IKEA Lanceert een Edison Lamp voor Minder Dan een Hamilton

0
110
IKEA

Edison-style-lampen zijn al de woede. Ze hoeven niet perfect passen bij de traditionele gloeilampen, maar je krijgt iets vrij gelijkaardig, die slaat de nostalgie voelt. Meestal, ze kosten zo veel als $25. IKEA ‘ s nieuwe $9.99 Edison-lamp is veel meer betaalbaar.

Als u niet vertrouwd bent met Edison-stijl lampen, ze zijn moderne LED-lampen met kleine veranderingen. Door middel van een combinatie van glas (of plastic) en het gebruik van warm licht (meestal rond de 2200 Kelvin), de lichten lijken op die van Thomas Edison originele gloeilamp.

Ze hoeven niet technisch veel beter of slechter dan andere LED-lampen, maar ze zien er mooier uit. Als u een open lamp waar de lamp ziet, dit is het type dat iets toevoegt aan de algehele uitstraling van uw inrichting. Helaas, stijl komt met een prijs.

Philips Hue Edison-lampen meestal gaan voor $25, en zelfs Bulbrite uitstekende Solana Edison is $20. Dat is een hoop geld te besteden aan een enkele gloeilamp.

IKEA

Voer IKEA, leverancier van minder dure meubels voor uw huis. De nieuwe TRÅDFRI LED-lamp kijkt het deel en het kost minder bij slechts $9.99. U moet de TRÅDFRI afstandsbediening voor smarthome controle en de TRÅDFRI app (voor iOS en Android), maar zelfs met dat eerste aankoop bent u nog op zoek naar de kosten van een losse philips lamp voor het kopen van die vennootschap verplicht hub.

Zolang u de afstandsbediening, TRÅDFRI lampen zijn ook compatibel met de Google-Assistent en Alexa. Dus laten we de selectievakjes in te schakelen: het verdisconteren van de hub-u koopt alleen een keer, je krijgt een Edison-stijl lamp, smart home functies, en voice control, voor $15, – minder dan Philip ‘ s aanbieden, en slechts $2 meer dan Wyze het uitstekende (maar dof) lamp. Dat is geen slechte deal op alle.

Kopen op IKEA