaan met het. Ik had een kans om te proberen beide de update en met de nieuwe hardware.

U krijgt een veel betere uitleg over breadboards in de nieuwe Component Bibliotheek dan het originele spel aanbevolen. Piper

Ik ben blij om te zeggen dat de gratis update verhelpt u een aantal van de zaken die ik noemde in de Piper Computer Kit review—u kunt nu typ een Wi-Fi-wachtwoord met behulp van een toetsenbord op het scherm, bijvoorbeeld. Dat lost het ontbreken van een fysiek toetsenbord probleem. Het spel leek ook meer stabiel; het is nog niet gecrasht eens in de paar dagen mijn zoon gespeeld.

De update bevat nieuwe lessen voor de hardware. Ze blijven op de algemene verhaallijn van de originele game, je zult navigeren Piper Bot en zijn muis vriend naar verschillende werelden die profiteren van elke sensor. Op één wereld, van alle kleur verdwenen is. En het is aan u om te scannen in kleuren om het probleem te verhelpen.

Langs de weg, het spel leert de wetenschap concepten, en wordt beschreven hoe het menselijk oog waarneemt kleur. Ook de ultrasone afstandmeter leert de concepten van het meten van afstand. De spellen ook te verdiepen in een Scratch-zoals codering interface, die is een geweldige manier om te leren van basis-codering concepten. Het geeft ook een betere baan te verklaren breadboards, en hoe ze werken dan het oorspronkelijke spel had. Zelfs krijg je een live beeld van wat u hebt aangesloten op de interface.

Op $49, de kit is een redelijk geprijsde add-on die houdt van een goede baan van de uitbreiding op wat Piper doet het het beste leert in de echte wereld concepten door middel van het betrekken van educatieve games. In aanvulling op de Sensor Kit, Piper is ook het aanbieden van een plan voor de bescherming. Voor $49, krijg je een jaar van toevallige bescherming voor zowel de Piper Computer Kit en de Sensor Explorer Kit. Het plan heeft betrekking op de mechanische en elektrische storingen voor een extra jaar na de fabrieksgarantie eindigt.

Kopen op Piper