4 Beste Smart Glasses for Cyber-Utstyr i 2020

0
123

Du har sannsynligvis regner deg selv som en smart person. Du har en smarttelefon, et smart hjem, og kanskje til og med en smart-bil. Men har du smarte briller? Ikke mange mennesker gjør — i alle fall ikke ennå.

Smarte briller ser ut som noe du kunne se på Tony Stark i en Avengers-filmen. Men, det kommer mainstream og er tilgjengelig på nettsteder som Amazon. Spørsmålet nå er, hvorfor kjøpe dem? Hva kan de gjøre som de andre smarte dingser ikke kan? Og hvilke er de beste smart-briller kan du kjøpe akkurat nå?

Hva Er Fordelene Med Smarte Briller?

Foruten å være den eneste personen i klassen din, jobben, eller blokk med dem, vil du finne en rekke andre grunner til å sette et par av smarte briller på. Smart glass er det neste trinnet i innovasjon for smart bruk. Det vil koble deg til internett, telefonsamtaler, kamera, musikk, og andre praktiske funksjoner.

Med andre ord, du vil være i stand til å lese gjennom din handleliste som du handler. Eller koble deg på et anrop mens du kjører (uten å forstyrre din visjon, selvfølgelig). Talekommandoer og tilpasninger som vil gjøre det til en lek å bruke.

Så som du ville tenke, du kan også bruke den til VR-spill, lytte til musikk, og lifelogging (fordi de vil mest definitivt ha kameraer på dem).

Spent ennå? Så la oss hoppe inn i noen av de beste smart-briller kan du legge til daglig bruk i dag.

Vuzix M400 – Tilbyr Den Beste Kraften

Når du vil ha et par smarte briller som kan sammenligne en top-notch tablett, så må du gå for Vuzix M400. Det kommer med en 8 core 2.52 Ghz prosessor, 6 GB ram og 64 gb lagringsplass.

Det kjører Android 8.1 operativsystem og gir deg muligheten til å sende sms, ringe/motta samtaler, og ta opp videoer på sin 12.8 MP kamera. Plus, det har andre generasjon USB 3.1 Type C for ekstra lagringsplass eller fildeling.

De er ideelle for aktive mennesker, for eksempel de som liker fotturer, sykling, og du er på reise. Du får opp til 32 gb lagringsplass, noe som betyr masse plass til å laste ned dine favoritt-programmer og musikk for å se på mens du er på veien.

Så for socialites, kan du koble til internett og sosiale medier til å dele fotografier og videoer du har tatt din store utendørs opplevelser.

Prislappen er ganske bratt for noen – alt rundt $1,500.

Vuzix Blad – Beste Samlede Smart Glasses

Ennå en annen par Vuzix smarte briller gjør den til i listen. Denne gangen, design er ikke så elegant, men mulighetene er fortsatt imponerende.

For eksempel, den kommer med Augmented Reality-teknologi, så vel som Alexa (Amazon AI assistent). Måten det fungerer på er ved å vise bilder på forsiden av høyre linse. Du får full-farge bilder, og briller bruke Digital Light Processing-teknologi. Vuzix Bladet kommer utstyrt med quad-core ARM CPU og en Android-operativsystemet.

Som for kameraet, det er 8MP og poster i full HD 1080p. Det er enda en innebygd mikrofon som du kan bruke for talekommandoer. Eller du kan velge å styre den med touchpad bevegelser.

Disse er noen av de beste smarte briller om du trenger å se på kalenderen, se video eller forske online.

Prisen du må betale for disse er rundt $800.

Epson Moverio BT-300FPV – Best For Styring av Droner

Det er ingenting som å sitte tilbake og ser på drone-opptak i sanntid. Den første-person-antenne utsikten er fantastisk, og du får full kontroll over din drone ved hjelp av Epson Moverio smarte briller.

Du er i stand til å se drone fôr, samt fly-statistikk. For eksempel, du kan se hvor høyt det er, og hvor fort det går. Front-mot kamera (som er 5MP) gir deg mulighet til å gjøre opptak av dine flyreiser med sine 16 GB lagringsplass. Kameraet kommer også med 1280 x 720 piksler, og en 23-graders synsfelt.

Overraskende, briller ikke er klumpete briller, som du ville tenke. I stedet, de har en stilig og futuristisk design.

Prislappen for disse sitter rundt $500.

Google Glass Enterprise Edition 2 – Best For Bedrifter

Du har smart glasses for hjem og flygende droner, men hva om arbeidet ditt liv? Hvis du jobber i et selskap, så har miniprogrammer som kan gjøre dagen din bedre flyt er viktig.

Med Google Glass Enterprise Edition, kan du få tilgang til de beste hands-free funksjoner. Talekommandoer gjøre det til en lek å lansere det du trenger når du trenger det. For eksempel, alle du har å si “Ok Glass”, og det vil starte rett appen for deg.

Så de ansatte kan se opplæringsvideoer, sjekklister, og bilder som inneholder forklart notater. Alle kan holde kontakten, noe som gjør samarbeid sømløs.

Plus, kan du bruke den i krevende arbeidsmiljøer, for eksempel vedlikehold av anlegg og industri etasjer.

Som om hva som er på innsiden, vil du finne 32GB lagringsplass og en flerkjerne CPU og kunstig intelligens motoren i sin Qualcomm Snapdragon XR1 plattform.

Prisen? Du kan forvente å betale rundt $999 for et par.

Det er Noe For Alle

Hva gjør smart glasses flotte er at det er design som passer til ulike livsstiler. Så om du liker å spille inn videoer, trening, tur eller kjøre en bedrift, det er noe for deg.

Denne listen er bare et glimt inn i verden av smart-briller, som har mye mer å tilby. Vi vil også se mer avanserte teknologier for å bli integrert i dem i nær fremtid.