Hoe Gebruik je YouTube-Wachtrij-Functie

0
150
Khamosh Pathak

In tegenstelling tot Netflix, YouTube is nooit echt ontworpen voor binge-kijken. Je zou kunnen installeren van extensies, maar ze nooit goed gewerkt. Nu, u kunt het officieel maken van een video van de wachtrij in willekeurige pagina, leun lekker achterover en bekijk video ‘ s zonder het verlaten van de speler.

De video wachtrij-functie is beschikbaar op de onlangs vernieuwde website van YouTube. Als je groter video thumbnails op de homepage en een nieuwe “Voeg toe Aan Wachtrij” toets wanneer u de muisaanwijzer op een miniatuur, hebt u toegang tot de functie. Indien niet, je zult moeten wachten tot YouTube rolt de update voor alle gebruikers.

YouTube heeft niet aangekondigd als het van plan is om de wachtrij-functie om de mobiele apps op de iPhone, iPad of Android. Voor nu, het is alleen voor degenen die kijken op hun computers met behulp van een web browser.

De Add to Queue-knop is beschikbaar op de home pagina, de pagina zoeken, en in de aanbevelingen menu. Dus ongeacht waar u bent, kunt u beginnen met een wachtrij. U kunt dit doen tijdens het kijken naar een video, of voordat u begint met één.

Hier is hoe het werkt. Open de website van YouTube op uw computer en plaats de muisaanwijzer op een videominiatuur. Hier, klik op de “Add to Queue” knop.

Dit zal direct een mini-speler in de rechterbenedenhoek van het scherm. Dit is de wachtrij. U kunt klikken op de “Play” knop om te beginnen met het afspelen van de video. Maar een wachtrij met één video is niet veel van een wachtrij.

Laten we beginnen met het toevoegen van video ‘ s. De muisaanwijzer op een andere video-miniatuur en klik dan op de “Add to Queue” – knop opnieuw in om het toe te voegen onderaan de vorige video. Doe dit voor alle video ‘ s die u wilt zien in deze sessie. U kunt navigeren naar een ander YouTube-pagina, en de mini-speler zal blijven.

De wachtrij zal worden bijgewerkt. Klik op de onderste werkbalk in de mini player om uit te breiden in de wachtrij.

Hier zie je alle video ‘ s weergegeven. Indien u wilt overgaan tot een video, klik op het “Handvat” pictogram en sleep het omhoog of omlaag. Als u wilt een video verwijderen uit de wachtrij, klikt u op de knop “Verwijderen”.

Wanneer u drukt op de “Play” – knop op een video van de mini speler start het afspelen van de video in de mini speler zelf.

Klik op de “Vouw” knop in de linkerbovenhoek van de speler te openen om de video pagina.

Hier heb je toegang tot de video-player ‘ s fine-tunen van besturing, zie de opmerkingen, en maken de video op het volledige scherm. U vindt uw wachtrij op de rechterkant van het scherm. Als u hebt gebruikt met de functie Later Bekijken voordat u bent vertrouwd met de GEBRUIKERSINTERFACE.

Nu, het volledige scherm te zien, klik op de play knop, ga rustig zitten en geniet. Alle video ‘s in de wachtrij zullen spelen een na de andere—geen zorgen hoeft te maken over willekeurige aanbevolen video’ s afspelen, dankzij de autoplay functie.

In tegenstelling tot de Later te Bekijken, de wachtrij functie is alleen beperkt tot de huidige sessie. Wanneer u bij het sluiten van de webpagina, verliest u de wachtrij als goed.

Terwijl je hier bent, kunt u ook leren hoe u kunt stoppen met het YouTube automatisch video ‘ s afspelen nadat u klaar bent met het kijken van een video die u daadwerkelijk op geklikt wordt.

GERELATEERD: Hoe om te Stoppen met YouTube Automatisch Video ‘ s Afspelen op iOS, Android en het Web

LEES VERDER

  • “Het Downloaden van Disney+ Films en TV-Shows te Kijken Offline
  • “Waarom Ik Hou Van Mijn Apple-Horloge
  • “Wat te Doen als Uw Windows-10 Toetsenbord of de Muis niet Werken
  • “Wat Is Reddit Goud en Waarom Zou Je dat Willen?
  • “Is Mijn iPhone Waterdicht?