7 Uitstekende Draagbare Ssd ‘ s aan te Houden van Al Uw Digitale Junk

0
39
Samsung

Draagbare solid-state drives (of Ssd ‘s) zijn sneller en flexibeler dan traditionele harde schijven, waardoor ze ideaal zijn voor creatieve projecten, HET werk, of thuis hobby’ s. Maar hoe koop je de SSD die het beste passen bij uw behoeften?

Nieuwe Ssd ‘ s komen in alle vormen en maten. Ze sport een duizelingwekkende reeks van data transfer rates en gebruik maken van nieuwe technologie, zoals Thunderbolt-3, die zullen profiteren van een aantal mensen. Dus, we hebben afgerond tot onze favoriete draagbare Ssd ‘ s neem een kijkje op hun mogelijkheden en u helpen bij het vinden van de een die het beste voor u is.

Voordat U Koopt

Als u niet helemaal weet wat u zoekt, kunt u winkelen voor een draagbare SSD kan overweldigend zijn.

Echter, er zijn eigenlijk maar vier dingen die je moet kijken voor, en ze zijn vrij dang eenvoudig:

  • Snelheid: Ssd ‘ s zijn snel! Als u wilt de best mogelijke snelheid, zorg ervoor dat u kiest voor één met een Thunderbolt-3-poort. Uw computer heeft ook een Thunderbolt-3-poort, hoewel, dus controleer.
  • Grootte: Solid-state opslag komt in vrijwel elke vorm of maat. Dus, als je wilt een kleine SSD krijgen! De kleine vorm-factor mag niet verminderen van de schijf snelheid of capaciteit.
  • Duurzaamheid: Ssd ‘ s zijn niet gemakkelijk te breken. Als u bezorgd bent over duurzaamheid, maar we raden u aan te kiezen voor een met een fatsoenlijke IPX rating (slechts een handvol van de Ssd ‘ s in dit artikel zijn deze).
  • Capaciteit: Hoge capaciteit van Ssd ‘ s zijn super snel, dus ze zijn perfect voor het migreren van gegevens van de gebruiker of draaiende virtuele machines. Ze zijn ook heel erg super-duper duur. Als je gewoon wilt een enorme draagbare schijf en niet de zorg over de snelheid, je zou willen overslaan van een SSD in het voordeel van een minder dure HDD, of opslag in de cloud, zoals Dropbox of Google Drive.

Nu dat je weet wat te zoeken, het is tijd om erin te komen. Hier zijn onze favoriete draagbare Ssd ‘ s, samen met informatie over hun snelheid, grootte, levensduur en capaciteit.

Beste Algemeen: Samsung T5

Samsung

De Samsung T5 is een ongelooflijk populaire externe SSD die eigenlijk leven aan de hype. Op slechts drie centimeter lang, het is een van de kleinste draagbare Ssd ‘ s op de markt. De small form factor niet leiden tot enig voorbehoud, dat wel. De T5 heeft een fantastische 540 MBps overdrachtssnelheid, ingebouwde encryptie software, en een verrassend redelijke prijskaartje.

U kunt kopen de T5 met een 500 GB, 1 TB of 2 TB capaciteit. Samsung gebruikt voor het verkopen van een 250 GB model, maar het lijkt te zijn gegaan van de productie.

Beste Algemeen

Samsung T5 Draagbare SSD – 500GB – USB 3.1 Externe SSD (MU-PA500B/UUR)

Op zoek naar een draagbare SSD die controleert alle vakken? De Samsung T5 is super klein, super snel, en redelijk geprijsd. Wat kan je meer vragen?

Shop Nu

$89.97
Meer aanbiedingen

Beste Budget: ADATA SD600Q

ADATA

Sommige situaties gewoon even bellen voor een draagbare SSD dat is goedkoop en snel. De ADATA SD600Q is een no-nonsense draagbare SSD met een 440 MBps data transfer rate, en een prijskaartje vergelijkbaar met het aantal Hdd ‘ s. Het is een fantastische optie voor iedereen die behoefte heeft aan een drive voor hun Xbox of de occasionele lightning-fast file transfer.

De ADATA SD600Q is verkocht, 240 GB EN 480 GB, en 960 GB varianten. In tegenstelling tot de andere Ssd ‘ s op deze lijst, het heeft ook een USB 3.0 Micro-B-poort. Het wordt geleverd met een Micro-B-naar-USB-kabel, maar hebt u een adapter nodig als u wilt de stekker in de USB-C-poorten.

Beste Budget

ADATA SD600Q 960GB Ultra-Speed Draagbare Duurzaam Externe SSD – Up 440MB/s – 3D-NAND-USB3 geschreven.2 Zwart – (ASD600Q-960GU31-CBK)

Een ongelooflijk kosten-effectief portable SSD. Voor slechts $100, dan krijg je 960 GB opslag en 440 MBps data transfer tarieven—niet slecht!

Shop Nu

$99.99
Meer aanbiedingen

Beste Snelheid: Samsung X5

Samsung

De Samsung X5 is een monster! Het is een duur stuk van de apparatuur, maar haar 2,800 MBps lezen en 2,300 MBps snelheid van het schrijven zijn schrikbarend snel. Plus, de X5 is vrij dang portable (het is slechts 4,7 cm lang). Het komt ook met optionele codering software en soort ziet eruit als een Ferrari.

Samsung verkoopt deze SSD, 500 GB, 1 TB en 2 TB smaken. Het bereikt zijn extreme gegevensoverdracht via Thunderbolt 3, dus we raden het niet aan om het voor een computer met een USB-C of USB-A poorten.

Een Thunderbolt-3 USB-C-kabel is inbegrepen.

Beste Snelheid

Samsung X5 Draagbare SSD 1TB – Thunderbolt-3 Externe ssd-Schijf met NVMe Interface (MU-PB1T0B/AM) – Grijs/Rood

De Samsung X5 bereikt geweldig 2,800 MBps lezen en 2,300 MBps snelheid van het schrijven. Het is een zeer snelle externe schijf.

Shop Nu

$399.99
Meer aanbiedingen

Hoogste Capaciteit: Oyen Digital 4TB U32

Oyen Digitale

Hoge capaciteit externe Ssd ‘ s zijn een zeldzaam ras. Omdat ze zo duur zijn, er niet al te veel op de markt. Echter, ze zijn handig als u een externe boot rijden, snel migreren gegevens van de gebruiker, of de snelheid van virtuele machines.

Op dit schrijven, de Oyen Digitale U32 is de beste optie voor iemand die behoefte heeft aan een gigantische draagbare SSD. Het heeft een 4 TB opslagcapaciteit en biedt een super-fast 500 MBps gegevensoverdrachtsnelheid via een USB-C, dus het is perfect voor degenen veeleisende computer projecten.

Zoals we reeds eerder vermeld, hoewel, cloud storage oplossingen en hoge-capaciteit Hdd ‘ s zijn heel goedkoop. Als u alleen geïnteresseerd bent in de opslag-capaciteit en het niet erg te maken met een tragere overdrachtssnelheden, raden wij u koopt een HDD of zich abonneren op een dienst als Dropbox of Google Drive.

Hoogste Capaciteit

U32 Schaduw Dura 4TB USB-C (3.1 Gen 2) Robuuste Draagbare Solid-State-Drive SSD

Hoge capaciteit draagbare Ssd ‘ s zijn geweldig voor het uitvoeren van virtuele machines of het migreren van gegevens van de gebruiker. De Oyen Digitale 4 TB SSD is één van de grootste externe Ssd ‘ s, en het heeft 500 MBps data transfer tarieven.

Shop Nu

$722.13
Meer aanbiedingen

De meeste Portable: G-Technology G-DRIVE

G-Technology

Solid-state opslag apparaten kunt krijgen verbazingwekkend klein. Als u op zoek bent naar een SSD u kunt passen in uw kleine coin pocket, kijk dan niet verder dan de G-Technology G-DRIVE. Het is een 3.74-inch door 1.97 inch (dus iets groter dan een Bic aansteker) portable SSD met een klein USB-C aansluiting. Het heeft ook een zeer gewaardeerde IP67 waterbestendig rating (het kan zitten in een plas van ongeveer een half uur).

De G-Technology G-DRIVE wordt geleverd in 500 GB, 1 TB en 2 TB opslagcapaciteit opties.

De Meeste Draagbare

G-Technology 1 TB G-DRIVE Mobile SSD Duurzame Draagbare Externe Opslag – USB-C (USB-3.1), tot 560 MB/s – 0G06053

De G-Technology G-DRIVE is net iets groter dan een Bic aansteker, maar het heeft 560 MBps transfer rates en een IP67-water-weerstand waardering.

Shop Nu

$189.95
Meer aanbiedingen

Het Meest Duurzaam: CalDigit Tuff Nano

CalDigit

Sommige “rugged” portable Ssd ‘ s ten koste van snelheid en draagbaarheid voor het belang van duurzaamheid, maar is dat niet nodig, zoals is bewezen door de CalDigit Tuff Nano. Deze ideale “rugged” SSD is nog steeds snel en super klein. Het heeft een harde rubberen omhulsel en een IP67-water-weerstand rating, wat betekent dat het kan omgaan met ongeveer een half uur in een plas. Plus, het is slechts ongeveer drie centimeter lang en sport een Thunderbolt-3 poort voor indrukwekkende 1,055 MBps lezen en 900 MBps snelheid van het schrijven.

Op dit schrijven, de Tuff Nano is alleen beschikbaar met een 512 GB capaciteit, dat wel. Als u behoefte aan een rugged SSD met een beetje meer opslagruimte wilt gebruiken, raden we de SanDisk Extreme SSD—gewoon in gedachten te houden zijn de overdrachtsnelheden zijn ongeveer de helft van de snelheid van de Tuff Nano.

Het Meest Duurzaam

CalDigit Tuff Nano – Compacte Robuuste IP67 USB-C 3.2 Gen 2 10 gb/s Externe NVME SSD, die Compatibel zijn met Thunderbolt-3 Mac en PC, Up-to-1055MB/s (SSD van 512 gb, Rood)

De CalDigit Tuff Nano sport een IP67-water-weerstand rating, 1,055 MBps lees snelheid, en is klein genoeg om in uw zak. Wat is er niet dol op?

Shop Nu

$149.95
Meer aanbiedingen

Beste Draadloos: WD My Passport-Wi-Fi-SSD

Western Digital

Draadloze Ssd ‘ s zijn nuttig voor geeks en kunstenaars die zijn altijd op te gaan. Ze zijn niet zo snel als vast Ssd ‘s, maar ze maken het data transfer makkelijker is voor mensen die werken met een mix van telefoons, computers en camera’ s. (Ze zijn ook aangeprezen als lokale streaming oplossingen, hoewel we denken dat een Plex server is een betere optie.)

De duurzame WD My Passport-Draadloze SSD is een ongelooflijk populaire draadloze opslagapparaat. Het is gemakkelijk te gebruiken en heeft een ingebouwde SD-kaartlezer voor het on-the-fly SD-back-ups.

Via een bedrade verbinding, de WD My Passport ondersteunt 390 MBps data transfer tarieven. Zodra u verbinding maakt over de 2,4 GHz Wifi band, die snelheden naar beneden gaan om ergens tussen de 10 en 20 MBps. Die snelheden klinkt misschien hopeloos, maar ze zijn goed te passief back-up van foto ‘s of video’ s vanaf je telefoon of camera.

Western Digital verkoopt de draadloze SSD-in 250 GB, 500 GB, 1 TB en 2 TB opslagcapaciteit. Het heeft een batterijduur van 10 uur (voor draadloze functies), en een USB 2.0-en Micro-B 3.0-poorten voor bedrade overdracht van gegevens.

Beste Draadloze

WD 250GB Mijn Paspoort Draadloze SSD-Externe Draagbare harde Schijf, WiFi USB 3.0, tot 390 MB/s – WDBAMJ2500AGY-NESN

De WD My Passport-Draadloze SSD is een geweldige optie voor advertenties die zijn altijd op te gaan. De draadloze mogelijkheden en ingebouwde SD-kaartlezer zijn geweldig voor het maken van back-ups van belangrijke bestanden op de vlieg.

Shop Nu

$191.99
Meer aanbiedingen

NVME + Behuizing: ADATA XPG SX8200 PRO

XPG, Sabrent

Zo, na een heel artikel over draagbare Ssd ‘s, overweeg dit: dat ze gewoon niet een kaars houden aan echte NVMe Ssd’ s. Waarom niet gebruik maken van een NVMe SSD als een draagbare SSD? Het is een stuk goedkoper, en je kan gek overdrachtssnelheden en opscheppen om uw nerdy vrienden over uw koele houding en onverschrokken intelligence.

Alles wat je nodig hebt is een NVMe SSD en een geschikte draagbare behuizing—bij voorkeur één die ondersteuning biedt voor Thunderbolt-3. Wij stellen voor de ADATA XPG SX8200 PRO SSD vanwege de (relatief) lage prijs en de fantastische 3,500 MBps transfer tarieven. Deze SSD is ook compatibel met de Thunderbolt-3 Sabrent behuizing, zodat je daadwerkelijk kunt bereiken die snelheden in de echte wereld.

De ADATA XPG SX8200 PRO SSD (wat een mondvol) komt in 256 GB, 512 GB, 1 TB en 2 TB smaken.

NVMe + Behuizing

ADATA XPG SX8200 Pro 1TB 3D NAND NVMe Gen3x4 PCIe M. 2 2280 Solid State Drive R/W 3500/3000MB/s SSD (ASX8200PNP-1TT-C)

Als u wilt dat de dingen op jouw manier, dan bent u gaat te doen ze zelf. Een NVMe SSD met een behuizing die is goedkoper en sneller dan de meeste draagbare Ssd ‘ s.

Shop Nu

$147.99
Meer aanbiedingen