5 Sites Te Vinden Limited & Special Edition Video-Games Te Koop

0
103

Vandaag de dag is de wereld van video games is veel anders dan tien jaar geleden – misschien wel het meest opmerkelijk is, dat de prevalentie van digitale aankopen. Terwijl de voors en tegens van het hebben van een digitale game-bibliotheek kan worden gesteld, één ding is zeker. Er zijn niet zo veel fysieke video-spelletjes meer.

De meest gebruikelijke tekenen voor het opbouwen van een fysieke spel bibliotheek, eerder dan voor een digitale versie, is het pure gevoel van eigenaarschap. Je kunt het aanraken, door te verkopen, en lenen uit uw games, dat is niet het geval in het huidige tijdperk van het strikte beheer van digitale rechten.

Een interessant gevolg van de afnemende fysieke spel van de markt is dat uitgevers die ervoor kiezen om ze te produceren zijn steek ze in een zeer unieke manier. De speciale edities van video games zijn nu populairder dan ooit, met sommige met een schat aan goodies die kan oplopen tot honderden dollars.

Door de populariteit van deze speciale editie van video games, third-party uitgevers en distributeurs zijn nu populairder dan ooit. Een van de nieuwste en heetste trends is beperkte fysieke releases, waar bijvoorbeeld een spel dat oorspronkelijk digitaal uitgebracht op de Nintendo Switch ontvangt tot 2.000 fysieke exemplaren voor de verkoop via een distributeur.

In dit artikel laten we bespreken hoe u kunt beginnen met profiteren van een aantal van de coolste en meest bijzondere limited edition video game releases.

Beperkte Oplage Games

Als je iemand die geïnteresseerd is in de fysieke video-games, heb je waarschijnlijk gehoord van Limited Run Games. Beperkte oplage Games steeds populairder geworden sinds 2015, en het is beschouwd als het neusje van de zalm als het gaat om het blussen van een prachtige limited edition games.

Beperkte oplage Games is verantwoordelijk voor de fysieke releases voor geweldige digitale titels, zoals Bastion, Dragon ‘ s Lair Trilogie, River City Girls, ToeJam & Earl: Back in the Groove, Turok, en meer. De uitgever actief releases van fysieke exemplaren voor de Nintendo Schakelaar, PlayStation 4, PC, en zelfs de PlayStation Vita.

Als u op zoek bent naar games die gelanceerd zonder een officiële fysieke edition, Beperkte oplage Spellen is uw go-to. Ze zijn ook bekend voor het hebben van sommige van de beste klantenservice in de gaming industrie!

iam8bit

Zijn uw smaak meer nostalgische dan de meeste? Als dat zo is, iam8bit kan de perfecte fysieke release distributeur voor u! Terwijl iam8bit herbergt een schat aan collector ‘ s edition titels, het is de cartridges die echt vastpakken de aandacht van mensen.

iam8bit de Erfenis Cartridge Collection bevat de volgende titels:

  • Aladdin
  • Regenworm Jim 1 & 2 (25th Anniversary Edition)
  • De Lion King
  • Mega Man X (30 jaar Klassieke Patroon)
  • Mega Man 2 (30 jaar Klassieke Patroon)
  • Street Fighter II (30th Anniversary Edition)

Deze patronen, die zich uitstrekken over de Nintendo Entertainment System, Sega Genesis, Super Nintendo Entertainment System, zijn de grote aandacht-grabbers door hun levendige kleuren. Deze flair is een groot pluspunt.

Naast deze retro patronen, iam8bit is verantwoordelijk voor de fysieke productie van games zoals Bende Beesten, naar Huis Gegaan en Hyper Licht Drifter. Verwacht te zien, iets wat je nog nooit hebt gehad wanneer u check out iam8bit de fysieke bibliotheek.

Fangamer

Fangamer is waarschijnlijk het best bekend voor haar video spel kleding, zoals t-shirts, petten, posters en accessoires, maar ze hebben een bescheiden, maar toch erg cool, de selectie van de fysieke titels.

Fangamer vaak herdrukken Holle Ridder Collector ‘ s Edition, en organiseert ook regelmatig de balans op van de Standard Edition. Andere games in zijn inventaris zijn Amnesia Fortnight, Golf Verhaal, Slijm Boer, Thimbleweed Park, en nog veel meer.

Terwijl Fangamer is niet een zelfstandige uitgever, het regelmatig heeft collector ‘ s editions van games, geproduceerd door Beperkte oplage Games. Beperkte oplage Games lijkt ook te verkopen hun goederen, dus er kan een partnerschap op zijn plaats.

Als er ooit een fysieke titel die u wilt direct van een uitgever (met name Beperkte oplage Spellen), maar is momenteel niet op voorraad, geven Fangamer een kijkje.

Strikt Beperkt Games

Strikt Beperkt Games is afkomstig uit aantoonbaar zijn kop release, Bubble Bobble 4 Vrienden op de Nintendo Schakelen. Sommige van zijn andere releases omvatten Deur Kickers, Necrosphere, Raging Justitie, Ultracore, en Vasara.

Terwijl andere third-party uitgevers dwerg Strikt Beperkt Games in de catalogus populariteit, het is een bekend en betrouwbaar is distributeur en een geweldige plek om te beginnen uw beperkte fysieke collectie.

Als u geïnteresseerd bent in een verblijf op de hoogte van alle aankomende releases, kunt u zich abonneren op de Strikt Beperkt Games nieuwsbrief zonder je aan te melden voor een account.

Signature Edition Games

De Signature Edition Games bibliotheek van fysieke releases is indrukwekkend. Veel gamers niet hebben gehoord van Signature Edition Games, maar misschien hebben ze gehoord van een spel het vrijgeven van een “signature edition” – dat is dit bedrijf doet.

Signature Edition Games heeft uitgebracht fysieke exemplaren van Kinderen van Morta, Dode Cellen, Voor de Koning, Moonlighter, en vele andere populaire titels over Nintendo Schakelaar, PC, PlayStation 4, PlayStation Vita en Xbox Één.

Signature Edition Games eerste releases zijn fysieke games door middel van pre-orders. Als deze limited editions het verleden pre-orders met de resterende voorraad is, zullen ze dan verplaatst naar de Signature Editions gedeelte van de website.

Hoewel alle Signature Edition Games titels worden uitgebracht met een beperkte voorraad, de meerderheid van de uitstoot het afgelopen pre-orders. Dit maakt het online kopen van Signature Edition Games een goede optie als je laat naar de markt en net nu het opbouwen van een collectie.

Als je een beginnende verzamelaar die geïnteresseerd zijn in het krijgen in een speciale editie van video games, fysieke indie releases zijn een grote en een bescheiden plek om te beginnen, en deze vijf sites hebben u gedekt. Ga er op uit en pak die games terwijl ze beschikbaar zijn!