Waarom Ik Hou Van Mijn Apple-Horloge

0
101
Denys Prykhodov/Shutterstock

Ik voor het eerst op mijn Apple Horloge in januari 2019, en nog niet wilde nemen af sinds. Ten eerste, ik zag het als een handige lifestyle accessoire. Echter, na verloop van tijd, ik ben gekomen om het te waarderen als mijn iPhone—en hier is waarom zou je ook.

Het Motiveert Me om te gaan

Een van de eenvoudigste, maar de grootste kenmerken op het Apple-Horloge is het vermogen om bij te houden wanneer u bewegen, oefening, of staan. Elke van deze komt voor op een ring, en je doel voor de dag is “sluit je ringen.”

Het Verplaatsen ring is een beetje anders. Uw Verhuizing doel is voor u persoonlijk en uw fitness-niveau. Elke week, het Apple-Horloge geeft u een kick om u te laten weten hoe goed je het hebt gedaan de afgelopen week, en wat je doel voor deze week er zou kunnen uitzien als u wilt om het te vergroten. Op deze manier kunt u kennismaken met en het verbeteren van uw trainingsdoelen in de tijd.

In staat om te zien hoeveel energie je hebt verbruikt is leuk en bemoedigend. Toen ik aan mijn Verhuizing doelen door de lunch, ik heb een goed gevoel over het raken van de sportschool hard. Toen ik gezeten heb rond het spelen van video games hele dag, de verplaatsing van de ring dient als een herinnering om naar buiten te krijgen.

Het Apple-Horloge ontvangt ook een melding wanneer je dicht bij het sluiten van uw Verhuizing ring, en vertelt u hoe lang u van een wandeling die u moet nemen om dit te doen. Als je blijft zitten voor ongeveer 50 minuten, uw horloge stuurt u een melding te staan en te bewegen een beetje. Je zou al bewust genoeg om op te staan en beweeg regelmatig, maar ik ben het niet.

In mijn werk als een nietsnut tech-blogger, ik ben maar al te bewust van de gevaren van een sedentaire levensstijl. Zittend op een laptop de hele dag is hoe ik de rekeningen te betalen, maar het is ook slecht voor mijn gezondheid. Het Apple-Horloge zou duur zijn, maar ik zie het als een investering in mijn gezondheid. Sinds ik het, ik ben fitter, minder sedentair en meer bewust van mijn activiteit.

Het Bijhouden Van Uw Workouts

Een van de belangrijkste redenen waarom ik omarmde het Apple-Horloge is de mogelijkheid om trainingen te volgen. Ik ga naar de sportschool om gewichten op te heffen, en, hoewel de Apple Horloge is niet het meest geschikt om te monitor deze soort van weerstand opleiding (vind ik een fitness-tracker, dat is), ik ben gevallen in de liefde met de gegevens die het verzamelt.

Ik heb nu track zowat elk type van training, van een wandeling naar de winkels om de hele dag te fietsen. Het Apple-Horloge kunt u te registreren “Andere” workouts die je kunt dan kiezen voor een vooraf bepaald label. Er zijn categorieën voor activiteiten, zoals de “Mind & Body” en “Spelen”, maar ook wandelen, de meeste varianten van het voetbal en boogschieten (onder andere).

De Activiteit en Gezondheid apps deze gegevens te bewaren op je iPhone. U kunt zien hoe lang je gesport in een bepaalde maand, trends in uw fitness-patronen, en zelfs concurreren met vrienden. Het Horloge registreert allerlei extra informatie, zoals routes en kaarten voor outdoor activiteiten, weersomstandigheden, en, natuurlijk, gegevens over de hartslag.

Als u denkt dat de opname van iedere training is een beetje over de top, het Apple-Horloge moedigt aan. Zelfs als u niet begint een training, het horloge registreert stevige of krachtige beweging in de richting van uw oefening doel voor de dag. Als het Horloge wordt gedetecteerd dat je aan het bewegen bent in een vlot tempo voor een langere periode, het biedt voor het registreren van de volledige duur van de wandeling met terugwerkende kracht.

Alles op Je Pols

Ik ben een grote fan van Apple ‘ s Infographic horloge staan, want het geeft zo veel informatie. Apple noemt de kleine modules die informatie weergeven “complicaties.” In aanvulling op de analoge klok (compleet met tweede hand), de Infographic gezicht heeft vier hoek complicaties, een grote centrale complicatie, en drie andere, kleinere complicaties.

Ik woon in de binnenstad en de fiets, te voet of het openbaar vervoer nemen overal. Toen ik weten wat voor weer het is, het helpt me om te beslissen welke vorm van vervoer te nemen, evenals hoeveel lagen moet ik dragen. Zeker, u kunt dit ook doen op uw iPhone, maar het is ontzettend handig om gewoon op je horloge kijken, in plaats van.

Tim Brooks

In de sportschool, ik heb altijd timers instellen voor de rustperioden tussen de oefeningen. Het is mogelijk om dit te doen op een iPhone, maar het vereist drie of vier kranen. Heeft u deze functionaliteit op uw pols—als een van 1999 Casio horloge—maakt veel meer zin. Ook, want ik woon in Australië, kunnen de UV-index in een oogopslag is belangrijk voor mij.

Met twee tikjes op mijn pols en een draai van de digitale kroon, kan ik veeg en tik om te voltooien een vastgelegde training. Ik heb ook twee extra complicaties: de batterij percentage en watchOS 6 de nieuwe decibel-meter (die ziet er cool uit).

De andere Apple-Horloge functie gebruik ik meerdere malen per dag is “ping’ – opdracht naar mijn iPhone. Ten eerste, je veegt u omhoog op de wijzerplaat van het horloge te onthullen van het Control Center. Tik op het iPhone-pictogram en uw iPhone geeft een luid, hoog-tonige gong. U kunt trigger hetzelfde klokgeluid van de “Mijn” apps op iOS of mac os, of door in te loggen in iCloud.com.

Mis Nooit Meer Belangrijke Meldingen

Als (zoals ik) je bent bijna ongevoeligheid voor iPhone meldingen, je zult het fantastisch vinden hoe het Apple-Horloge kunt u de prioriteit van hen. Wanneer u voor het eerst koppelen met uw iPhone, alle meldingen zijn ingeschakeld. Ga naar Bekijken > Meldingen uit te schakelen wat je niet wilt zoemen uw pols.

Het is verbazingwekkend hoeveel geluid we met onze telefoons. Als je gewoon verplaatsen dat lawaai om je pols, je al snel beseffen hoeveel u kunt filteren. Door het houden van alleen de meest belangrijke meldingen op je pols, je kunt omgaan met wat er het eerst, en alles anders seconde.

Ik heb ook alle gesprekken doorschakelen naar mijn Apple Kijken, zodat ik nooit mis, ook als ik in een andere kamer dan mijn iPhone. U kunt prioriteit geven aan meldingen van uw zakelijke e-mailaccount, Slap, PayPal, Herinneringen, Berichten, nieuws, waarschuwingen, of zelfs eBay, en de stilte die van Twitter, Facebook, Instagram, YouTube, persoonlijke e-mailaccounts, of games.

Je ziet nog steeds uw andere berichten, maar u kunt bladeren door ze op uw gemak, wanneer je tijd hebt om te pick-up van uw telefoon.

Je zal niet missen meldingen die actie vereisen, zoals een eBay-veiling die eindigt binnenkort. Als ik geld uitgeven, mijn bankieren app stuurt een kennisgeving aan mijn pols. Als iemand klonen mijn kaart en start de besteding van mijn geld, ik ben van plan om bewust te zijn van het direct.

Siri en Apple Betaalt, Zijn Beter op het Horloge

Siri is niet het beste digitale assistent die er zijn, maar hands-free Siri op mijn Serie 4 Kijk wat maakt veel goed. Je hoeft niet eens te zeggen, “Hey, Siri,” meer; u hoeft alleen het verhogen van uw horloge op uw mond en spreken. Het werkt het meest van de tijd, maar er is altijd ruimte voor verbetering.

Met Siri op je pols is een geweldige manier om kleine taken snel. Bijvoorbeeld, u kunt items toevoegen aan uw boodschappenlijst of het maken van een nieuwe herinnering. Het is vooral handig als u wilt koken en de noodzaak van een kookwekker. U kunt ook gebruik maken van Siri te telefoneren, tekstberichten sturen, beginnen met trainingen, een routebeschrijving en nog veel meer.

Tim Brooks

De andere functie die ik dagelijks gebruik is Apple Betalen om directe betalingen. Dit is veel sneller dan het geklungel voor uw telefoon. Je hoeft ook geen zorgen om de positie van je duim onhandig op de vingerafdruklezer; alleen een dubbele tik op de knop aan de zijkant van uw Apple-Horloge en vegen.

De enige reden dat ik nog steeds mijn portemonnee bij me is om mijn travel card (in mijn stad, dit is nog niet compatibel met Apple ‘ s draadloze technologie).

Echter, wees voorzichtig over het beroep uitsluitend op uw telefoon of horloge om te betalen voor de doorvoer—als de batterij sterft, je bent verantwoordelijk.

Oh, Ja, Het Vertelt Ook Tijd

Mensen zien vaak een mooi horloge als een luxe item, maar het hoeft niet. Bij de huidige prijs van aluminium, entry-level Apple Horloge ligt op de lijn. Het is duur, maar voor een horloge, het is niet zo duur. Het is gelukkig ook redelijk goed als horloges gaan. Op dit schrijven, de nieuwste 5 Serie begint bij $399 voor de 40mm of $429 voor de 44mm in aluminium. U kunt geld besparen als je pick-up een Serie van 4 tweedehands of een nieuwe Serie 3 direct van Apple (vanaf € 199).

Ik heb altijd gedragen horloges, maar de Apple-Horloge is veruit de meest comfortabele. Ik koos voor de Series 4 Nike+ Sport Lus variant, puur omdat ik wilde een zwarte reflecterende band. Het is zo lekker dat ik vergeten ben ik het dragen minuten nadat ik het op. Ik kan het niet per se zeggen dat het hetzelfde voor de siliconen band, dat wel.

Levensduur van de batterij is prima na je gebruikt voor het opstijgen en het opladen van uw horloge wanneer dat nodig is. Dit was een van mijn grootste zorgen, maar zodra ik in de gewoonte van het doen, ik besefte hoe fout ik was. Ik neem nooit mijn horloge af in de douche of tijdens het zwemmen (zelfs in de oceaan). Het pakte een paar deuken en krassen, maar ik heb niet de behoefte gevoeld om in te wikkelen in een geval zoals ik dat doe met mijn telefoon.

Het ziet er ook goed uit. Dit is uiteindelijk subjectief, maar een waaier van kleuren en riemen, plus een steeds groeiende selectie van horloges, betekent dat u kunt aanpassen op uw Apple-Horloge naar uw smaak. U kunt dragen uw gegevens-verpakt Infograph tijdens de dag, en dan gewoon veeg naar rechts om over te schakelen naar een elegante, numeriek uurwerk voor uw diner datum.

Voor Iedereen iets

Ik ben een 30-iets, vrij actief freelance schrijver die woont in een grote stad. Als je een 60-iets gepensioneerde die op het platteland woont, wilt u waarschijnlijk een andere ervaring van uw horloge.

Het goede nieuws is dat het Apple-Horloge is een objectief goed draagbaar. Er is niets dat in de buurt komt van het in de algemene voorwaarden van gebruiker ervaring en activiteit of training volgen. Het kan ook uw leven redden met de hartslag ECG-vaardigheden, en de val detectie. Het kan ook uw leven te verlengen door u te helpen leiden een minder sedentaire levensstijl.

U kunt kiezen voor de mobiele versie, laat je iPhone thuis, en nog steeds gebruik maken van alle functies. Het kan ontgrendelen van uw Mac voor u en voorkomen dat u te typen dus veel wachtwoorden. Ongeacht de versie die u kiest, ze zijn allemaal vol met handige functies.

De Series 5 introduceert ook de langverwachte altijd-op functie. Als u door de vereiste pols-flick op andere modellen, dit zou een geweldige jumping-op punt.

Apple biedt ook roestvrij staal, titanium en keramiek edities op de meer premium prijs punten. Deze zijn perfect als u wilt om meer te maken van een statement.

Ik evalueerde de eerste generatie Apple Horloge en de Serie 2, een paar jaar later, dus ik heb gezien uit de eerste hand hoe Apple zich heeft ontwikkeld dat zowel de hardware en software in een zeer gepolijste product. In mijn mening is er nooit een betere tijd geweest om te springen op het Apple-Horloge trein.

GERELATEERD: 20 Apple Horloge Tips & Trucs die Je Moet Weten

LEES VERDER

  • “Het Gebruik van YouTube Wachtrij-Functie
  • “Het Downloaden van Disney+ Films en TV-Shows te Kijken Offline
  • “Wat te Doen als Uw Windows-10 Toetsenbord of de Muis niet Werken
  • “Wat Is Reddit Goud en Waarom Zou Je dat Willen?
  • “Is Mijn iPhone Waterdicht?