Hur du Använder YouTube är Kö Funktionen

0
53
Khamosh Pathak

Till skillnad från Netflix, YouTube var aldrig avsedd för binge-tittande. Du kan installera tillägg, men de har aldrig fungerat bra. Nu kan du officiellt skapa en video kö från vilken sida som helst, luta dig tillbaka och titta på filmer utan att lämna spelare.

Video kö funktionen är tillgänglig på en ny design på Youtubes webbplats. Om du ser större videominiatyrer på hemsidan och en ny “Lägg Till i Kö” knappen när du placerar pekaren över en miniatyr, du har tillgång till funktionen. Om inte, du får vänta tills YouTube rullar uppdatering för alla användare.

YouTube har inte meddelat om det planer på att kön har för sin mobila appar för iPhone, iPad, eller Android. För nu, det är bara för dem att titta på sina datorer med en webbläsare.

Lägg till i Kö-knappen finns på hemsidan, sök-sidan, och i de rekommendationer menyn. Så oavsett var du är, kan du starta en kö. Du kan göra detta medan du tittar på en video, eller innan du startar en.

Här är hur det fungerar. Öppna webbplatsen YouTube på din dator och för muspekaren över en videominiatyr. Här, klicka på “Lägg till i Kö” knappen.

Detta kommer att omedelbart få upp en mini-spelare i det nedre högra hörnet av skärmen. Detta är din kö. Du kan klicka på “Play” knappen för att börja spela video. Men en kö med bara en video är inte mycket av en kö.

Låt oss börja med att lägga till fler videor. För muspekaren över en annan video miniatyr av bilden och tryck därefter på “Lägg till i Kö” knappen igen för att lägga det under föregående video. Gör detta för alla de videoklipp du vill titta på i denna session. Du kan navigera till en annan YouTube-sida, och mini-spelare kommer att stanna kvar.

Kön kommer att uppdateras. Klicka på den nedre verktygsfältet i mini-spelare för att utöka kö.

Här ser du alla filmer listade. Om du vill flytta upp en video, klicka på “Hantera” – ikonen och dra den upp eller ner. Om du vill radera en video från kön, klicka bara på “ta Bort” – knappen.

När du trycker på “Spela” knappen på en video från mini-spelare, det kommer att börja spela video i mini-spelare i sig.

Klicka på “Visa” – knappen i det övre vänstra hörnet av spelaren för att öppna video-sidan.

Här har du tillgång till video-spelare är finjustera kontroller, se kommentarerna, och göra videon i helskärm. Du hittar din kö på höger sida av skärmen. Om du har använt Titta på Senare funktionen innan, du kommer att bli bekant med gränssnittet.

Gå nu, helskärmsläge, klicka på play-knappen, luta dig tillbaka och njuta av. Alla videor i kön kommer att spela den ena efter den andra—utan att behöva bekymra sig om slumpmässiga rekommenderade videor spela tack vare funktionen spela upp automatiskt.

Till skillnad från att Titta på Senare, kön funktionen är endast begränsad till den aktuella sessionen. När du stänger webbsida, kommer du att gå ner i kön också.

Medan du är här, du kan också lära dig hur du kan stoppa YouTube från att automatiskt spela upp videor när du är klar med att titta på en video du faktiskt klickade på.

RELATERAT: Hur att Stoppa YouTube från att Automatiskt Spela upp Videor på iOS, Android och Webben

LÄS NÄSTA

  • “Hur att Ladda ner Disney+ Filmer och TV-program att Titta Offline
  • “Varför Jag Älskar Mina Apple-Klocka
  • “Vad Gör du om Din Windows-10 Tangentbordet eller Musen Fungerar inte
  • “Vad Är Reddit Guld och Varför Skulle Du Vilja Det?
  • “Är Min iPhone Vattentät?