2 Verchroomde Snelkoppelingen voor de adresbalk te Maken van Google Agenda Evenementen

0
93

Als je maag de privacy en borderline monopoliseren van het internet, Google is eigenlijk een heel groot in de manier waarop het biedt zo veel!

Wanneer uw favoriete browser is ook uw e-mail provider, leverancier van uw telefoon, eigenaar van je favoriete video-website en meer, cross-platform integratie zijn overvloed. Vandaag nog, Google is het maken van manieren om met elkaar te verbinden uw browser, telefoon, en alles wat met haar enorme suite van web services en apps.

Onlangs, dit blijft gelden als Google Chrome ondersteunt nu een paar nieuwe Google Agenda-snelkoppelingen in de laatste stabiele release op het bureaublad.

Laten we praten over Google Chrome ‘ s twee nieuwe sneltoetsen die u kunt Google Agenda-evenementen in Chrome via de adresbalk.

Het Maken van de Google Agenda-Evenementen In de adresbalk van Chrome

Het maken van Google Agenda-afspraken en vergaderingen is al geen moeilijke taak, maar het gaat nog makkelijker via de adresbalk, of zoals Google het noemt, in de Omnibox.

Als van de desktop-versie 77.0.3865.120, Chrome-gebruikers kunnen nu gebruik maken van de cal.nieuwe of vergadering.nieuwe snelkoppelingen overslaan direct te maken van een nieuw agenda-afspraak, vergadering of (respectievelijk). Alles wat je hoeft te doen is typ een keyphrase in Chrome adresbalk en druk op Enter.

Als u gebruikt bladwijzers voor soortgelijke doeleinden, deze nieuwe snelkoppelingen kunt opslaan die je een aantal bookmarks bar real estate. Als u gebruikt een soort van extensie, kan volledig worden uitgeschakeld om Chrome soepeler lopen. Zowel gebruikte zijn erg kort, dus de extra tijd die in het typen van hen is eerder verwaarloosbaar.

Wat nog leuker is dat je kunt richten op de creatie van deze gebeurtenissen op uw gekoppelde Google-accounts. Als je naar Google ‘ s homepage, klik op uw account portret, en beweeg uw cursor over de naam van een van uw accounts gekoppeld, ziet u een account nummer in de statusbalk URL, zoals deze:

De waarde van de authuser parameter in deze URL is belangrijk. Door met de muis over een user account, het nemen van dit nummer, en het toevoegen van 1, u snelkoppelingen kunt maken voor de nieuwe Google-Agenda van evenementen en bijeenkomsten onder andere rekeningen dan u momenteel bent aangemeld.

Bijvoorbeeld, voor de account weergegeven in de screenshot hierboven, kan ik gebruik maken van de cal.nieuw/2 en vergadering.nieuw/2 snelkoppelingen automatisch inloggen op dat account en maak een agenda-afspraak of vergadering onder. Dit is een enorme tijdsbesparing, vooral als je in staat bent om te onthouden van elk van uw account zijn toegewezen nummers.

Google Agenda is onze keuze voor de beste online agenda van dienst, zodat de opname van deze nieuwe Google Agenda sneltoetsen in Google Chrome wordt zeer gewaardeerd.