De 5 Bästa Cykel Golvet Pumpar för att Fixa Din Platt Höger Utanför Bat

0
120
Ian Slack

Få dig en bra cykel golvet pumpen är viktigt att ha exakt rätt lufttryck i dina däck gör en stor skillnad för hur din cykel utför. Här är hur man ska värdera och välja rätt pump för ridning du gör.

Hur man ska Värdera en Cykel Golvet Pump för Dina Behov

Som mest saker att göra med cykling, bestämma vilken cykel golvet pumpen är rätt för dig startar med tanke på vilken typ av åkning du än gör.

  • Road Bike: Däck för landsvägscyklar är i allmänhet hög press, och du vill ha en pump som är robust nog att hantera det med en pump “huvud” eller “chuck” som inte lätt blåsa av däckets ventil.
  • Mountainbike: Feta däck med lägre tryck, men de har mer volym. För att du kommer att ha en hög effekt pump som har en mätare som visar fina nyanser i under 30-pund sortiment. Jag rider en hardtail, och bara en pund eller två av tryckskillnaden har en dramatisk påverkan på dragkraft och mjukhet för en tur—särskilt grov steniga eller rooty terräng.
  • Kvalitet: Om du letar efter en ny pump, rekommenderar jag ett par saker. Välj en med en metall fat och en bred stabil metall bas. Jag har haft plast pumpar bristning under press, och den breda basen håller den från att ständigt och irriterande—att falla över. Leta efter en robust slang, ett stabilt handtag, och ta dig tid att titta över huvudet/chuck för saker som metall i huvudet konstruktion.

När man överväger en pump, gör din forskning och hitta recensioner av den modellen du tittar på.

Bästa Budget Cykel Golvet Pump för Alla Runda: Topeak Idrott II

Topeak

Jag har “Pro” – modellen av denna pump, och jag har varit mycket glad och imponerad Topeak uppmärksamhet på kvalitet och prestanda. Sport II levereras i ett mycket prisvärt pris, men ändå har de flesta av fördelarna med sina dyrare bröder. Det finns ett massivt stål bas för stabilitet och double-sided “twin-head” med en sida för Presta och den andra för Schrader ventiler.

Bästa Budget

Topeak Joe Blow Idrott II Våningen Pump

Den Topeak Idrott II Våningen Pumpen har en tvilling chef för både Presta och Schrader ventiler tillsammans med en stål fat och robust bred bas för stabilitet. Det kommer också med adaptrar för att blåsa bollarna och blåsa upp poolen leksaker.

Handla Nu

$36.66
Fler erbjudanden

Bästa Cykeln Golvet Pump: Lezyne Stål Digital Disk

Lezyne

Jag har en pågående kärleksaffär med Lezyne och äger två av dess mini-pumpar. De har en mycket enkel design som bara fungerar när jag behöver dem. Jag gillar Stål Digital Drive för ett par anledningar. För en, jag har varit hooked på digitala mätare sedan jag fick min första. Det är bara så snabbt och enkelt att få exakt rätt tryck varje gång. För det andra, Lezyne Digital Enhet funktioner en anmärkningsvärt enkel metall, ett huvud som fungerar med både Presta och Schrader ventiler genom att helt enkelt vända en adapter. Det är en design som—tillsammans med stål fat, gjuten aluminium bas, och trä handtag—är tydligt avsedd att pågå.

Bästa Vägen

LEZYNE Stål Digital Disk Golvet Pump Matt Svart, One Size

Den Lezyne Stål Digital Enhet funktioner ett fat stål, gjutjärn aluminium bas, och trä handtag. Den är lätt att läsa digital mätare i kombination med skickligt enkel chuck—som arbetar med både Presta och Schrader ventiler—gör det till en fröjd att använda.

Handla Nu

$89.99
Fler erbjudanden

Bästa Cykel Golvet Pump För Slanglösa: Topeak Joe Blow Booster

Topeak

Slanglösa däck är långsamt att fånga den i road cykling världen, men de är en stöttepelare med de flesta mountainbikecyklister eftersom du kan köra dem vid lägre tryck för bättre framkomlighet och rida kvalitet och samtidigt undvika lägenheter tack vare däck tätningsmedel. Utmaningen är att när de är installerade, du behöver en stor explosion av luft för att driva pärla av däcket ut mot insidan av kanten för att göra en lufttät tätning.

Cykel butiker gör detta med en kompressor, men alla har inte pengar eller utrymme för en relativt stor del av utrustningen som. Topeak löser problemet med Joe Blow Booster cykel golvet pump, som har en aluminium-integrerad luftkammare som kan pumpas upp för att lagra en liter luft vid 160 psi och sedan plötsligt släppas in dina däck. När du vill använda den som en vanlig pump, du helt enkelt vända en väljare inbyggda i mätaren.

Bäst för Slanglösa

Topeak Joe Blow Booster Golvet Pump

Om du behöver en explosion av luft och plats slanglösa däck Topeak Joe Blow Booster har en inbyggd reservoar som du kan fylla med en liter luft vid 160 psi. Med en knapptryckning, blir det en vanlig golvet pump.

Handla Nu

$132.36
Fler erbjudanden

Också Bra: AirShot Tubless Inflator

AirShot

Om du redan har ett golv pump du vill, men behöver fortfarande plats slanglösa däck, då de AirShot systemet är ett bra alternativ. Det har lite över en liter luft på upp till 160 pounds när du blåsa upp den från golvet pump. Som Joe Blow Booster, kan du snabbt släppa det för att få bilden av luft du behöver.

Luftblåsning för Slanglösa

Airshot 1.15 L Slanglösa Inflator En Färg, En Storlek

Den AirShot inflationen system är fyllt med ett golv pump för 1.15 liter luft som kan vara snabbt ut till plats slanglösa mountainbike däck. En pump ingår inte.

Handla Nu

$59.99
Fler erbjudanden

Bästa Fett Cykel Golvet Pump: Joe Blow Fett

Topeak

Standard mountainbike däck har mer volym, men fett cyklar är i en klass för sig. Inte bara det, bara en liten bit av tryck upp eller ned har en enorm effekt på ride kvalitet. Topeak kommer till undsättning med Joe Blow Fett, som har en stort fat som är en och en halv gånger diametern av en standard pumpen. Det finns även en super-exakt mätare som bara går upp till 30 psi så att du kan ringa in din resa precis som du vill ha det.

Bästa Fett Cykel

Topeak Joe Blow Fett Golvet Pump

Den Topeak Joe Blow Fett sätter ut en stor volym av luft från sin överdimensionerade fat och gör det möjligt för super-exakt lågt tryck inflation tack vare en mätare som bara går upp till 30 psi

Handla Nu

$54.95
Fler erbjudanden

Nu är Du Bara Blir Galen: Silca Super Pista Ultimata ‘Hiro’ s Edition

Silca

Kalla mig old-school, men bara för att jag kan inte göra en översyn av cykel golvet pumpar utan att nämna den ikoniska Silca varumärke. Ursprungligen tillverkade i Italien med start i 1917, var företaget först med att använda en tryckmätare för noggrannhet. När jag först kom till cykling—fler år sedan än jag bryr sig om att erkänna— att det var det enda spelet i stan, och vi älskade sin skottsäkra mönster.

Nu görs i Indianapolis, Silca är mycket hög kvalitet och är fortfarande det. Men, samtidigt som de gör en basmodell i $100 utbud, företaget som verkar vara mest i syfte för en exklusiv boutique cykling publiken med priser som kommer att göra dina ögon vatten.

Ta Silca “Super Pista Ultimata ‘Hiro’ s Edition” för endast $450. Nej, det är inte ett stavfel; du verkligen kan spendera så mycket på en cykel pump, som företaget säger att “se lika hemma i vardagsrummet eller cykel rum.”

Lyx Klass

SILCA Super Pista Ultimata ‘Hiro’ s Edition

Gränsar till konst, Silca ‘ s Super Pista Ultimata Hiro Edition är Cadillac av cykel golvet pumpar och levereras med motsvarande prislapp för cyklisten i ditt liv som har allt.

Handla Nu

$460.00
Fler erbjudanden

För att vara rättvis, det är en pump med full rostfritt stål, aluminium, trä och mässing som kommer med en livstids garanti—om du vill bli begravd med det.

Men den Ultimata Hiro är bara början. För $800, kan du ansöka om en egen pump med grafik från den berömda 1980-talet stål ram cykel builder Richard Sachs och en lack med Joe Bell. Ja, vänner, pengar kan inte köpa dig allt, men det kommer att få dig en cykel pump med en stamtavla som skulle göra en Westminster Kennel Club Hund Show tävlande sitta upp och ta meddelande.