De 5 Beste iPhone-11, 11 Pro, en 11 Pro Max Screen Protectors

0
682
Creatieve Familie/Shutterstock.com

Zelfs met moderne Gorilla glas, gebroken schermen zijn nog steeds de nummer één oorzaak van de schade aan iPhones. Terwijl de telefoon kan zeker omgaan met een paar druppels zonder een screen protector voor extra bescherming is geen slecht idee.

Een Notitie Op Het Scherm Beschermers

Naarmate de tijd vordert, telefoon-schermen worden steeds beter en sterker, dat is het elimineren van de noodzaak voor de beschermers van het scherm. Gorilla glass is ontworpen voor het omgaan met harde stoten; het kan echter niet alles. Uw iPhone 11 scherm nog breken als je niet voorzichtig bent met het.

Screen protectors zijn de laatste verdediging van je scherm is van verbrijzelen. De screen protector wordt de hit te nemen en breken in plaats daarvan. Ze helpen ook het voorkomen van krassen. Als je screen protector krijgt een kras op, het kan gemakkelijk vervangen worden omdat ze relatief goedkoop in vergelijking met de kosten van het vervangen van de telefoon scherm.

Als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van een screen protector, hier zijn een paar dingen om over na te denken voordat u er een kopen.

  • Kijken en Voelen: De twee belangrijkste dingen als het gaat om hoe een screen protector ziet eruit en voelt aan zijn duidelijkheid en dikte. De iPhone-11 heeft een prachtig scherm, dus het zou een schande zijn om het te bedekken met een bewolkte protector. De dikte van de protector zal invloed hebben op hoe de telefoon reageert als u het aanraakt. Te dik van een vriend en de telefoon zou kunnen gaan missen ingangen en voelen clunkier.
  • Toepassing: Bubbels zijn de vloek van de screen protector. Het kan heel moeilijk zijn om met de hand instellen van een scherm protector op een telefoon zonder het krijgen van een stof of luchtbellen tussen het scherm en de beschermer. Veel opties bieden dia ‘ s of laden dat kunt u perfect lager de protector op het scherm, waardoor de toepassing eenvoudiger.
  • Bescherming: Als je gaat om te kopen een screen protector voor een telefoon die al een sterke scherm, dan moet het veel meer bieden bescherming. Er zijn drie belangrijke types van screen protectors:
    • Gehard Glas: Dit zijn de zwaarste en dikste van de screen protector. Ze bieden de meeste bescherming, maar soms kan de telefoon zich minder ontvankelijk.
    • Polyethyleen-Tereftalaat (PET): Dit zijn enkele van de lichtste en soepelste protectors die je kunt kopen, maar ze bieden niet veel meer in termen van bescherming.
    • Thermoplastisch Polyurethaan (TPU): TPU is de meest voorkomende vorm van kunststof beschermers. Ze bieden een goede balans tussen bescherming en voelen glad aan. Echter, ze kunnen lastig zijn toe te passen.

De Beste Overall: Spigen Gehard Glas

Spigen

Als je gevoelig bent voor het laten vallen van uw telefoon, dit pack van Spigen screen protector zal de treffer voor u. De gehoorbeschermers zijn gemaakt van een dik gehard glas, wat zorgt voor een ton extra ondersteuning. Ze worden aangeboden in verschillende maten voor de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max.

De beschermers zijn voorzien van een automatische uitlijning installatie kit dat maakt het makkelijk om de protector perfect past op uw telefoon. Net schil de film terug, plaats de lade op de telefoon en duw de stok van de protector om je scherm. Het glas zelf heeft ook een oleophobic coating die voorkomt dat achtergebleven vingerafdrukken en vlekken.

De Beste Algemene

Spigen Gehard Glazen Screen Protector – [Glas.tR EZ Pasvorm] Ontworpen voor de iPhone 11 / iPhone XR [6.1 inch] [Case Vriendelijke] – 2-Pack

Spigen Gehard Glas screen protectors zijn eenvoudig te installeren en hebben een smudge-resistant coating die ervoor zorgt dat de telefoon het scherm veilig en schoon.

Shop Nu

$10.99
Meer aanbiedingen

De Premie Halen: dBrand Prisma

dBrand

dBrand is bekend om zijn grote apparaat skins, maar het maakt hoge kwaliteit screen protectors en cases. dBrand ‘s Prisma screen protectors zijn gemaakt met een hybride van gehard glas en een ‘shatterproof’ plastic polymeer, het combineren van het beste van beide materialen. Dit zorgt voor een zeer sterke beschermer die nog steeds voelt glad aan. U kunt op uw telefoon met een hamer of het een van deze zonder beschadiging van het scherm (hoewel we nog steeds niet raden.)

De toepassing methode voor dBrand beschermers is relatief eenvoudig. De stabilisator wordt aangesloten op de onderkant van de telefoon en blijft de beschermer op zijn plaats tijdens de aanvraagprocedure. Vervolgens maakt u een soepele mogelijke bubbels, verwijder de bovenste laag uit en haal de stabilisator. Zelfs als je het potje voor de eerste keer, ze komen in verpakkingen van twee, dus je kunt altijd opnieuw proberen.

Op het moment van schrijven is de screen protectors zijn uitsluitend beschikbaar voor pre-order; echter, ze moeten uit het schip in November 2019. Er zijn opties voor de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max.

Kopen op dBrand

De Budget Optie: amFilms Glazen Screen Protector

amFilm

amFilms glazen screen protector komt in een goedkoop pakket van drie dat is perfect voor mensen die meer geneigd zijn om de gebroken schermen. De gehard glas is 0,33 mm dun, heel duidelijk, en heeft geen grote invloed op de touch-gevoeligheid. amFilm maakt ook opties voor alle iPhone-11-serie telefoons: iPhone-11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max.

Het aanvraag proces is relatief eenvoudig. U zet de gids-geval op uw telefoon en plaats de protector binnen de vier gids muren te kleven op het scherm. Het pakket bevat ook stof verwijderen strips, alcohol doekjes, en een microfiber doekje om ervoor te zorgen dat er niets wordt gevangen tussen uw telefoon en de beschermer.

De Budget Optie

amFilm Screen Protector Glas voor de iPhone 11 en iPhone XR (3-Pack), Case Vriendelijke Gehard Glas Screen Protector Film voor Apple iPhone 11 en 10R (6.1 Inch)

amFilms glazen screen protector zijn een geweldige manier om je telefoon scherm te beschermen zonder de uitgaven te veel. De verpakking bevat drie beschermers, een applicatie gids, en zijn drie manieren voor het reinigen van uw scherm.

Shop Nu

$6.99
Meer aanbiedingen

De Beste Beschermer Van De Privacy: JETech Privacy Glas

JETech

Sommige mensen hebben een hekel aan het gevoel dat iemand over hun schouder meekijken terwijl ze op hun telefoon. Privacy screen protectors zijn ontworpen om te vervagen de afbeelding van de telefoon als het wordt bekeken vanuit een hoek, het effectief blokkeren van een ander dan de houder van het maken van afbeeldingen en tekst op het scherm.

JETech Beschermers zijn gemaakt van dun gehard glas is krasbestendig. Het product wordt niet geleverd met een applicatie, maar de screen protector is eenvoudig aan line-up met de telefoon randen. Het bevat een screen cleaning kit om zich te ontdoen van alle stof en vegen voordat u de protector.

U kunt de aankoop van een beschermer van de privacy van JETech voor uw iPhone 11, iPhone 11 Pro-of iPhone-11 Pro Max.

De Beste Beschermer Van De Privacy

JETech Privacy Screen Protector voor iPhone 11 en iPhone XR 6.1-Inch, Anti Spy Gehard Glas Film, 2-Pack

JETech Privacy Screen protector blijft uw scherm kapot na een daling en houden ook dwalen de ogen van uw bedrijf.

Shop Nu

$8.98
Meer aanbiedingen

De Beste Kunststof Protector: IQ Afscherming Kunststof Protector

IQ Schild

Als je geen fan van de traditionele gehard glas beschermers, IQ Shield biedt een kunststof op basis van de protector beschermt je scherm tegen stoten en krassen. Echter, het zal niet de bescherming van uw scherm, van hoge drops, en de effecten. IQ Schild heeft opties voor de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max.

Het pakket komt niet met een applicatie gids. In plaats daarvan, de beschermer is geplaatst op het scherm met behulp van een natte installatie methode waardoor eventuele luchtbellen voordat het is verzegeld. De film zelf heeft ook zelfherstellende vermogens repareer krassen op het oppervlak. Het zal niet de reparatie van uw telefoon als u bij het kraken van het werkelijke scherm, dat wel.

De Beste Kunststof Protector

IQ Schild Screen Protector Compatibel met Apple iPhone 11 (6.1 inch)(2-Pack)(Zaak Vriendelijk + Camera) LiquidSkin Anti-Bubble Duidelijke Film

IQ Schild van de Screen protector blijft uw scherm van de telefoon veilig beschermd tegen krassen zonder dat het bewolkt of afbreuk te doen aan de touch screen gevoeligheid.

Shop Nu

$7.85
Meer aanbiedingen