5 Webbplatser För Att Hitta Limited & Special Edition Tv-Spel Till Salu

0
101

Idag är världen av tv-spel är mycket annorlunda än det var för tio år sedan – kanske framför allt förekomsten av digitala köp. Medan de fördelar och nackdelar med att ha en digital spelet biblioteket kan hävdas, en sak är för vissa. Det finns inte så många fysiska tv-spel längre.

De mest vanliga rita för att bygga en fysisk spelet biblioteket, snarare än en digital, är en ren känsla av delaktighet. Du kan trycka, sälja och låna ut dina spel, vilket inte är fallet i dagens ålder av strikt hantering av digitala rättigheter.

En intressant följd av den minskande fysiska spelet på marknaden är att förlag som väljer att producera dem med att slå dem i mycket unikt sätt. Speciella utgåvor av tv-spel är nu mer populärt än någonsin, med en del bland annat en skattkista full av godsaker som kan uppgå till hundratals dollar.

På grund av populariteten av dessa special edition tv-spel, tredje-part förlag och distributörer är nu mer populärt än någonsin. En av de nyaste och hetaste trender är begränsade fysiska utgåvor, där till exempel ett spel som ursprungligen släpptes digitalt på Nintendo får Byta för 2 000 fysiska exemplar till försäljning via distributör.

I denna artikel, låt oss diskutera hur du kan börja dra nytta av några av de coolaste och mest special edition begränsad video spel som släpps.

Begränsad Köra Spel

Om du är någon som är intresserad fysiska tv-spel, har du förmodligen hört av Begränsad Kör Spel. Begränsad Köra Spel har blivit allt mer populära eftersom 2015, och det ses som grädden på moset när det gäller att sätta ut vackra limited-edition-spel.

Begränsad Köra Spel har varit ansvarig för fysiska utgåvor för awesome digitala titlar som Bastion, Dragon ‘ s Lair-Trilogin, River City Flickor, ToeJam & Earl: Tillbaka i Spåret, Turok, och mer. Utgivaren aktivt släpper fysiska kopior för Nintendo Switch, PlayStation 4, PC, och även PlayStation Vita.

Om du letar efter ett spel som lanserades utan en officiell fysiska edition, Limited Run Spel är din go-to. De är också kända för att ha några av de bästa kundsupport i spelbranschen!

iam8bit

Är din smak mer nostalgisk än de flesta? Om så är fallet, iam8bit kan vara den perfekta fysiskt släpp distributör för dig! Medan iam8bit finns en uppsjö av collector ‘ s edition titlar, det är patroner som verkligen fånga människors uppmärksamhet.

iam8bit Arv Cartridge Collection innehåller följande titlar:

  • Aladdin
  • Earthworm Jim 1 & 2 (25th Anniversary Edition)
  • The Lion King
  • Mega Man X (30-Årsdagen Klassiska Patron)
  • Mega Man 2 (30-Årsdagen Klassiska Patron)
  • Street Fighter II (30th Anniversary Edition)

Dessa patroner, som spänner över Nintendo Entertainment System, Sega Genesis och Super Nintendo Entertainment System, är större uppmärksamhet-grabbers på grund av deras levande färger. Denna känsla är en stor selling point.

Bortsett från dessa retro patroner, iam8bit är ansvarig för den fysiska produktionen av spel som Gänget Djur, Gått Hem och Hyper Lättare Drifter. Räkna med att se något som du aldrig har haft innan när du checkar ut iam8bit fysiska biblioteket.

Fangamer

Fangamer är förmodligen mest känd för sin tv-spel kläder, bland annat t-shirts, mössor, affischer och tillbehör, men de har en blygsam, men väldigt cool, urval av fysiska titlar.

Fangamer ofta särtryck Ihåliga Knight Collector ‘ s Edition, och har också regelbundna lager av Standard Edition. Andra spel i sin inventering har Amnesia Fortnight, Golf Historia, Slem Rancher, Thimbleweed Park och mycket mer.

Medan Fangamer är inte ett fristående förlag, det regelbundet har collector ‘ s editions av spel som produceras av Begränsad Kör Spel. Begränsad Köra Spel verkar också för att sälja sina varor, så det kan vara ett partnerskap i stället.

Om det någonsin en fysisk titel som du vill ha direkt från en utgivare (särskilt Begränsad Köra Spel), men är för närvarande slut i lager, ge Fangamer en titt.

Strikt Begränsat Spel

Strikt Begränsat Spel kommer från utan tvekan dess rubrik release, Bubble Bobble 4 Vänner på Nintendo Switch. Några av dess andra versioner inkluderar Dörren Kickers, Necrosphere, Rasar Rättvisa, Ultracore, och Vasara.

Medan andra tredjeparts-utgivare dvärg Strikt Begränsat Spel i katalogen popularitet, det är en känd och pålitlig distributör och ett bra ställe att börja din begränsade fysiska insamlingen.

Om du är intresserad av att hålla sig uppdaterad på alla kommande versioner, du kan prenumerera på Strikt Begränsat Spel nyhetsbrev utan att registrera dig för ett konto.

Signature Edition Spel

Den Signature Edition Spel bibliotek av fysiska utgåvor är imponerande. Många gamers kanske inte har hört av Signature Edition Spel, men de kanske har hört talas om ett spel släppa en “signature edition” – det är detta företag gör.

Signature Edition Spel har släppt fysiska kopior av Barn Morta, Döda Celler, För den Kung, Extraknäckare, och många andra populära titlar över Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, PlayStation Vita, och Xbox.

Signature Edition Spel först släpper sitt fysiska spel genom pre-order. Om dessa limited editions göra det tidigare pre-order med lager kvar, de kommer sedan att flyttas till Signaturen Utgåvor delen av webbplatsen.

Även om alla Signature Edition Spel titlar som släpps med begränsat lager, merparten av utsläpp göra det tidigare pre-order. Detta gör att köpa online från Signature Edition Spel ett bra alternativ om du kommer för sent till marknaden och just nu på att bygga upp en samling.

Om du är en blivande samlare som är intresserade av att få i special edition tv-spel, fysiska indie-utgåvor är en stor och blygsam plats att börja, och dessa fem områden har got du omfattas. Gå ut och ta tag i de spel när de är lediga!