Det är på Tiden: Microsoft Är Slutligen Döda Mitt Folk

0
90

Microsoft är döda Mitt Folk, som förutspått. “Mina Människor” – funktionen på aktivitetsfältet är fortfarande här nu, men Microsoft har avslöjat att det är “inte längre utvecklas” och “kan tas bort i en framtida uppdatering.”

Denna information framkom i en lista över Windows-10 har Microsoft är inte längre utvecklas som Windows-10 November 2019 Uppdatering, som precis kommit med några små förändringar. Den här funktionen är nu “utfasade”—det är inte borta ännu, men räkna med att den försvinner i en kommande uppdatering.

Om du är förvirrad över vad Mitt Folk är, du är inte ensam. Den här funktionen är aktiverad som standard på Windows 10 aktivitetsfält. Klicka på ikonen för att hitta alla de människor du pratar med olika installerat sociala appar. Du kan välja hur du vill kontakta dem via e—post eller via en app. Du kan även pin-de människor du pratar med oftast till aktivitetsfältet, så de är alltid där!

Det var teorin. I praktiken har väldigt få appar har integrerats med det. Även Microsofts egna program som Windows 10 integrerade SMS-funktionen, Microsoft Lag, LinkedIn, Yammer, och Xbox Live Chat har ignorerat det. Och, om Microsoft ignorerar det, varför skulle populära tjänster som Facebook bry sig om att använda den? Att bristen på support för utvecklare som gör det har i stort sett värdelös.

Mitt Folk är nu bara ännu en meningslös ikon för att inaktivera den när du ställer in Windows-10. Det är en av de många onödiga funktioner som vi tycker att Microsoft ska ta bort från Windows 10, och vi är glada för Microsoft är att bli av med det.

Microsoft, låt Mitt Folk gå.

RELATERAT: Alla onödiga Windows-10 Funktioner som Microsoft Borde ta Bort

LÄS NÄSTA

  • “Hur kan man Använda YouTube är Kö Funktionen
  • “Hur att Ladda ner Disney+ Filmer och TV-program att Titta Offline
  • “Varför Jag Älskar Mina Apple-Klocka
  • “Vad Gör du om Din Windows-10 Tangentbordet eller Musen Fungerar inte
  • “Vad Är Reddit Guld och Varför Skulle Du Vilja Det?