4 Beste Slimme Bril voor Uw Cyber Versnelling in 2020

0
88

Je hebt waarschijnlijk je jezelf als een slim persoon. Heb je een smartphone, een slim huis, en misschien zelfs een smart auto. Maar heb je de slimme bril? Niet veel mensen doen — tenminste, nog niet.

Slimme bril lijken als iets wat je zou zien op Tony Stark in een Avengers film. Echter, het gaat gewoon en is te vinden op sites als Amazon. De vraag is nu, waarom ze kopen? Wat kunnen ze doen dat je andere slimme gadgets niet kan? En welke zijn de beste slimme bril die u nu al kunt kopen?

Wat Zijn De Voordelen Van De Slimme Bril?

Naast het feit dat de enige persoon in je klas, werk, of blok met hen, u vindt er tal van andere redenen om een paar slimme bril op. Slimme bril zijn de volgende stap in innovatie van smart dragen. Het zal u verbinden met het web, telefoon, camera, muziek en andere handige functies.

In andere woorden, je zult in staat zijn om door te lezen uw boodschappenlijstje als je winkel. Of aansluiten op een oproep terwijl u in de auto (zonder verstoring van uw gezichtsvermogen, natuurlijk). Gesproken opdrachten en om aanpassingen te maken is het een eenvoudig te bedienen is.

Dan als je zou denken, je kunt het ook gebruiken voor VR-games, luisteren naar muziek, en lifelogging (want ze zullen zeker hebben camera ‘ s op hen).

Enthousiast nog? Vervolgens laten we springen in een aantal van de beste slimme bril die u kunt toevoegen aan uw dagelijks dragen vandaag de dag.

Vuzix M400 – Biedt De Beste Voeding

Wanneer u wilt dat een paar slimme bril die kan vergelijken met een top-notch tablet, dan moet je gaan voor de Vuzix M400. Het wordt geleverd met een 8 core 2.52 Ghz processor, 6GB ram en 64GB aan opslagruimte.

Het draait op de Android 8.1 besturingssysteem en stelt u in staat om teksten te sturen, bellen of oproepen ontvangen, en neem video ‘ s op 12,8 MP camera. Plus, het is een tweede-generatie USB 3.1 Type C voor extra opslag of bestand te delen.

Ze zijn ideaal voor actieve mensen, zoals degenen die genieten van wandelen, fietsen en reizen. U krijgt maximaal 32 gb aan opslagruimte, wat betekent dat er veel ruimte om te downloaden van uw favoriete shows en muziek om naar te kijken terwijl je op de weg.

Daarna voor de leden van de beau monde, kunt u verbinding met het internet en sociale platformen te delen foto ‘s en video’ s van uw outdoor avonturen.

De prijs is vrij steil voor sommige – variërend rond de $1,500.

Vuzix Blade – Best Overall Slimme Bril

Nog een ander paar van de Vuzix smart glasses maakt aan de lijst. Deze tijd, het ontwerp is niet zo strak, maar de mogelijkheden zijn nog steeds indrukwekkend.

Bijvoorbeeld, het komt met Augmented Reality-technologie, evenals Alexa (Amazon ‘ s AI-assistent). De manier waarop het werkt is door het weergeven van afbeeldingen in de voorkant van de lens. U krijgt full-color beelden, en de brillen maken gebruik van Digital Light Processing-technologie. Vuzix Mes is uitgerust met een quad-core ARM processor en een Android-besturingssysteem.

Als voor de camera is 8-MEGAPIXEL en neemt op in full HD 1080p. Er is zelfs een ingebouwde microfoon, kunt u voor spraakopdrachten. Of u kunt ervoor kiezen om deze met een touchpad-bewegingen.

Dit zijn enkele van de beste slimme bril of u nodig hebt om te controleren uw agenda, video ‘ s bekijken, of een onderzoek te doen online.

De prijs die u moet betalen voor deze is rond de $800.

De Epson Moverio BT-300FPV – de Beste Voor het Besturen van Drones

Er is niets zoals het achterover te leunen en te bekijken drone-beelden in real-time. De eerste persoon in de luchtfoto ‘ s zijn ongelooflijk, en je krijgt volledige controle van uw drone met behulp van de Epson Moverio smart bril.

Je bent in staat om te zien de drone ‘ s voeden, evenals de vlucht statistieken. U kunt bijvoorbeeld zien hoe hoog het is en hoe snel het gaat. De front-facing camera (die is 5MP) kunt u opnemen van beelden van uw vluchten via de 16GB opslagruimte. De camera wordt geleverd met 1280 x 720 pixels en een 23-graden gezichtsveld.

Verrassend is dat de bril niet omvangrijk bril, als je zou denken. In plaats daarvan hebben ze een strak en futuristisch design.

Het prijskaartje voor deze zit rond de $500.

Google Glass Enterprise Edition 2 – Beste Voor Bedrijven

Je hebt slimme bril voor thuis en vliegende drones, maar hoe zit het met je werk? Als u werkt in een bedrijf, dan met gadgets die kunnen maken dat uw dag betere doorstroming is essentieel.

Met Google Glass Enterprise Edition, krijgt u toegang tot de beste hands-free functies. De stem commando ‘ s maken het een koud kunstje om de lancering van wat je nodig hebt wanneer je het nodig hebt. Bijvoorbeeld, alles wat je hoeft te zeggen is “Goed Glas” en het zal de lancering van de app voor jou.

Dan kunnen werknemers bekijk trainingvideo ‘ s, checklists, en beelden met aantekeningen notities. Iedereen kan blijven, waardoor naadloze samenwerking.

Plus, u kunt het gebruik in veeleisende werkomgevingen, zoals het onderhoud van de voorzieningen en de productie van vloeren.

Voor wat erin zit, vindt u 32GB opslag en een multicore CPU en kunstmatige intelligentie motor in de Qualcomm Snapdragon XR1 platform.

De prijs? U kunt verwachten te betalen ongeveer $999 voor een paar.

Er is Iets Voor Iedereen

Wat maakt de slimme bril is groot dat er ontwerpen die passen bij verschillende levensstijlen. Dus of je video ‘ s, sporten, wandelen, of een bedrijf heeft, er is altijd iets voor u.

Deze lijst is slechts een kijkje in de wereld van de slimme bril, die heeft veel meer te bieden. We zien ook de meer geavanceerde technologieën worden geïntegreerd in de nabije toekomst.